.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Нормален или не?!

Всъщност, не това е въпросът ми... В прав контекст: -Какво да правя?!

Наскоро се запознах с едно момче, много свесте, симпатичен и добър и започнахме да си пишем... също сме и съседи ) Днес го видях за около 5 секунди, помахах му и си беше съвсем нормален... После отишъл в едно училище (там от където се връщах) ии стоял там, закачал се с приятелката ми (като приятели, тя си има гадже), държал се нормално... Когато дойдох аз, той млъкна, започна да се държи като смотаняк да се спъва и т.н. Знам, че е заради мене, че се е спекъл, но повярвайте ми беше кошмарно с него... Държеше се супер женствено и ме отвръщаваше чак По думите на моята приятелка не се е държал така, когато ме е нямало, нито пък е бил женствен... Не искам да го заебавам, но какво да направя, че се спича?! Повторно излизане ще е кошмар, длъжна ли съм все пак да опитам отново??

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    "Длъжна ли съм"... що за глупост?
    Никой не те задължава, ти решаваш какво да правиш.

А защо изключваш възможността да се държи така, защото е усетил че имаш симпатии към него и се опитва да те отблъсне?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Казал е на приятелката ми, че ме харесва... А и ми прави комплименти, интересува се и т.н.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тогава си помисли дали искаш да имаш до себе си "женствен мъж".
    (Не, не е такъв само защото те харесва и се спича когато си наоколо. Пък и ако беше мъж (момче) на място щеше да има крайно различен подход).

Ако този тип ти допада - действай. В противен случай - отдръпваш се и след известно време всичко ще затихне.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    що за простотия ..помогни му да се отпусне и всичко ще е ОК
    Hostis Honori Invidia

Въпросът е дали си готова да излезнеш пак с него и да видиш дали пак ще се държи така, дали си готова да разбереш такъв ли е по принцип или просто тогава му се е срало... а не дали си ДЛЪЖНА.

Та, готова ли си за довечера?

Град
    Провинцията
    Това където го прави е отвратително, да се държи по един начин с теб, и то женствен!, а когато е с приятели по друг. Явно няма опит с момичетата и се опитва да ти се хареса по измислен за него твой начин. Просто му кажи да се държи естествено следващият път като излезете, а ако продължи му бий шута. :P

Супер фен Аватара на 4o4ina
    говори с него...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момчето е стеснително. Ако го харесваш не го режи, а му съдействай да се отпусне с теб.

Супер фен Аватара на fen7asy
    не съм съгласна
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Специално аз мисля, понеже съм изпадала в такава ситуация, че той се е спекъл, защото се е притеснил че ти си наоколо както ти каза защото те е харесвал ... При моя случай момчето толкова се притесни, едвам говореше Обаче личи си когато едно момче те харесва, защото се държи по-странно от обикновено :P Пробвай се този път да го предразположиш, ако не се получи му бий шута

Цитирай Първоначално написано от Grommash
    Това където го прави е отвратително, да се държи по един начин с теб, и то женствен!, а когато е с приятели по друг. Явно няма опит с момичетата и се опитва да ти се хареса по измислен за него твой начин. Просто му кажи да се държи естествено следващият път като излезете, а ако продължи му бий шута. :P
    твоето мнение се доближава с моето най-много.. разберете, че дори и да го харесвам и да осъзнавам, че момчето е по-срамежливо не мога да се измъчвам и да излизам с него, за да се отпуска... ще говоря с него и ще излезем пак

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Я по-добре не си губи времето. Ти се опитваш да го вкараш в накакъв свой калъп на държание и поведение. Струва ми се, че не си готова да направиш компромис с това какъв е той в действителност.

От друга страна да го резнеш ще е житейски урок за него да не е скапаняк. Не е толкова сложно.

И мен ме е било яд да се отвръщат от мен заради моментна неадекватност, която проявявам пред някое харесвано от мен момче, обаче от др. страна това си е мой кусур и недостатък, който никой не е длъжен да толерира, за да се чувствам комфортно, независимо, че се издънвам.

Искам да кажа, че дори в отношенията има нещо като естествен отбор. Ако си неадекватен и спекан, дори и моментно, отвръщаш от хората от себе си и не можеш да съдиш хората, че те се отвръщат от социално неадекватното ти поведение. Даже е градивно да бъдеш рязан за такова ти поведение, за да се вземеш в ръце и усъвършенстваш. Ако ли не, да чакаш някой състрадателен човек. В много случаи обаче такъв не се появява и човек трябва да преодолее слабостите си, склонностите си към неадекватно, умоляващо, мазнещо се, жалко и каквото и да е друго отблъскващо поведение.

Нещо като теорията на Ницше. Като видиш просяк да не му даваш пари, а да му кажеш "Умри!", за да се мотивира. Явно е нещо такова и с взаимоотношенията - режеш неадекватника, за да се стегне.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    ..in the middle of the party..
    Нормално е като те харесва да го е срам на тези години,нито е някакъв 30 годишен обигран мъж,нито има достатъчно опит..
    Нали всеки тръгва от някъде,всяко начало е трудно и притеснително,кво сте тръгнали да го съдите.
    В днешния скапан модерен свят притеснителните,свестни и скромни типчета са неприемливи?
    Окей тогава,хвани си някой нахакан простак с цигара зад ухото дето ше си налага мнението и ще си прави квото иска.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами да, дай му още един шанс. поощри го малко. Аз бих го поканила на среща да видя как ще се държи тогава. Но ти може примерно просто да му покажеш явно, че може да се отпусне в твоята компания, дръж се приятелски и открито с него
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Ами всъщност не го харесвам дотолкова, че аз да съм състрадателният човек... Прави сте, че не е виновен,но не съм готова да се жертвам за него... Не съм и човек, който реже безпричинно затова и ще му дам още един шанс А освен това, в никакъв случей не предпочитам нахакано момче, просто харесвам мъжествени момчета, не мамини синчета, лигльовци и т.н.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    То е ясно, че се е притеснил, защото те харесва. Но ти с подобни детски изцепки в никакъв случай не му помагаш да се държи "нормално".. замисляш ли се
    Следващият път го предразположи. Покажи му, че може да бъде себе си в твоята компания, покажи му, че няма от какво да се тревожи. Накарай го да се чувства приятно, той сам ще забрави всичките неща, които го тормозят и ще се отпусне.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

напусни страната , за да не ти се налага да го виждаш отново , понеже , може да падне и да си строши врата (:

Но как да го предразположаа? ;хх

Млъквай, хейтър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си