- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да се пробвам ли ?
Здравейте проблемът е следния :
наскоро едно момиче ме отбласна аз се опитах да се даржа на ниво и не показах болка. Сега се появи друго момиче и аз и казах, че я харесвам, но тя ми каза, че незнае дали ме харесва. Та сега съм объркан .... да се пробвам ли с новото момиче? или да изчакам да мине време? за да ми мине напално.
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
опитала се е да бъде мила ,но и тя не те харесва..съдейки по отговора и
Hostis Honori Invidia
ммм, не започвай да я сънуваш, спорд мен увърта "не"-то...
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Може би имаш грешна стратегия. Помисли къде е била грешката ти предния път. Ако не откриваш такава, вероятно просто попадаш на момичета, които не споделят чувствата ти.
А щом второто момиче ти е казал, че не знае дали те харесва, значи те е отрязала. Деликатно. Не й досаждай повече с тая тема.
Братле хич да не се притесняваш,недей си мисли че като някоя те е отрязала и всички други са така,напротив ще дойде друга която ще те хареса после друга която пак ще те отреже,баланс няма в тия доста сложни отношения..
Според мен отговор няма да има,изчакай малко време и попитай какво я кара да не иска да бъде с теб,поне това може да го направи ..
Като прочетеш пий една студена бира и ги прати да си почиват.
Първоначално написано от TheNewReligion
Подкрепям с 2 ръце ! +1
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Действай направо пич. Много правилно си постъпил като си попитал дали те харесва. Евала на една логика сме с тебе. Ако те отблъсне не се притеснявай има толкова много риба по света
няма да ти е първата нито последната. Точно така трябва да действаш. Имам предвид не още от първата среща, но така като примерно видиш че ви е забавно питай я на майтап дали те харесва. Трябва да се опитваш да разбереш как мисли едно момиче ( много е трудно повярвай ми ) затова наблюдаваш за жестове. Примерно ако те гледа в очите значи има интерес към тебе. Ако примерно като сте двамата и тя се е притеснила и все гледа настрана значи те харесва но не може да ти го каже защото я е срам. Ако обаче обръща повече внимание на нещата които се случват около вас ( примерно ако сте с компания ) значи няма такъв интерес към тебе, но това не бива да те спира.
+ просто е искала да не те засегнеПървоначално написано от Cucko0
![]()
Жирафът (Giraffa camelopardalis) е едър тревопасен бозайник от семейство Жирафи (Giraffidae). Той е най-високият съществуващ животински вид на земята. Обитава сухите и гористи савани на Африка на юг от пустинята Сахара. Смятан е от местните племена за свещено животно.
Борещи се жирафи в Южна Африка
На височина мъжките достигат 4,7-5,3 m и тежат от 800 до 1930 kg. Женските общо взето са по-дребни. Те са високи от 3,9 до 4,5 m и тежат от 550 до 1180 kg. Жирафът е един от двата вида, включени в семейство Жирафови, другият е по-дребният и рядък вид окапи. Има 9 общоприети подвида.
Сърцето на жирафа е не по-малко от 60 см на дължина, тежи 11 кг и бие с 95 удара в минута, когато жирафът е в покой. Разположено е на 2 до 3 m под мозъка. Кръвоносната система на жирафа е прецизна. Тя изпомпва излишната кръв, когато главата е ниско до земята и пречи на кръвта да се върне бързо обратно в сърцето при рязко изправяне на шията и вдигане на главата.
Възрастен мъжки жираф може да се храни с листа на акация на 6 m над земята. Прави впечатление с дългата си почти 2 метра шия. Тялото му е изпъстрено с червено-кафяви петна, разделени от бели ивици. Очите му са големи, с дълги и гъсти мигли, а на главата си има две малки рогчета, покрити с кожа. Горната му устна е добре развита, а Език (анатомия)езикът му достига 40 cm дължина.
Жирафът е животно, което се храни изключително с клонки. Подбира внимателно храната си, която в по-голямата си част се състои от листа и филизи на дървета и храсти, пълзящи и виещи се растения и някои треви. В зависимост от сезона яде също цветя, шушулки от семена и плодове.
Жирафите вършат всичко прави. Техният дълбок сън е не повече от 10 минути. Почивайки, държат шията си изпъната нагоре, а когато пият вода, широко разтварят предните си крака, за да могат да се наведат достатъчно. Наведнъж жирафът поглъща до 60 литра вода.
надявам се да съм помогнала
Първоначално написано от BladeDancer
И втората не те харесва, но не е искала да бъде груба, затова ти е дала уклончив отговор.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
пробвай се.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мерси за всички отзиви, само тва с жирафите не го схванах ама карай xD
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ми прави се на интересна има ги такива !!! Даже са в повечко , иначе споделям мнението на другите ...Първоначално написано от ThatsMe
I hate cold-blooded people !!!