- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е тежко. Дайте някакви съвети.
Та ето я и историата. С приателката ми сме заедно от 6 месеца и на сме почти неразделни, всяка една свободна минута прекарваме заедо. Обичам я адски много тя мен също, но ето тук идва проблема. Техните са в Испания и тя ще замине при тях за около месец. Не знам как ще издържа цял месец без да я виждам. Да, приателите са утеха в такъв момент, но не мога да си помисля че цял месец няма да мога да я виждам. И другото което ме притеснява е че през този месец когато сме разделени чувствата й към мен може да охладнеят. Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да се справя със самотата през този един месец. И момчетата и момичетата със базиците да си ги спестят. Благодаря ви предварително...![]()
![]()
За един месец нищо няма да се промени. Бъди спокоен - дишай![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Хората се чакат по половин година, вие 1 месец няма да изтраете. Спокойно.![]()
ПП. Макар, че те разбирам донякъде, гадно е да сте разделени. Времето обаче ще мине бързо.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Говори си по-често с нея /скайп и тем подобни начини за комуникация, които ни правят асоциални в днешно време/. Така няма да ти е самотно толкова.
Абе напий се кат животно и се раздай отвсякъде. Ще видиш колко бързо ще мине тоя 1 месец.
Не я карайте така. Вие от самото начало сте го почнали като дупе и гащи. Дружбата ти с това момиче трябва да допълва досегашния ти живот, а не изцяло да се обсебите и промените. Тази почивка ви е необходима и на двамата. Прави всички онези приятни неща, които си загърбил за да имаш повече време за нея. Сигурен съм, че такива има. Виждай се с приятели. Едно обаждане дневно или смс са ви достатъчни за това време.
PS: Моята приятелка понякога иска да има т.нар. дни за релакс. В тези дни никой не може да я открие. Седи си сама с изключени телефони, без интернет и си почива от всичко. Когато поиска това значи наистина има нужда да зареди батериите.
Като се чувате по skype или по телефона .... бързо ще мине времето .. все пак това не е ГОДИНА или ДВЕ ... а 1 месец ...)) знам какво е за това ти казвам ... от личен опит .... Ще мине мноогоо бързо
![]()
![]()
напиши го кратичко бе![]()
Първоначално написано от BladeDancer
"Времето действа на любовта както вятърът на огъня - разпалва силната и угасява слабата" - Клише. Вярно клише.
Един месец не е нищо. Ще мине преди да осъзнаеш, че вече е заминала. Чувайте се по телефона, но не прекалявай, защото тази почивка е необходима и за двама ви.
Този месец ще ви помогне и да осъзнаете много неща за връзката си, за което трябва да сте благодарни...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Споко, един месец не е толкова много, ако си запълваш времето с приятни неща, няма да усетиш как ще минат дните. Пък и има скайп, телефони...![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
спокойно само 1 месец.. а на мен ми се е налагало да чакам повече но все пак чуствата не итиват.. напротив.. като се видите и чуството ще бъде незабравимо![]()
![]()
Едно време казармата е била 2 години.
Ако наистина има чувства,то те няма как да охладнеят за 1 месец >.<!
Заедно сте от 6,направи си сметка...
Един месец не е чак толкова време,има скайп ...после като се върне всичко по -старомо.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Нероден Петко се казва на тая работа.
Вижте как ще вървят нещата, сигурно ще ви е трудно и после ще ви е малко неловко, но не е задължително да не го преодолеете. Щом се обичате , според мен ще успеете. Един месец не е чак толкова много. Чувайте се всяка вечер по скайп и такаАко пък охладнеете, то тогава решението ще си дойде само, като се върне от там.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.