.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Много ми е тежко. Дайте някакви съвети.

Та ето я и историата. С приателката ми сме заедно от 6 месеца и на сме почти неразделни, всяка една свободна минута прекарваме заедо. Обичам я адски много тя мен също, но ето тук идва проблема. Техните са в Испания и тя ще замине при тях за около месец. Не знам как ще издържа цял месец без да я виждам. Да, приателите са утеха в такъв момент, но не мога да си помисля че цял месец няма да мога да я виждам. И другото което ме притеснява е че през този месец когато сме разделени чувствата й към мен може да охладнеят. Моля ви, дайте ми някакъв съвет как да се справя със самотата през този един месец. И момчетата и момичетата със базиците да си ги спестят. Благодаря ви предварително...

За един месец нищо няма да се промени. Бъди спокоен - дишай
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хората се чакат по половин година, вие 1 месец няма да изтраете. Спокойно.

ПП. Макар, че те разбирам донякъде, гадно е да сте разделени. Времето обаче ще мине бързо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Говори си по-често с нея /скайп и тем подобни начини за комуникация, които ни правят асоциални в днешно време /. Така няма да ти е самотно толкова.

Абе напий се кат животно и се раздай отвсякъде. Ще видиш колко бързо ще мине тоя 1 месец.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    За един месец нищо няма да се промени. Бъди спокоен - дишай

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не я карайте така. Вие от самото начало сте го почнали като дупе и гащи. Дружбата ти с това момиче трябва да допълва досегашния ти живот, а не изцяло да се обсебите и промените. Тази почивка ви е необходима и на двамата. Прави всички онези приятни неща, които си загърбил за да имаш повече време за нея. Сигурен съм, че такива има. Виждай се с приятели. Едно обаждане дневно или смс са ви достатъчни за това време.

PS: Моята приятелка понякога иска да има т.нар. дни за релакс. В тези дни никой не може да я открие. Седи си сама с изключени телефони, без интернет и си почива от всичко. Когато поиска това значи наистина има нужда да зареди батериите.

Като се чувате по skype или по телефона .... бързо ще мине времето .. все пак това не е ГОДИНА или ДВЕ ... а 1 месец ... )) знам какво е за това ти казвам ... от личен опит .... Ще мине мноогоо бързо

Супер фен Аватара на fen7asy
    напиши го кратичко бе
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    "Времето действа на любовта както вятърът на огъня - разпалва силната и угасява слабата" - Клише. Вярно клише.

Един месец не е нищо. Ще мине преди да осъзнаеш, че вече е заминала. Чувайте се по телефона, но не прекалявай, защото тази почивка е необходима и за двама ви.
    Този месец ще ви помогне и да осъзнаете много неща за връзката си, за което трябва да сте благодарни...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен
    Споко, един месец не е толкова много, ако си запълваш времето с приятни неща, няма да усетиш как ще минат дните. Пък и има скайп, телефони...
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Голям фен Аватара на alice13
    спокойно само 1 месец.. а на мен ми се е налагало да чакам повече но все пак чуствата не итиват.. напротив.. като се видите и чуството ще бъде незабравимо

Град
    ..in the middle of the party..
    Едно време казармата е била 2 години.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ако наистина има чувства,то те няма как да охладнеят за 1 месец >.<!
    Заедно сте от 6,направи си сметка...
    Един месец не е чак толкова време,има скайп ...после като се върне всичко по -старомо.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нероден Петко се казва на тая работа.
    Вижте как ще вървят нещата, сигурно ще ви е трудно и после ще ви е малко неловко, но не е задължително да не го преодолеете. Щом се обичате , според мен ще успеете. Един месец не е чак толкова много. Чувайте се всяка вечер по скайп и така Ако пък охладнеете, то тогава решението ще си дойде само, като се върне от там.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си