.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

гердана от видеото ?

Привет !
    http://www.youtube.com/user/zeldaxlo...27/J4Mb5Yt_ylk
    виждали ли сте такива герданчета като това от видеото ( сърцето) и ако да на каква цена е било.Не питай в кои магазини го има защото знам че като се разтърся ще намеря ... интересува ме дали знаете на каква цена са ?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    зависи ако е тенекийка няма да е повече от 5-6 лв ако искаш сребърно поне 20 лв в Плд. такова герданче тенекийка е към 3лв

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Видях го в Дъ Мол в София и мисля,че беше до към 15-20лв. но много си зависи откъде ще го купуваш, защото различни магазини, различни цени!

а линк към някой онлайн магазин дали можете да ми дадете ?
    в смисъл от клипчето не мога много много да видя какво представлява ама така като гледам ми харесва
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Имам такова на мен ми струваше от София 20 кинта,но не помня от къде беше имам и такава гривна

Цитирай Първоначално написано от amar4eto
    Имам такова на мен ми струваше от София 20 кинта,но не помня от къде беше имам и такава гривна
    я качи снимка ако може

други мнения ?

Повече от фен Аватара на Madi037
    В по евтините магазини е по 4-5 лв. а в малко по скъпите стига до 12 лв. някъде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си