- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- гердана от видеото ?
Привет !![]()
http://www.youtube.com/user/zeldaxlo...27/J4Mb5Yt_ylk
виждали ли сте такива герданчета като това от видеото ( сърцето) и ако да на каква цена е било.Не питай в кои магазини го има защото знам че като се разтърся ще намеря ... интересува ме дали знаете на каква цена са ?
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
зависи ако е тенекийка няма да е повече от 5-6 лв ако искаш сребърно поне 20 лв в Плд. такова герданче тенекийка е към 3лв
Видях го в Дъ Мол в София и мисля,че беше до към 15-20лв. но много си зависи откъде ще го купуваш, защото различни магазини, различни цени!![]()
а линк към някой онлайн магазин дали можете да ми дадете ?
в смисъл от клипчето не мога много много да видя какво представлява ама така като гледам ми харесва![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Имам такова на мен ми струваше от София 20 кинта,но не помня от къде беше имам и такава гривна![]()
я качи снимка ако можеПървоначално написано от amar4eto
![]()
други мнения ?
В по евтините магазини е по 4-5 лв. а в малко по скъпите стига до 12 лв. някъде..![]()