- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ при избор на лаптоп
Здравейте! Искам да си закупя ето този лаптоп Ноутбук ACER TM5542G-144G50MNSS :.
Размер на екрана, inch: 15.6
Размер на екрана, см: 39
Резолюция: 1366x768p
Процесор: AMD V140 2.3GHz
Диск GB: 500
RAM GB: 4
Оптично у-во: DVD-RW Super Multi drive DL
VGA: ATI Mobility Radeon HD 5470
CARDREADER
LAN, WLAN 802.11b/g/n
WEBCAMERA, Integr. microphone
Но процесора ми се струва слаб за игри. Ако можете предложете ми друг лаптоп които става за игри но горе/долу на същата цена.Благодаря!
Този на каква цена е ? Игрите ще издържат, видеото не е зле :]
Ами този е 729лв.Но процесора не е ли слаб?Щот е много стар . Аз не че разбирам,но така предполагам. :х
Ако рамта ти е DDR3, по-добър лаптоп от тоя за тази цена, много рядко ще намериш в бг![]()
Ти как разбра,че е DDR3(тъп въпрос щото хич ме няма в тея работи).А за процесора какво ще кажеш?
Най-евтината част от лаптопа, но за игрите щом имаш рам и видео, двуядрен ти стигаПървоначално написано от Acerr
![]()
Само да те предупредя, че ако ще циклиш Crysis 2 на максимални детайли и резолюция, ти трябва лаптоп за 2-3 хилядаркиПървоначално написано от Acerr
![]()
Бреей.. начи сички по таз игра хлътнали. А на минимално ще тръгне ли ? хД
Ми сметам го така - 1080p - 20fps ; 720p - 30 fpsПървоначално написано от Acerr
![]()
моя процесор е по слаб и от твоя но подкарва игрите, само че нали знаеш че котлона много грей и ти препоръчвам охлаждащата подложка.Сутрин направо можеш да си стоплиш кафето като го сложих до охлаждането ...Първоначално написано от Acerr
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Лаптопа си има достатъчно добро охлажданеПървоначално написано от Jus7DreamBoy
Ами да ама на GTA4 на макс като дигне 80 C без подложка и се спичам да не изгори..Първоначално написано от katsar0v
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами аз на Crysis 2 на макс ... и нищо му няма на мояПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
А можете ли да кажете нещо за Call Of Duty:Black Ops.
Няма да имаш проблеми с неяПървоначално написано от Acerr
При нея енджина е друг и не това толкова :]
Офф тука пишат,че става за игри,другаде пишат,че нестава .Един даже ми се пошегува:вика че този лаптоп тряаа да се закупи зимата и собственика щял да е на кеф,ще има 2в1 отоплителен уред+лаптоп.Затова реших да потърся да питам какво ще кажете за този http://www.adroit.bg/product_info.php?products_id=285 ????
Тоя първия дет си го дал е с плачовно мизерен процесор и дд2 рам. Ужасен е. Втория е що годе...ставащ. Все пак за 700лв повече зор се взема. Обаче да знаеш, че е пълна кошница.