А защо трябва да сте 20 човека, за да се забавлявате ?! Може би ви липсва голямата, компания, защото сте свикнали да се събирате много хора, но пък, когато сте само двете можете много по-лесно да решите какво да правоте . Нали се сещаш, че всеки си има мнение и щом сте 20 човека има и 20 мниения. Не знам на колко години сте ( предполагам, че минавате 17-18 ), но все пак има много неща, които може да правите. Според мен, ако се запишете на някакви танци, йога, пилатес и т.н., 100 на 100 ще намерите някакви приятели . Може пък и да готвите заедно или направо да се запишете на курсове по готварство .
fen7asy, защо спамиш?! И в темата на предстоящите осмокласници пускаш безсмислени постове. .
На 20 и 19 сме, тъй, като и двамата сме израстнали с изкуство, да записали сме се, но и там се оказаха хората на някакви групи, трудно да се пробие, ние сме си съвесем естествени, но примерно ето виждам че дори и те да речем са си 4-5 човека които пътуват насам натам, на мен не ми е толкова че вече нямам приятели така да го кажем, болно ми е че нея това я притеснява и усещам че ще я изпусна така.... все иска някакво разнообразие, някакви нови неща, но немисли за парите и затова че сме правили повечето неща които може, пътували сме и до София, и до Варна, Смолян, обикаляли сме много и МНОГО, но тогава и по стечение на обстоятелства имах финанси и работа, сега съм в период без работа и е трудно да намеря... и като ми изсипе отгоре допълнителното че няма с кого да излизаме....