.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на XaMcTePKa

Включване на pc с клавишна комбинация

Възможно ли е ?Понеже копчето за включване откача и ако има милост стартира pc на 2-3 натискане
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Re: Включване на pc с клавишна комбинация

Цитирай Първоначално написано от XaMcTePKa
    Възможно ли е ?Понеже копчето за включване откача и ако има милост стартира pc на 2-3 натискане
    С клавишна комбинация няма начин!

ммм напротив има ... зависи от самото дъно но в БИО-са като влезеш .... BIOS - Power -> Power On by PS2 KB/MS - слагаш да е Enabled.

Супер фен Аватара на badsector
    Трябва да кажеш точния модел на дъното и наличния БИОС, за да ти кажем конкретно къде да го търсиш. Иначе можеш да вържеш reset бутона на мястото на power-а.

Цитирай Първоначално написано от ssslll
    ммм напротив има ... зависи от самото дъно но в БИО-са като влезеш .... BIOS - Power -> Power On by PS2 KB/MS - слагаш да е Enabled.
    Ето, че и аз научих нещо нова...

Да - прав си! Сега като се загледах, в Биоса на моя компютър има две възмжности за стартиране на компютъра, освен Power бутона!

1. Първата е за стартиране, чрез мишката! Това става с двоен "клик" на мишката, когато компютъра е изключен.

2. Чрез клавиатурата - при мен има три възможности: първата, чрез въвеждане на паролата (ако такава е зададена в биоса), втората чрез натискане на който и да било бутон от клавиатурата, или третата чрез използване на "Power" бутон, ако имате такъв изобразен на самата клавиатура и вършещ това дейстиве...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от ssslll
    Ето, че и аз научих нещо нова...

Да - прав си! Сега като се загледах, в Биоса на моя компютър има две възмжности за стартиране на компютъра, освен Power бутона!

1. Първата е за стартиране, чрез мишката! Това става с двоен "клик" на мишката, когато компютъра е изключен.

2. Чрез клавиатурата - при мен има три възможности: първата, чрез въвеждане на паролата (ако такава е зададена в биоса), втората чрез натискане на който и да било бутон от клавиатурата, или третата чрез използване на "Power" бутон, ако имате такъв изобразен на самата клавиатура и вършещ това дейстиве...

//OFFTOPIK: А при мен има само за мишка и за натискане на който и да е било бутон ... не е честно твойто е с повечко екстри

Има от който и да е бутон, обаче тя питаше за клавишн комбинация Пък и е дразнещо, ако случайно го кликнеш..

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    И аз научих нещо евала на автора за хитрата тема моита клавиатура е мултимедийна и има копчето Power обаче аз от там си изключвам пц то трябва и аз да видя по късно в биоса дали става и за пускане на пц но как ще стане нали като изключа пц и клавиатурата се изключва

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Мерси за отговорите супер сте
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си