1.Трите ти имена? Йоана А. Хейл 2.Телефонния ти номер и/или GSM? 08795*57*4 3.Точния ти адрес? гр. Асеновград, ул. 3ти Март №23 4.Точна дата на раждане? 08/12/1994г 5.на колко години си? 16,5 6.Къде учиш? ОМГ "Акад. К. Попов" 7.В кой клас си? 10Ж 8.Къде искаш да учиш? Където си уча. *за ся* 9.Отличник ли си? Мнье 10.Фил;ософ ли си?Какво мислиш за тях? Зависи. ;] 11.Кои са ти хай-добрите ти приятели (момчета)? Кристиян 12.Кои са ти хай-добрите ти приятели (момичета)? Макс, Йо & Елена 13.коя зодия си? Ах, майкоо.. Стрелче. ♥ 14.Мразиш ли някого?Кого?Защо? Почти целия свят, без причина. ^^ 15.Харесваш ли някого?Кого?Малко хора са.. Няма как да знаеш кои. 16.Имаш ли си гадже?Как се казва? Мнье. За к'во ми е?! 17.Кое е идеалното момиче за теб? Момиче ли?! Не знам.. не съм се замисляла.. 18.Имаш ли си домашен любимец?Какъв? ИмаХ зайче. 19.харесваш ли животните (всички)?От кое те е страх?Не ги харесвам.. по принцип.. и ме е страх само от змии. ;д 20.Ходиш ли на дискотека? Мнье 21.Ходиш ли на кино? Ако филма си заслужава или съм с яка компания 22.Ходиш ли по кафета? Тц. Само в един бар. ;dd 23.Ходиш ли по ресторанти? Тц. 24.Кое ти е любимото животно? Зайче. ^^ 25.Кое животно не ти харесва?Защо? Всички, почти. Ми.. Миришат. ;// 26.Кое ти е любимото цвете? Роза и нарцис. 27.Кой ти е любимия цвят? Зелено, синьо, лилаво, червено. 28.Кой цвят не ти харесва?Защо? Няма такъв. Не съм расистка! 29.Кое ти е любимото число? 13, 16, 23; 30.Кое число не ти харесва?Защо? 3,14 (познато още като Пи) 31.Кой ти е любимият сезон? Есента. 32.Кой сезон не ти харесва?Защо? Ня'а такъв. 33.Кой ти е любимия мецец? Мм.. нямам. ;дд 34.Кой месец не ти харесва?Защо? Пак ня'а такъв. 35.Кой ти е любимия актьор? Джони Деп, for f*ck sake!! 36.Коя ти е любимата актриса? Kaya Scodelario & Helena Bonham-Carter 37.Кой ти е любимия филм? Лье-льее.. Много са! 38.Кой филм не ти харесва?Защо? "ЗДРАЧ" - тъпо, безсмислено посрамване на всички легенди за вампири! >.< 39.Коя ти е любимата книга? "Алиса в Страната на чудесата" (в тая книга има повече смисъл, от колкото си мислите!) & "Малкият Принц" 40.Коя книга не ти харесва?Защо? Мм.. не знам. 41.Кой ти е любимия певец? Много са.. 42.Кой певец не ти харесва?Защо? Още повече са. 43.Коя ти е любимата певица? Доста са. 44.Коя певица не ти харесва?Защо? Още повече са. 45.Коя ти е любимата група?Green Day 46.Коя група не ти харесва?Защо? Много са. 47.Коя песен ти е лщбима? Emily (by From First To Last) 48.Коя песен не ти харесва?Защо? Много са. 49.Кой ти е лщбимит клип? *пас.* 50.Кой клип не ти харесва?Защо?*пас.* 51.Каква музика обичаш да слушаш?Xубава. ^^ 52.Кое предпочиташ-кола или мотор?Защо? Мотор, по-секси е. 53.Къде предпочиташ-на Балкан или на море?Защо? Море. По-айляк е. 54.Кое е най-красивото място,което си виздал? ох.. Много са. 55.Коя е най-смислената песен за теб? Пак са много. 56.Коя е най-безсмислената песен за теб? Всяка една чалга песен.(+/- още милион други безсмислени песни) 57.Кой е най-смисления филм за теб? "Mr. Nobody" & "Requiem for a dream" 58.Кой е най-безсмисления филм за теб? Много са. 59.От кого те е страх? Никой. 60.Кой е девизът ти? Too weird to live, but to rare to die. 61.кой е идолът ти? Мацката в огледалото. 62.В кого вярваш? Себе си. 63.В какво вярваш?В магии? Мне. Само в кармата, аурите и чи-тата на хората. ^^ 64.Суеверен ли си? Никак даже. 65.Какъв искаш да станеш? Нямам планове. 66.Имаш ли прякор?Кой ти е? Annabel 67.как не искаш да те наричат? "Йоанче", "Йоанка".. etc. 68.Как ти е приятно да те наричат? "Йо", "Ани", "Ан".. 69.Обичаш ли да попълваш ликсикони? Нда. 70.Обичаш ли да правиш ликсикони? Мне. 71.Имаш ли си талисманче?Кое ти е? Нямам си. 72.Какво искаш да направиш,а не можеш? Да си сложа няколко пиърсинга. 73.Колекционираш ли нещо?Какво? Мне. 74.Какво мислиш за известните хора? Нищо. 75.Искаш ли да бъдеш известен?С какво? Мне. 76.Познаваш ли (лично) някоя певица или певец?Кои по-точно? Познавам Цецо от Респект, познавам Иво от Plastic Bo... 77.Кое е хобито ти? Фотографията 78.Какво не обичаш да правиш? Не знам.. Много неща. 79.Какво мислиш за себе си? Че съм супер велика. 80.Опиши се с три думи!? Кучка, нарцистична, секси! 81.Какво мислиш за мен? Че си човек без работа, за да правиш тоя лексикон! 82.Как ме описваш с три думи? *пас* 83.Клюкар ли си? Мне. 84.Пушиш ли? От дъжд на вятър. 85.Пиеш ли? Зависи. 86.Дрогираш ли се? Мнье. 87.Обичаш ли купоните? Зависи. 88.Обичаш ли да бъдеш сред много хора? Нда. 89.Имаш ли брат или сестра?Как се казва?На колко години е? Нямам. 90.Какъв брат или сестра би искал да имаш? По-голям брат. ^^ 91.Какво дете искаш да имаш?Колко и какви? 2 - момче и момиче. 92.Кой е любимият ти човек? В смисъл?! 93.Би ли зарязал приятелите заради любовта?Не.! 94.Кой е любимият ти филмов герой?Защо? Нямам. 95.Кой ти е любимият герой от книгите?Защо? Нямам. 96.Мислиш ли се герой? Зависи! 97.Какви филми обичаш да гледаш?Защо?Ужаси, криминални, фентъзи.. етц. Якички са. ^^ 98.Какви филми не обичаш да гледаш?Защо? Лигави романтики. 99.Каква ти е любимата игра (всякаква)? SSX 3, SSX On tour, Obscure, Alice Madness Returns.. 100.Коя игра не ти харесва? CS & WoW 101.Ако имаше възможност да се превърнеш в животно,кое би избрал?Защо точно него? Зайче, защото са сладки или лъв, защото са велики! 102.А в цвете?Кое би избрал?Защо? Нарцис. (думата сама ти отговаря на въпроса "Защо?") 103.А в предмет?Кой би избрал?Защо? Фотоапарат, за да заснемам красотата на света. 104.Ако имаше възможност да си смениш името,как би искаш да се казваш?Защо точно така? Аннабел, защото е красиво. 105.Занаеш ли спомени?Напиши ми един-два!? Няма пък!! 106.Занеш ли вицове?Напиши ми едни-два!? Мързи ме. 107.Напиши ми нещо смислено за спомен!? Мнье.! 108.Ако имаше възможност да ми нарисуваш нещо,какво щесе да бъде то? Дъга. 109.Ако имаше възможност да ми залепиш нещо за спомен,какво би било то? Нямам к'во. 110.Напиши въпрос,който те интересува за мен!? Няма такова. ;д 111.Напиши дата на попълване!? 09/07/2011г. 112.Харесва ли ти лексикона ми?Мне. И по-интересни съм попълвала..[/b]
Take my hand,
throw it to the ground.
Take my love,
kick it till it dies.
Take my tears,
throw them to the sea.
Take my hand,
pull me off the cliff