.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Приятел

Приятел

Здравейте, искам да ви помоля за съвет.Имам една приятелка, която има проблем с родителите си.... има си приятел не от много отдавна ... ами тя е на 14 той е на 18... и родителите и не са много съгласни да се виждат.Моля дайте някакъв съвет

Разбирам родителите и все пак тя сега тъкмо е станала непълнотелна а той е пълнолетен,той е започнал полов живот доста отдавна а тя сигурно все още не е той сега започва сер да живее и да се издържа сам а тя все още е дете

Супер фен Аватара на 4o4ina
    просто родителите и са загрижени за нея

Bubblef93 Не е задължително той да води полов живот, нито пък тя да не води. Все пак живеем в странно време и изобщо няма място за такива твърдения. А колкото до това, че тя е дете, а той тепърва започва да се оправя в живота - това е така. Но никой не е казал, че те ще имат сериозна връзка от сорта на 5 години. Просто ходят от скоро и това е. А нейните родители са прави. Аз също бих се притеснявала. Но ето защо аз не бих направила грешката да им кажа с кой ходя и на колко е години. Тъй че най-лесното е да ги излъже, че ги е послушала и са скъсали, пък оттам нататък да решава дали е подходящ за нея.
    А ти BlueFairy, можеш да й помогнеш, като й дадеш съвет и й обясниш, че желанията им, характерите им и мисленето им са прекалено различни и само ще бъдат наранени. Ако искат по-добре да се зарибяват, да се лигавят, ама да не се впуска в сериозна връзка.

Ами.. те искат сериозна връзка... Той вероятно знае значението и.Малко се притеснявам за нея... все пак наистина расте в момента и не знае какво точно иска и изобщо в този пубертет... странна работа.Обаче той не е от момчета които искат само да я вкарат в леглото и си личи, че държи на нея.Не е любител на високите скорости и не е като повечето ''Пичове''... Да- малко се притеснявам, но.... когато харесваш наистина някой не мислиш с мозъка...макар, че аз винаги обмислям нещата.Но наистина тя е малка, той - бих казала голям( на някои хора и на 18 не им е дошъл акъла и им се правят пълни простотии без да мисля за последствията). Но това да имаш приятелка е един вид отговорност... особено, ако е по-малка.Напълно разбирам родителите и, но се опитвам и на нея да помогна.Виждам всичко отстрани и мисля, че няма да и навреди... Благодаря за коментарите

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    ти на 4 години разлика ли му викаш
    когато тя е на 14,а той на 18 са г/д на един акъл ;]

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    ти на 4 години разлика ли му викаш
    когато тя е на 14,а той на 18 са г/д на един акъл ;]
    Ти си много болна!
    хЪх...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    може не на 14..ама на 15 е все едно.
    колко на 18 познавам..
    зависи де..ама повечето са тъпички и се държат като малки деца и пубертетчета.

Голям фен Аватара на alice13
    добре, кой родител би искал детето му да води полов живот на 14 години..
    А най- добре ще е и момчето да си поговрои с родителите й.. мсисъл ако искат сериозна връзка..

Момчето не я притиска да водят полов живот, още преди да се обвържат моята приятелка и приятелят и са говорили на тази тема и тя, му е казала, че е още малка и той напълно се е съгласил с нея. Тя няколко пъти говори с родителите си, но те не са сигурни какво е най-добро за дъщеря им .

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Момчето за ръка и при родителите. Така ще се успокоят.

Град
    ..in the middle of the party..
    Не мога да разбера какви са тия момчета дето излизат с 14 годишни момиченца?
    4 години са огромна разлика в тия години.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Да ги запознае, може да харесат момчето. Важното е да се изгради доверие в родителите на момичето.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това с "една приятелка" са ни*/ми* познати..Както и да е..
    Нормално е. Тя тъкмо навлиза в пуберитета. Хормоните бушуват. Нормално е родителите й да са загрижени за нея. Вярно е,че 4 години не са кой знае каква разлика,но в случая е важен. Той е вече голям. Мисли. Има цели в живота си. Докато тя е още на 14 години. Любопитно й е да опита нови неща. И да не изключим факта,че момчето може да иска само секс от нея. (Не искал. Вие какво ? Очаквате да ви го каже ли ? )
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Абе принципно 4 години не са много,ама повечето на 14 са си все още с десетгодишния акъл,някои са разглезени пикли..абе всеки си е индивидуален..Но е факт,че в някои случаи 14-18 си е съществена разлика,ние няма как да знаем.

Ако са решили обаче да бъдат заедно,нито родителите,нито който и да било ще ги спрат.Хубаво е сега да поговорят четиримата очи в очи..

"моя приятелка"..хмм както кажеш.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    може не на 14..ама на 15 е все едно.
    колко на 18 познавам..
    зависи де..ама повечето са тъпички и се държат като малки деца и пубертетчета.
    Ми не знам честно казано. През живота си съм срещал едва 4-5 момичета, които са 18+, които се държат "зряло". Не говоря някакви супер сериозни... напълно нормално мислене за години и всичко. В сериозните ситуации да са... сериозни, мислещи и т.н. Не ми се обяснява.
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си