.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Рожденият ден на мама!

Здравейте днес е на мама рождения ден и наистина много бих се радвала да дадете примерни идеи за хубав подарък за нея... наистина никаква представа си нямам а не искам да е просто обикновенния букет и това да е... искам нещо наистина голямо(няма в предвид като размери,а голям жест) незнам дали има такава тема тук търсих,но не намерих затова ви пиша с надеждата да получа интересни идеи

Мега фен Аватара на Colouring
    Специален жест само ти може да й направиш,защото я познаваш най-добре..
    Иначе подаръци:
    някоя хубава книга
    парфюм
    бижу
    Разбира се + красив букет!
    Напиши й и картичка със специално,писано от теб послание!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Специален жест само ти може да й направиш,защото я познаваш най-добре..

JustaLittleKid
    Guest
    Съгласна съм с Colouring, но все пак идеи... всяка година се каня да го направя, но все нещо става и не успявам - албум със семейни снимки или чаша с наша снимка... или дори просто наша обща снимка в красива рамка.
    Всъщност предполагам, че майка ти би се зарадвала на всичко, стига да е от сърце (:
    Да ти е жива и здрава.
    Дано избереш интересен подарък (:

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    За последния рожден ден на майка ми й подарих хубаво кожено портмоне :P

Ами ето какво реших в крайна сметка поръчах да ми направят красив букет от рози ии опекох шоколадов кекс(тя обича много такива сладкиши,кексове..) ии сега я чакам всеки момент да се прибере да я изненадам благодаря ви все пак за хубавите идеи,ще ги имам на предвид за други път

хубаво си го измислила

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Скоро и моята майка има рожден ден. Скоро видях един оогромен букет, който мисля да й купя. Също така ще отидем на фризьор като 2 истински женски ;д. Ако времето е хубаво ще отидем на плаж, тъй като сме от Бургас и след това вечеря вкъщи и може би разходка някъде по плажа.

Идеите с книгите, парфюми и бижута също са много пригинални! даже може да се възползвам.
    ^^^
    Бургас <3

Град
    Бургас
    И тъй като вече има тема ще искам съвет. Значи мама има едно злтно кръстче на синджир, но той се скъса. Идеята ми е да го намеря и да го закарам да го оправят. И тъй като ще й го дам с букета се чудя дали да не взема оше някакво бижу. За жалост мама не носи обеци. Идей?
    ^^^
    Бургас <3

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    И тъй като вече има тема ще искам съвет. Значи мама има едно злтно кръстче на синджир, но той се скъса. Идеята ми е да го намеря и да го закарам да го оправят. И тъй като ще й го дам с букета се чудя дали да не взема оше някакво бижу. За жалост мама не носи обеци. Идей?
    гривна , часовник ?
    Passion is Fashion ;]

Град
    Бургас
    Часовникът звучи добре. Не ми беше минало през ума. Мерси =)
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си