- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с позната!
Значи има една позната която иска да го направим сигурно другата седмица но да попитам как да почна в началото как да започни всичко, след като я поканя у нас.![]()
Не го планирай , ако го планираш се губи целия романтизъм. Най-добре просто започни да я целуваш и другото ще си дойде от само себе си.
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Добре ! Обаче се притеснявам и за друго нещо като го правих за първи път нали докато да дойде същинската част оная ми работа си беше в ерекция но като сложих тъпия презерватив и взе да спада... Какво да правя?![]()
![]()
![]()
Може да зяпате филм и по някое време да се награбите. Ако падне самолета, й кажи да помага с ръчички или уста.
Welcome to the Jungle...
+1Първоначално написано от DarkTemplar
Преди да дойде не пиши по форуми ами слагай презерватив леко да свикнеш , по-късно няма да го има този проблем. Ако все пак се притесняваш пий едно синьо хапче преди акта и така...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
То е сигурно, че в началото ще помага с уста.... Ама като го сложа тоя презерватив и пада...Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
![]()
Кажи й тя да ти сложи презерватива, така е малко вероятно да ти спадне.
Welcome to the Jungle...
Значи ще помага с уста и ръце, тя ще сложи презерватива нещо друго?
Ми кво друго - налазвате се по някое време, натискане, целувки насам-натам, слага ти капута и се почвате. Нещо неясно?
Welcome to the Jungle...
Само не мога да разбера, защо ви трябва да пускате такива теми? Наръчник за любовна игра ли ви трябва или какво? Просто те отпусни, карай го по течението и го направи както го чувстваш. В повечето случаи такива неща движещи се по сценарии се оказват пълен провал.
Само не се притеснявай, няма нищо по-кофти от неуверен мъж в леглото.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Надървяй патката и я вкарвай у хралупата ве![]()
![]()
НАКАРАЙ Я ДА SQUIRT-НЕ ПИЧ!!!
![]()
![]()
хЪх...
Първоначално написано от HackeD
Или си неосъзнат педалПървоначално написано от HackeD
или просто нямаш нужда от кондоми.
Лично аз залагам на първото!
Пий Бира За Да Станеш Човек
най мразя тъпите въпроси
ако наистина имаш проблем сподели го. ако си само за ебавка .. фънк он!
Аз казах какъв е проблема....
е аз казах отговора.
мъж който има увлечение и иска секс тази жена, няма да му падне
ти или си неосъзнат гей
или... добре. виждаш тази жена като твоя сестра
под съзнателно нещо те спира!!
намери си друга маца :)
...дано остане само секс.....появят ли се чувства ще е стане по-лошо...но не мисли за това че съвсем ще спаднеш.....ако някакси тръгнеш да се отпускаш си представи сцена от продължението и ще ти се получипиши после какво е станало
![]()
:smt117Първоначално написано от alexsdreamm
какво не ти хареса в думите ми ;д че и аз не разбрах,ох много спамим.пиши ми на лично,ако искаш де![]()
Да ви попитам и за пози за максимално проникване и удоволствие?![]()
![]()
![]()