- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с позната!
Оффф, ако всеки в този форум преди да прави секс пускаше по една такава тема, форумът щеше да се задръсти....
Ние нормалните хора как правим секс без да се допитваме до форуми бе?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
За какво е този форум тогава ако нямаше кой да пита.
По темата.. емм ако тръгне да спада старай се да не я гледаш много в лицето (някой път помага)
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
За спадането разбрах какво да правя сега въпроса ми е за някаква поза която ще има максимално проникване и в същото време удоволствие?Първоначално написано от golf_5_r32
Е вече това за удоволствието ще го разбереш когато станат нещата, Зависи доста и от партньорката ти.
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
HackeD, действай повече, питай по-малко!![]()
Welcome to the Jungle...
Ти за психолог ли се имаш?Първоначално написано от Utopia
Това бяха най-нелогичните диагнози, които на бас, че нямат нищо общо с проблемът на младежа.
Той или не слага правилно презерватива или му стяга.
Поне научи думичките, които употребяваш, "подсъзнание" е една дума, не пет.
Момчето няма смущение свързано с ерекцията преди да сложи презерватив, така че помисли си добре как става тоя номер, само като нахлузи презерватива да е "гей" или да чувства "мацата, като сестра".
А хората с гореспоменатото смущение в повечето случаи не знаят на какво се дължи то, така че ти ще имаш 200 пъти по-малко информация за него, сеш' се.
А еректилната дисфункция може да бъде не само психологически, но и медицински проблем, дължащ се на много възможни фактори.
Преди да играеш на Чичо Доктор и Доктор-Професор Психолог и да плашиш хората с неща, които нямат връзка с проблемите им се информирай допълнително относно дагнозите, които поставяш.
+1Първоначално написано от marilyn
~недей мила, не се хаби там където ти го целуваш е хапан от мен преди ;]] ;рр
Прави гад, за да не те е яд ;]] Прави мръсно, докато не е късно![]()