.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Защо..?

Защо..?

Редовно влизам в раздел "Любов". Бих казала, най-често срещаните теми са от типа "Все още го/я обичам", "Той/тя не изпитва нищо към мен". След като и при мен ситуацията е подобна ми хрумна въпроса "Защо..?". Защо продължаваме да ходим след тези, които ни игнорират, когато има толкова риба в морето?! Дали защото все още имаме чувства или просто не можем да се примирим с мисълта, че вече нямаме нищо общо с този човек..? Защо не го загърбим и не продължим, нима е по-добре да бъдем наранявани? Как мислите Вие?

Продължаваме да ходим след хората които ни игнорират точно поради тази причина. Има много въпроси на които не можем да отговорим.. Защо?... Защо? и в крайна сметка не намираме отговора на въпроса си .. Например Защо искаме да сме по-обичани от хората които най-много ни игнорират.

Любовта е химия.Природа...Номера е в хормоните.А не можем да се борим с хормоните
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Някои хора ни остават тръпка за цял живот А и в човешката природа е да искаме най-силно това, което не можем да имаме, и да игнорираме предложеното ни на тепсия. Така е по-интересно

И аз това се питам...
    Защо неистово ни привличат тези, които ни отблъскват? Защо толкова ни боли, когато не сме желани от точно 1 човек, но не ни пука, ако сме желани от поне 2-3 други, от които не се интересуваме?

Изобщо какъв е тоя парадокс ВИНАГИ да харесваш този, който не харесва теб.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    Защото е "The One Who Got Away" и искаш да си докажеш на себе си, че можеш да го имаш. Или поне аз така си мисля

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ако човек само можеше да види отстрани и да прочете мислите на онези, които обича, то тогава любовта не би съществувала.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Защото всичко трябва да е трудно... защото не е лесно.
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от justt
    Защото всичко трябва да е трудно... защото не е лесно.

гадната истина

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Oblache
    Някои хора ни остават тръпка за цял живот А и в човешката природа е да искаме най-силно това, което не можем да имаме, и да игнорираме предложеното ни на тепсия. Така е по-интересно

На същото мнение съм и аз.Същото е когато имаме нещо,не го оценяме,но изгубим ли го искаме го повече от всичко .. !!
    T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Защото на думи е лесно. Ако обичаш някого, колкото и да си повтаряш, че не е последната риба в морето, за теб той е точно такъв. Винаги ни е било в природата да бягаме от питомното и да гоним дивото Не можеш да разбереш защо - просто си е така. Колкото повече бяга от нас един човек, толкова повече ни привлича вниманието и ни предизвиква да го гоним.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

о с времето всичко минава.......
    но все ще изпитваш желание към нещо което нямаш

Град
    Варна, моретоо :)
    Защото си лайно!
    хЪх...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ооо и аз ви се чудя. Той няма да ми обръща внимание, аз ще му ходя по гъза, на фона ,че има много, много по-свестни момчета/момичета! И точно това си харесвам, че лесно мога да се "влюбя" и още по-лесно мога да "разлюбя" любимия.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

според мен е комбинация от няколко неща. първо, че искаш повече предизвикателството, това, което не можеш да имаш. чувстваш се така, всякаш трябва да положиш усилия, да преследваш. и виждаш този човек като награда за твоите усилия. а защото преследваш този човек, си и вярваш, че наистина изпитваш нещо към него/нея. а голяма част от нещата е и самовнушението. повярваш ли си, че си влюбен, значи си влюбен.
    REGGAE BOOM <3

Banned Мега фен
    ами продължаваме да търсим след като сме игнорирани защото точно като ни игнорират ни връщат интереса към нещо или някого.. недостъпното (непозволеното и т.н.) е най-интересно

Град
    Пловдив
    Просто няма угода в тоя живот!!! Трябва всички да го възприемем!!!!
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Защото това е живота,ако ги нямаше всички тези неща във всяка сфера от живота,той нямаше да бъде толкова интересен,а еднообразен и скучен!

Супер фен Аватара на gabsit000
    според мен една връзка,която виси и има неща които все още са неизяснени,няма просто как да приключат ..а може би го правим,защото ни харесва да страдаме,вместо просто да преглътнем,да се изправим и да продължим напред...по ни харесва да се връщаме в миналото,да ровим там в тези прашни страници и да си мислим,че може всичко да поправим и да "запеем старата песен на нов глас",а има ли смисъл,наистина ще бъде ли различно,той ще спре ли да ми изневерява,аз ще спра ли да го лъжа .. и ред други проблеми,които са имали дадените приключени връзки..една приятелка казва много правилно "Щом е бивш,значи има нещо,за да се нарича така.." аз съм за приключването на бившите връзки,но никога не ги приключвам наистина,единствено,ако вече наистина всичко е изгубено и няма интерес от човека при мен .. но с последната ми връзка не стана така..уж било добре да не сме заедно...2 седмици не се чувахме и след това пак подновихме контакта си и до днес не спираме да се виждаме,но никога не сме повдигали темата отново да се съберем ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Така ни е писано да се мъчим и борим

Повече от фен
    обичаме хората които не ни обичат а пренебргваме тези които ни оби1ат винаги е така !!!
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Ем понякога наистина ше изпитваме чувства към дадения човек. Но според мен ако той не иска няма нужда да му вървиш по гъза!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си