.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Объркана.. от дъното на душата си :)

Здравейте .. Пиша тук като знам колко обиди ще изям, важното е че имам смелост !! Ще започна направо .. Има едно момче ,. 1 година е по-малък от мен, но е почти 10 santa над мен .. Много е хубав ! Излизахме няколко пъти и винаги се държеше прекрасно .. целуваше ме .. гушкаше ме ., но той е труден характер и трудно признава чуствата си .. Последния път се видяхме и той както обичайно се държеше безупречно .. Но проблема е че сме от различни градова { пловдив и асеновград } .. и не можем постояяно да се виждаме .. и затова му пиша в skype / facebook той там се държи като лопата. . само се заяжда .. само се сърди направо ме отвращава .. въпроса ми е .. какво да направя.. на 7ми юли има състезание в пловдив .. да отида ли .. или да почакам .. просто съм толкова объркана ..

Благодаря предварителноо .. Лек и приятен ден .. Между другото съм на 13
    Попитаха късметлията: „Какво правиш като имаш този късмет?”, а той отговори: „Раздавам на хората, които го търсят!”Попитаха вярващия: „Какво правиш като имаш тази вяра?”, той отговори: „Раздавам от нея на тези, у които липсва!”Попитаха обичания: „Какво правиш като имаш толкова обич?”, а той отговори: „Обичам и аз!”

Как очакваш да се държи 12 годишно момче?
    Свиквай мацка,има и идиоти на тоя свят...

П.П.Някъв специален код ли е това с многоточието след всяка дума?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh

Не мисля че годините имат значение .. Има деца на 10 години по зрели от 20 годишни Идиотии има навсякъде :]

А тва с мнoгoточието е навик ..
    Попитаха късметлията: „Какво правиш като имаш този късмет?”, а той отговори: „Раздавам на хората, които го търсят!”Попитаха вярващия: „Какво правиш като имаш тази вяра?”, той отговори: „Раздавам от нея на тези, у които липсва!”Попитаха обичания: „Какво правиш като имаш толкова обич?”, а той отговори: „Обичам и аз!”

Супер фен Аватара на 4o4ina
    той е на 12 за бога,какво очакваш,лелеее?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не знам ,защо просто не прескочих за да стигна до последния ред.Пореднaта загубена 1 минута. >.<
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами отиди, изкарай си яко с него, пък после ще решиш окончателно
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Не знам дали е от годините в твоя случай, но аз съм на 19 и съм същия. Просто скайпа и фейсбука са пародия на комуникация за мен и помагат в една връзка (евентуално) само до момента на първата среща. След това е пълен абсурд да заменят дори малка част от удоволствието на реалния контакт, гледането в очите, прегръдките и т.н. И не ми говорете за камери и микрофони, пак е далече от достатъчно. А фактът че повечето женски ги устройва да си чатят с дни в скайпа без да потърсят реална среща, е ужасно дразнещ. Мамка му защо ми се падна такава... Както и да е, да не се отплесвам. С две думи казано, приятелят ти вероятно иска да се срещате по-често.
    Разбирам че при вас няма как да е другояче, все пак сте от различни градове, затова ако приятелят ти е от моя тип, който ненавижда онлайн общуването в червата си, трябва или да свикне, или да си седи сам докато не си намери момиче от неговия град. Или пък ако можете да зачестите срещите по някакъв начин, все пак Асеновград и Пловдив не са толкова далече, сигурен съм че има редовен и евтин транспорт

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    той е на 12 за бога,какво очакваш,лелеее?
    ..
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Град
    МайнаTown
    на 12 хахахахха

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от loverrr
    Има деца на 10 години по зрели от 20 годишни
    Никак.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Има деца на 10 години по зрели от 20 годишни [/i]
    Няма такъв филм,не се заблуждавай!

Голям фен Аватара на alice13
    Цитирай Първоначално написано от prout1
    ... Както и да е, да не се отплесвам. С две думи казано, приятелят ти вероятно иска да се срещате по-често.
    Разбирам че при вас няма как да е другояче, все пак сте от различни градове, затова ако приятелят ти е от моя тип, който ненавижда онлайн общуването в червата си, трябва или да свикне, или да си седи сам докато не си намери момиче от неговия град. Или пък ако можете да зачестите срещите по някакъв начин, все пак Асеновград и Пловдив не са толкова далече, сигурен съм че има редовен и евтин транспорт
    +1

купи си куче

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alice13
    Цитирай Първоначално написано от prout1
    ... Както и да е, да не се отплесвам. С две думи казано, приятелят ти вероятно иска да се срещате по-често.
    +1
    +1

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от slabsym
    купи си куче
    +1

Ще има по-голяма пишка от неговата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от slabsym
    купи си куче
    но първо попитай майкати и баща ти

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Аз на 12 като бях не съм си и мислел за връзка, ха-ха. Времената едно време какви бяха… Радвам се, че не съм от новото поколение.

Град
    Stara Zagora
    SuperBadSuperFresh написа:

Не мисля че годините имат значение .. Има деца на 10 години по зрели от 20 годишни Идиотии има навсякъде :]

А тва с мнoгoточието е навик ..

за това,че има по-малки момчета ,който са по-зрели от 20 съм напълно съгласна .. аз ходих с 20 годишен,който имаше акъла на 10 годишен.А що се отнася до този проблем .. зарежи го тоя келеш ще намериш,някой по -добър. а да кажа,че знам що за навик е това с многоточието.УЖАСНО Е
    T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”

Аз те съветвам да се видите и да го питаш него защо се държи така, а не нас.. След това, ако все още искаш може да продължите да сте заедно.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София

Не мисля че годините имат значение .. Има деца на 10 години по зрели от 20 годишни
    Ебаси клиширания израз ! Сигурно има...1 на милион. Начина ти на изразяване не показва никаква зрялост. Объркана като лигава пуберка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си