Не знам дали е от годините в твоя случай, но аз съм на 19 и съм същия. Просто скайпа и фейсбука са пародия на комуникация за мен и помагат в една връзка (евентуално) само до момента на първата среща. След това е пълен абсурд да заменят дори малка част от удоволствието на реалния контакт, гледането в очите, прегръдките и т.н. И не ми говорете за камери и микрофони, пак е далече от достатъчно. А фактът че повечето женски ги устройва да си чатят с дни в скайпа без да потърсят реална среща, е ужасно дразнещ. Мамка му защо ми се падна такава... Както и да е, да не се отплесвам. С две думи казано, приятелят ти вероятно иска да се срещате по-често.
Разбирам че при вас няма как да е другояче, все пак сте от различни градове, затова ако приятелят ти е от моя тип, който ненавижда онлайн общуването в червата си, трябва или да свикне, или да си седи сам докато не си намери момиче от неговия град. Или пък ако можете да зачестите срещите по някакъв начин, все пак Асеновград и Пловдив не са толкова далече, сигурен съм че има редовен и евтин транспорт