.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Писна ми!!! :/

Добре.. понеже във Спорта не ми обръщат никакво внимание , си пускам темата и тук и се надявам някой да ми помогне...

Добре в цяла София не мога да си намеря къде да тренивам волей .. (момиче съм на 16). Миналата година тренирах в ЦСКА-то на 4ти километър ,оставяха ни да си правим каквото искаме и само парите търсеха.Махнах се от там и от тогава не знам къде да отида .. а ми се тренира много.Някой ако знае къде има тренировки и т.н моля да каже
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Славия??

Супер фен Аватара на slicky
    Левски?

Мерси за отговорите....
    За Славия много се чудих и доколкото разбрах няма групи за тренировки ами само тези, където си ходят по мачове турнири и т.н. ... дано да греша де

А за Левски .. аз съм цесекарче попринцип ама в краен случай там ще отида
    момиче

Преди много години аз тръгнах от Традица, а после отидох в Славия, но май няма вече такова нещо...

А що не пробваш и в Локото?
    Едно време имаха силен волейболен отбор при девойките...

ПП. Какво значи само това турнири - ти не искаш ли да се състезаваш?

Искам разбира се, но при положение,че не съм тренирала от г/д една година едва ли ще ме пуснат с отбора.И не знам дали ще имат време да си подготвят отбора за мачове и да ме подготвят и мен.Затова и си търся някакъв клуб, където има повече начинаещи.... ама нещо не ми се получава особено :д
    И после българските деца не спортували...
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си