Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
като се завайкате за Библията... ми като е много не я четете, кво толкова? казвате госпожо много е , а и лятото е за почивка, не само за четене, щото ако трябва и Библията цялата да я четеш , и Илиада, и всичките неща, които се учат в 9 клас ще полудееш по начало не разбирам къв е смисъла да четеш нещо , което ще го учиш след 2,3 месеца...? сега съм 12 клас и нищо няма да чета, освен Светилника... Тютюн ще ме прощава , ама го пропускам ... в 11 клас беше същата ситуация, четох книгите през учебната година

и защо МНОГО от произведенията в 10 клас не сме ги учили ? а имахме ЗИП и до колкото помня имахме или 5 или 6 часа седмично?? както и Шестоднев не помня да сме учили в 9 клас, а пак имахме ЗИП

Благодаря, но така съм ги решила. Чета ги винаги лятото и като ме пита прочела ли съм ги да кажа да. То така или иначе само аз или поне още само 1 момиче ще ги е прочело. А като ги чета през лятото ги чета пак и през годината, за да може всичко да олегне хубаво и да имам 6. Но реших да не я чета цялата, която е 957стр.