- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем със съученици и с у-ща :Д
значи давам направо . сега ще съм 9-ти клас и наще ще ме местят в ново даскало . а аз в осми клас също бях в друго даскало и свикнах с децата с всичко . всеки ден като се сетя за съучениците ми плача разбирате ли дори сега като пиша ми се насълзяват очите . просто много ги обикнах за тези 9 месеца . всяка събота и неделя ходехме някъде и после си лягах пишейки си с тях . много ги опознах и точно сега 2-рия срок всички много се сближихме и мен трябва да ме местят . според вас дали ще мога да си остана приятелка с тях имайки се впредвид че през лятото няма никакъв шанс да се виждам с тях защото аз съм единствената която живее в софия . всички други в чужбина и щом дойде ваканция излитат . аа и друг въпрос който малко ме тревожи . в началото на учебната година се запознах с едно момиче от класа ми и седнахме заедно първия ден . но още от 3-тия ден тя почна да ме избягва и да си шушука с една друга . а те двете като са заедно и оная я покукуросва и се ебават с мен . обаче имам чувство че съм лесбийка . нз защо просто нещо ми става като съм с въпросното момиче . дали според вас може да съм и ако съм значи ли че съм извратена все пак не мога да се боря с главата си :ДД БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ НАМЕРИЛИ ВРЕМЕ ДА ГО ПРОЧЕТАТ
Кво само спамиш или отговаряй или сиктирПървоначално написано от 4o4ina
Недей се напряга!Първоначално написано от modelcheee
1. Защо пък да не си останете приятели ?
Поддържайте си контакти. Когато имате възможност - излизайте. Щом казваш,че се разбирате адски добре,надали лесно ще се разпадне приятелството ви.
2. Ние няма как да ти кажем сексуалната ориентация. Вярно е ,че повечето са против гейовете,бисексуалните и лесбийките. Но все пак всеки сам решава какъв да бъде. Просто бъди себе си.
3. И по-точно какъв ти е проблема ? ....че нещо темата ти ми звучи като... губене на време.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥