.
Отговор в тема
Страница 10 от 29 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 724
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Железният светилник е много интерес,заслужава си да го прочетеш.

Здравейте и от мен, още една абитуриентка Леле колко странно ми звучи само...Таа гледам че обсъждате книгите, които имаме да четем. Аз още не съм се захванала с нито една, а и да си призная от всичко, което чувам за Тютюн, малко ме е страх да я започна

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Тютюн не е толкова лош,колкото го изкарват някои.На мен в началото не ми беше супер интересно,но след като прочетох може би около 1/3 вече ми беше много по-лесно а накрая вече си ми беше супер интересно.
    Извода е,не се отказвай рано

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Не знам, аз още нищо не съм прочела.. а, кога ли ще е.. :X

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    И аз не съм прочела нищичко това лято.. предполагам че ще гледам филмите защото няма от къде да ги търся тези книги, а не ми се дават 5лв да се запиша в библиотеката за 2-3 книги... не си струва просто

.

И преди,и сега,93 са на върха

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от whitebunny
    И аз не съм прочела нищичко това лято.. предполагам че ще гледам филмите защото няма от къде да ги търся тези книги, а не ми се дават 5лв да се запиша в библиотеката за 2-3 книги... не си струва просто

мога да ти пратя Тютюн, ако искаш
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    момичета 15 наближава, а аз продължавам да съм все така НЕориентирана за всичко и реших да видя дали има съпричастни..

Много се дразня на тея мой претенции, а постоянно отлагам във времето да седна да помисля какво искам, на самата мен ще ми е интересно накрая как ще изглеждам откъм страна на визия, като от месеци ми се губят идейте и въображението, а пък като тръгна да гледам из сайтовете всичко ми е криво, все нещо ми е в повече, друго ми липсва ии.. абе няма угодия!
    Всеки път като тръгна да гледам нещо се ядосвам, че не си харесвам и спирам, следващия път пак, пак и пак така и до тук .. до кога се питам?!
    вие как сте?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    http://www.minedu.government.bg/open...ebno_vreme.pdf

Ето я заповедта на министъра завършваме на 15 май, на 21 и 23 май са матурите

заповед за матурите

http://www.minedu.government.bg/open...ZI-2011-12.pdf

заповед за държавни изпити по теория и практика за придобиване на определена степен/тва е за гимназиите/

http://www.minedu.government.bg/open..._2011-2012.pdf

мисля, че тва ще е полезно, въпреки, че на 15-ти септ пак ще ни го кажат

не мога да разбера какви са тези сесии?
    ние ще си определяме сесията или какво ..
    Весииии

Град
    Neverland
    ау супер за ваканциите, ще компенсираме съкратената Великденска

А някой би ли ми казал кога са предварителните изпити по биология и химия тази година?

Е, да бее.. не ми се вярва да сложат матурите на 21 и 23.. та ние на 24 завършваме.. много тъпо ще се получии..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla
    Е, да бее.. не ми се вярва да сложат матурите на 21 и 23.. та ние на 24 завършваме.. много тъпо ще се получии..
    Прочете ли заповедта? Завършваме на 15-ти май а матурите са на 21 и 23 май бала е на 24 обикновено, това е заповед на министъра свалена от сайта на министерството на образованието с подпис и печат от министъра как така не ти се вярва като вече е факт и това е официален документ, а и какво те кара да мислиш, че ще завършваме на 24-ти май? 12-ти клас завършват преди матурите, 13 седмици след началото на 2-рият срок и всяка година е различно единствено 1-ви клас завършват на 24 май

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Прочете ли заповедта? Завършваме на 15-ти май а матурите са на 21 и 23 май бала е на 24 обикновено, това е заповед на министъра свалена от сайта на министерството на образованието с подпис и печат от министъра как така не ти се вярва като вече е факт и това е официален документ, а и какво те кара да мислиш, че ще завършваме на 24-ти май? 12-ти клас завършват преди матурите, 13 седмици след началото на 2-рият срок и всяка година е различно единствено 1-ви клас завършват на 24 май
    Да, знам кога завършват 12 клас.. просто се изненадах а и имах предвид, че на нас изпращането сутрин и самия бал ни е на 24 май и матурите да са точни преди това.
    И да наистина пише, че сме до 15 май ние.. обаче не обърна ли внимание 21 и 23 са ДЗИ БЕЛ и Матем. за VII - 7 клас, а не за нас..Дните за наще матури поне в този списък: http://www.minedu.government.bg/open...ebno_vreme.pdf

аз не успях да ги видя..

за нас става въпрос,матурите са на 21 и 23 май.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Абитуриенските балове не почват ли от 21.05 до 27.05 ? С какъв акъл слагат матурите по време на абитуриенските балове

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    И аз ще съм тази година.
    Ужас ... '94 съм, но съм една година по рано... а въобще не се чувствам 12 клас. Много ме е страх за матурите обаче, много.

еми явно наистина е така.. моя грешка.. извинявам се.. ще проуча да видя накъде са нещата, ама не разбирам защо чак на 15 приключваме.. тази година 12 клас приключиха много по-рано..

И аз да се присъединя
    Абитуриентка,хмм
    Рокля искам да е нещо подобно -->http://bg-moda.com/wp-content/upload...lq-2010-1.jpeg
    не толкова блестяща и с тънки презрамки.
    Прическа нещо обикновено и без това се подстригах...
    Обувки определено не много високи!

Последно прочетох на Й.Йовков - "Песента на колелетата" и е крайно време вече да почна "Тютюн"!

който не е почнал Тютюн да го почва ...
    може да се чете лесно, ама е мноого дълъг и аз отдавна го дъвча ...
    лошото е че нищо друго не прочетох това лято ..
    да се надяваме, че в процеса на работа ще се четат ..

интересно ми е някой почна ли да се подготвя вече
    тестове, книжки купихте ли си?
    Весииии

Град
    Neverland
    на нас ни казаха да прочетем само Тютюн и Железният светилник, него съм го прочела вече, а тестове наскоро почнах по бг и уж там съм спокойна, че съм добре.. леле като видях колко грешки правя се уплаших, ква е тая трудна книжка дето ни е дала госпожата, тя явно с цел на матурите въпросите са от лесни по-лесни сравнение с тези.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз нищо не съм чела,а уж смятах да прочета всичко.Надявам се да успея през годината поне.
    Отделно като гледах рокли в нета и ми се дорева,много грозни нещаа.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Да, знам кога завършват 12 клас.. просто се изненадах а и имах предвид, че на нас изпращането сутрин и самия бал ни е на 24 май и матурите да са точни преди това.

И да наистина пише, че сме до 15 май ние.. обаче не обърна ли внимание 21 и 23 са ДЗИ БЕЛ и Матем. за VII - 7 клас, а не за нас..Дните за наще матури поне в този списък: http://www.minedu.government.bg/open...ebno_vreme.pdf

аз не успях да ги видя..
    На 21 и 23 май ще са матурите за 7 и за 12 клас-ДЗИ по БЕЛ И НВО в 7 клас по БЕЛ

Да ти разясня, че ДЗИ значи държавен зрелостен изпит демек МАТУРА ЗА 12 калс, а и съм дал заповед за матурите-изпращането на 12клас ще е на 15-ти май или по-рано, миналата година беше на 11 май-а и какво толкова те притеснява, че на след матурата ще имаш бал, матурата е на 23май от 8-часа и ще са до 11-12 часа най-много, ако беше първо бала а на другият ден матурата от 8ч щеше да бъде много кофти, но така не виждам къв е проблема? Ще имаш предостатъчно време според мен да се подготвиш за бала, ако това те притеснява, като си напрайш матурата и си свободен/свободна/

Аз не мисля да давам 1000 лева за костюм в никъв случай, не знам защо тряя да се харчат мноо излишни пари за дрехи за бала, като ще ги облечеш само веднъж, къв е смисъла? По добре да си купя нещо удобно, което ще го нося и друг път и не е скъпо

За матурите по БЕЛ бихте ли ми препоръчали някакъв сборник с правила за пунктуация, правопис..
    Освен това искам да попитам само произведенията от 11 и 12 клас ли се включват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си