- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
точно това имах предвид - дадено е коя специалност в коя катедра и факултет е,а не в кое направлениеПървоначално написано от LoveHurT
![]()
Не си пропускайте бала. Не е задължително да се дават много пари, има си начини. Просто е една красива вечер с випуска и учителите, някакси усещаш, че се разделяш с детството и навлизаш в реалния живот. Няма ги караниците със съученици и учители, всичко е забравено, емоциите са само положителни. Виждаш как дори на учителите, с които си се разправял толкоз години, си личи тъга, дори на тях липсваш. Гледаш випуска и не можеш да го познаеш, осъзнаваш, че вече сте големи хора. Но това ще започнете да го виждате последните месеци, когато наближи изпращането.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Здравейте и от мен![]()
Включвам се малко късно в темата. Как върви подготовката за бала. Аз си нямам и на идея какво ще правя
, нито рокля съм харесала, нито прическа. Дори и цвета незнам какъв ще е. Мисля да започна с трепетите след новата година.
Сега се готвя за втората матура, която ще е по биология. Мисля да кандидатствам в Пловдив в Паисий Хилендарски със специалностите Медицинска и Молекулярна биология. Има ли колеги, които също искат да са там.![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
И аз все още не съм усетила вълнението покрай бала.За мен най-важно е сега да взема успешно всички изпити и да влезна там,където искам.Знам,че за повечето от вас това е най-важното,за това пожелавам на всички успех и късмет на матурите и кандидатстудентските изпити.
P.S.Рокля ще започна да си търся към декември някъде,г/д знам какъв цвят искам и какъв модел и ако намеря готова подобна рокля ще се радвам много,ако ли не ще се задоволя с това,което има като готова колекция по магазините или бутиците.С шивачки въобще не ми се занимава.
Здравейте аборигени : )),
вписвам се и аз към вас, мислих мислих малко и накрая от къса рокля отивам към тип "гръцка богиня"
1. http://elanimagemanagement.com/html/...20%20dress.jpg - само че в бяло или пък мръсно бяло, със златисти орнаменти;
2. http://lh4.ggpht.com/_pBztar8uayA/Sx...umb%5B2%5D.jpg - това също в друг цвят (изчистен без "петната" ) , мисля във турско синьо също със златисти орнаменти + http://www.partytogo.co.uk/jewellery...uff-3226-p.asp
3. http://www.caufields.com/ProductImag.../480_00751.jpg - точно това искам но или бяло или турско синьо.
4.http://4.bp.blogspot.com/-reAXjRDiSb...iana-s6861.jpg
Ох, на това съм се спряла, ще видим какво ще избирам, даже и нещо за изпращането съм си избрала- http://bg-moda.com/wp-content/galler...bor-2010-4.jpg
А за матурите съм избрала история, много се притеснявам относно последният въпрос, това ми е голямата болежка, но дано се падне нещо лесно..ама в сравнение с майската таз годишна матура направо си умирам от завист, е по-лесно от Тервел може ли..другото от което ме е страх е държавният, понеже моят е по предприемачество и не знам, какво ще правя като гледам какви теми има..![]()
![]()
loveinBrasil Много хубави рокли, да си призная харесах роклята, която и ти харесваш
![]()
За държавния изпит не се притеснявай, всичко го изкарват, ДЗИ по БЕЛ също ще го вземеш. Най опасна е втората матура, там се опитват колкото може повече да скъсат.
Да попитам и аз нещо. Кажете как мислите, че е по-добре дълга или къса рокля за бала?![]()
Първоначално написано от didenceeto
Аз няма да държа ДЗИ по БЕЛ , на мен ДЗИ-то ми е само по професията.. т.е. предприемачество.
П.П това за къса/дълга рокля , зависи само от теб-фигурата ти, височината..
Аз лично предпочитам дълги рокли, някакси по-елегантно седят и са по-подходящи за бал. Но зависи от фигурата ти, стилът ти, какво ти харесва и т.н.![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
И на мен ми казаха, че с дълга рокля е по-добре. За бала била по подходяща. На изпращането как мислите да сте?![]()
аз мисля и на бала,и на изпращането да съм с къси рокли.планирам те да са по-семпли а обувките да са някакви много луди![]()
Нашата дата вече се знае със сигурност, запазен ни е и ресторанта, който искахме за 26.05 събота, много съм доволна, тъкмо после има къде да продължим, че през седмицата си е умряло и няма толкова хора.![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
и ние сме готови с дата 25.05![]()
![]()
![]()
и ресторант запазихмее
утре ще гледаме за фотограф,че се харесахме един
![]()
много пари искат и фотографи и дижей.......пари,пари...иначе ще съм с къса тюркоазена рокля с една презрамка![]()
дано да намеря такава..... до нас в сватбения салон има хубави,ама ще видим като ида да меря в други ден.
Вие запазихте ли дижей?фотограф,дата?
А някой има ли който ще кандидатства с химия?в Пловдив,Бургас или София?
Нашият бал е на 24 май,куверта ни излиза по 30 лева на ученик,ще събираме по 5 лева за диджей,а за фотограф още не сме мислили.Само знам ,че албума струва 30 лева и сигурно ще си наемем фотографа,който снима двете френски паралелки миналата година.На екскурзия ще ходим на Слънчев Бряг за 3 дни.
В хотела,който искаме има само една свободна дата - 29-ти,така че ще е тогава![]()
Вече ми се обикалят магазинитееее много и все пак мисля,че ще опра до онлайн-пазаруването.(отново)
anJin, много тънко минавате
ние искаме да ни свири берковската духова музика за 2,3 часа (струват майка си и баща си) и като гледам май ще го уредим![]()
Шератон ли?Първоначално написано от fakesmiles
![]()
Иначе и ние определихме дата и място, може да се каже, че съм доволна... Ама много скъп тоя куверт бе, ужас...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А ние още не знаем датата на бала. Последното предложение беше на 27. Ресторанти, албуми, фотографи още не сме търсили. Още е рано, да минат поне още 2 месеца, тогава ще му мислим.
Само знам че държавният изпит ми е на 31 май, практиката маи беше на 7 юни.
Ние пък ще сме си в града , в даскалото на 24-ти и вече после на 26 сигурно ще заминаваме на бал в Албена.Всяка година там ходи нащо даскало.. Кофти направиха матурите БЕЛ-21-ви, втората матура-23-ти... какво да се прави...![]()
mrazqkindergarten , не е Шератон,защото не съм от София
![]()
нашият фотограф иска 90лв за албум и 2 диска........... 35лв ние ресторанта.....дижей не сме си намерили все още......и ще ходим на екскурзия до Кушадасъ,Мармарис или Анталия зависи какви са им офертитепонеже в чужбина е по евтино от колкото на нашето черноморие и така решихме
![]()
Втората матура е на рождения ми ден.Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
и при мен се получава така,и аз имам рд на 23 май![]()
![]()
![]()
Моя съученичка миналата година прави матура по математика на рождения си ден! Вечерта имахме двоен празник - нейния празник и края на матурите!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ние сме на 27, в Шератон. След това дискотека. За куверта ( нз дали така се пише ;д ) ни искат 180 лв, за дискотеката сигурно към 70 лв. 50 лв ще са ни албумите... ужас!За рокля още не знам...
^тоя куверт включва ли алкохол?![]()