.
Отговор в тема
Страница 13 от 29 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 724
    Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    И ние сме в Шератон... куверта включва 50мл твърд алкохол и чаша вино за 176лв. А за какъв диджей говорехте?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Град
    Стара Загора
    180лв за ресторант........... олеее тези не са добре да искат толкова много,............

Ние сме в никаквия хотел Рила ,отзиви??

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от JacquelineKennedy
    аз си избрах роклята!

Kerry Washington (Zuhair Murad)
    На твоето подобие на тяло няма да стои добре, мила ..

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    аз си избрах роклята!

ИЗБУХНАХ В ЕБАТИ СМЕХА

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    аз си избрах роклята!

ТОВА БЕШЕ ГРУБО
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Ако говориш за софийския - отвратителен е. Ако може даже го сменете. Много е соц,стар,мирише гадно, персонала е ужасен...нищо хубаво.

някой може ли да ми каже къде да видя в сайта на унсс с матурата в кои специалности мога да вляза ?????? и нвка обсъдим малко ученето на къде се стрремите ще си давате ли много зор тази година да я изучите докрай системно и да изкарате добра оценка на матурата ???

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    А за дискотеки, какво мислите ?

Да,естествено,че ще си дам зор тази година.Аз съм се насочила към СУ и УНСС.

Цитирай Първоначално написано от seaeyes
    някой може ли да ми каже къде да видя в сайта на унсс с матурата в кои специалности мога да вляза ?????? и нвка обсъдим малко ученето на къде се стрремите ще си давате ли много зор тази година да я изучите докрай системно и да изкарате добра оценка на матурата ???
    Доколкото знам само с матура не може да се влезе в УНСС.В СУ може за различните филолигии мисля, но има и други специалности с матура, там са много.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Ако говориш за софийския - отвратителен е. Ако може даже го сменете. Много е соц,стар,мирише гадно, персонала е ужасен...нищо хубаво.
    Защото сега лятото са правили ремонт в ресторанта ии като ходиха казаха,че било хубаво,но не знам Исках в Радисън..То беше първоначалното,резервирах е го ,дадохме капаро,но 1 от класовете ни прецака жестоко м*ма им.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от seaeyes
    Доколкото знам само с матура не може да се влезе в УНСС.В СУ може за различните филолигии мисля, но има и други специалности с матура, там са много.
    Филологиите може само с матура,но тази по български (моята)-не може.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    какви дискотеки

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    какви дискотеки
    След хотела, вие няма ли да ходите на дискотека... ние го обмисляме.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ние със сигурност ще ходим,но няма нужда от някакви сериозни резервации просто няколко дни преди това ще се обадим

Моят клас изреди десетки абсурдни идеи като ресторант, в който ще сме 2 часа за 180лв + за учителите по още 20 и после още 20 пак за тях за друго нещо...след всички тези тъпи предложения гаджето ми ми предложи да си сложа парите за бал, рокля и алкохол в джоба и да заминем до Венеция, а после и до Холандия, където той принципно си живее, но за 1 година е при мен, че да завърша. Наистина предпочитем да дам тези пари за нещо хубаво вместо да ги дам за 2 часа впрепълнена зала с целия випуск в който имам бивши, които не понасям, а даже и приятел или роднина не можем да си вземем.

Град
    Стара Загора
    какви 180лв те луди ли са от ресторантите да ви искат 180лв,кое струва 180 не мога да разбера? водката пържолата,безлкохолното?.... .......................пффф ние сме по 35лв и по 10 за учителите

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Ние със сигурност ще ходим,но няма нужда от някакви сериозни резервации просто няколко дни преди това ще се обадим
    Е забравете. Всички дискотеки искат куверт от бая по-рано. Говоря за София де, по другите градове не знам как е.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ние сме в Плевен
    Аз не съм сигурна,че ще ходим въобще всички накуп.Най-вероятно ще е който иска.Може пък и да запазим нещо,за по-сигурно.Ще го предложа

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    аз предполагам, че и ние няма да запазваме, защото обикновенно ходят към 4,5 по дискотеките, та няма смисъл
    за куверта около 60лв се върти цената, още не е окончателно
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Ние пък ще сме си в града , в даскалото на 24-ти и вече после на 26 сигурно ще заминаваме на бал в Албена.Всяка година там ходи нащо даскало.. Кофти направиха матурите БЕЛ-21-ви, втората матура-23-ти... какво да се прави...
    Откъде си?

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    ооо вие вече сте резервирали, а ние още се караме дали да бъдем в града или не.... ноо най-накрая ще си останем тук, но по-важна е емоцията, а не мястото
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Продавам бална рокля

Здравейте момичета...предлагам ви моята бална рокля. Без забележки е, бутикова. Много ми е трудно да се разделя с нея, защото си е спомен, но наистина имам нужда от паричките Тъй като не ми позволява да вмъкна линк, сайта е продавалник.ком/unikalna-balna-roklya-i2681135

Ако някоя от вас се интересува да пише за повече подробности ЛС или на скайп iam2good2b4go10

още една абитуриентка в темата :P

аз дори и да не го показвам, много се вълнувам. но не само заради прословутия бал, а за всичко, което ми предстои- като за начало покупките за бала, изпращането, матурите, бала, кандидатстването, примането, местенето в друг град.. големи емоции предстоят. :]

ние вече си имаме дата и ресторант- 27.05, куверт 70-80 лв. след Нова година ще се доуточним за менюта у-а. искахме на 26.05, но ни изпревариха, а не искаме на друго място. много гадно изместиха матурите, иначе щяхме да сме на 22.05, но както и да е.

от 9-ти клас един оператор ни снима навсякъде където сме се събирали класа, ще снима и изпращането, серенадите, бала и ще си имаме диск на класа, за който трябва да дадем 60 лв. иначе отделно за бала мислим да ангажираме един фотограф, който е много добър, поне едни хубави прилични снимки да имаме.

на изпращането мисля да съм с къса рокля, а косата да ми е на ретро преса. за бала задължително дълга рокля, тип гръцка богиня, за цвят още се колебая, а косата мисля да не е пусната, нещо кок или конска опашка, зависи от роклята.
    надявам се сравнително лесно да си харесам рокли, защото съм капризна до небето и тръгна ли да си купувам дрехи става много сложно.

иначе втори матуритетен предмет ми е история. първо бях на философия, после английски и накрая се метнах на историята. уж уча пък ще видим.. някой друг на история в тая тема?

а за университет - Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" с Маркетинг. от 10 клас съм си го заплюла, стискайте палци догодина по това време да съм в Пловдив някой в същата посока? ;P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си