- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
И ние сме в Шератон... куверта включва 50мл твърд алкохол и чаша вино за 176лв. А за какъв диджей говорехте?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
180лв![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за ресторант........... олеее тези не са добре да искат толкова много,............
На твоето подобие на тяло няма да стои добре, мила ..Първоначално написано от JacquelineKennedy
ИЗБУХНАХ В ЕБАТИ СМЕХАПървоначално написано от Linns
![]()
ТОВА БЕШЕ ГРУБОПървоначално написано от Linns
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Ако говориш за софийския - отвратителен е. Ако може даже го сменете. Много е соц,стар,мирише гадно, персонала е ужасен...нищо хубаво.Първоначално написано от CupcakeMonster
някой може ли да ми каже къде да видя в сайта на унсс с матурата в кои специалности мога да вляза ?????? и нвка обсъдим малко ученето на къде се стрремите ще си давате ли много зор тази година да я изучите докрай системно и да изкарате добра оценка на матурата ???
А за дискотеки, какво мислите ?
Да,естествено,че ще си дам зор тази година.Аз съм се насочила към СУ и УНСС.
Доколкото знам само с матура не може да се влезе в УНСС.В СУ може за различните филолигии мисля, но има и други специалности с матура, там са много.Първоначално написано от seaeyes
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Защото сега лятото са правили ремонт в ресторанта ии като ходиха казаха,че било хубаво,но не знамПървоначално написано от cyclops
Исках в Радисън..То беше първоначалното,резервирах е го ,дадохме капаро,но 1 от класовете ни прецака жестоко м*ма им.
![]()
Филологиите може само с матура,но тази по български (моята)-не може.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
След хотела, вие няма ли да ходите на дискотека... ние го обмисляме.Първоначално написано от Svetozara
![]()
Ние със сигурност ще ходим,но няма нужда от някакви сериозни резервациипросто няколко дни преди това ще се обадим
![]()
Моят клас изреди десетки абсурдни идеи като ресторант, в който ще сме 2 часа за 180лв + за учителите по още 20 и после още 20 пак за тях за друго нещо...след всички тези тъпи предложения гаджето ми ми предложи да си сложа парите за бал, рокля и алкохол в джоба и да заминем до Венеция, а после и до Холандия, където той принципно си живее, но за 1 година е при мен, че да завърша. Наистина предпочитем да дам тези пари за нещо хубаво вместо да ги дам за 2 часа впрепълнена зала с целия випуск в който имам бивши, които не понасям, а даже и приятел или роднина не можем да си вземем.
какви 180лв![]()
![]()
![]()
![]()
те луди ли са от ресторантите да ви искат 180лв,кое струва 180 не мога да разбера? водката пържолата,безлкохолното?.... .......................пффф ние сме по 35лв и по 10 за учителите
![]()
Е забравете. Всички дискотеки искат куверт от бая по-рано. Говоря за София де, по другите градове не знам как е.Първоначално написано от fakesmiles
Ние сме в Плевен
Аз не съм сигурна,че ще ходим въобще всички накуп.Най-вероятно ще е който иска.Може пък и да запазим нещо,за по-сигурно.Ще го предложа![]()
аз предполагам, че и ние няма да запазваме, защото обикновенно ходят към 4,5 по дискотеките, та няма смисъл
за куверта около 60лв се върти цената, още не е окончателно
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Откъде си?Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
ооо вие вече сте резервирали, а ние още се караме дали да бъдем в града или не.... ноо най-накрая ще си останем тук, но по-важна е емоцията, а не мястото![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Здравейте момичета...предлагам ви моята бална рокля. Без забележки е, бутикова. Много ми е трудно да се разделя с нея, защото си е спомен, но наистина имам нужда от паричкитеТъй като не ми позволява да вмъкна линк, сайта е продавалник.ком/unikalna-balna-roklya-i2681135
Ако някоя от вас се интересува да пише за повече подробности ЛС или на скайп iam2good2b4go10
още една абитуриентка в темата :P
аз дори и да не го показвам, много се вълнувам. но не само заради прословутия бал, а за всичко, което ми предстои- като за начало покупките за бала, изпращането, матурите, бала, кандидатстването, примането, местенето в друг град.. големи емоции предстоят. :]
ние вече си имаме дата и ресторант- 27.05, куверт 70-80 лв. след Нова година ще се доуточним за менюта у-а. искахме на 26.05, но ни изпревариха, а не искаме на друго място. много гадно изместиха матурите, иначе щяхме да сме на 22.05, но както и да е.
от 9-ти клас един оператор ни снима навсякъде където сме се събирали класа, ще снима и изпращането, серенадите, бала и ще си имаме диск на класа, за който трябва да дадем 60 лв. иначе отделно за бала мислим да ангажираме един фотограф, който е много добър, поне едни хубави прилични снимки да имаме.
на изпращането мисля да съм с къса рокля, а косата да ми е на ретро преса. за бала задължително дълга рокля, тип гръцка богиня, за цвят още се колебая, а косата мисля да не е пусната, нещо кок или конска опашка, зависи от роклята.
надявам се сравнително лесно да си харесам рокли, защото съм капризна до небето и тръгна ли да си купувам дрехи става много сложно.![]()
иначе втори матуритетен предмет ми е история. първо бях на философия, после английски и накрая се метнах на историята. уж уча пък ще видим.. някой друг на история в тая тема?
а за университет - Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" с Маркетинг. от 10 клас съм си го заплюла, стискайте палци догодина по това време да съм в Пловдивнякой в същата посока? ;P