.
Отговор в тема
Страница 14 от 29 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 724
    Голям фен Аватара на fakesmiles
    И аз много се вълнувам за всичко около бала
    Успех с маркетинга,на мен това ми е едно от желанията,само че за УНСС

Град
    Стара Загора
    и аз мисля към Пловдив 'Паисий Хилендарски''само,че производство на етерични масла и парфюмии някой с матура по химия?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Всичко е планирано.Ихуу,но изборът на рокля ми е много труден...

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    и аз мисля към Пловдив 'Паисий Хилендарски''само,че производство на етерични масла и парфюмии някой с матура по химия?
    И аз искам там, само че с биология. Мога да ти помогна, регистрирай се в форума на университета, ще ти отговорят на всичките въпроси. Дори скоро ще пуснат нова тема за кандидат студенти 2012/2013г.. Ако имаш нужда от повече информация пиши ми на лични . Ще се радвам да се съберем и други хора, които искат там.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Май се запознах с бъдещи колеги.

e супер, станахме три ))

а изпита ви за ПУ какъв ще е? специално за маркетинга не може да се кандидатства с матура и за това ще се явя на изпит по БЕЛ. там ми е силата и се надявам на много висока оценка.

аз във форума имам регистрация, но си я направих лятото и повече не съм влизала. но и аз имам някои въпроси, така че скоро ще го посетя, а и щом ще отварят тая тема, идеално.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ние имахме среща от випуските и успяхме да обсъдим поканите, учителите, които ще каним, кувертите и менюто.. за албумите идваха от едно студио, но не сме решили окончателно дали ще сме при тях
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Цитирай Първоначално написано от KateInTheWonderland
    e супер, станахме три ))

а изпита ви за ПУ какъв ще е? специално за маркетинга не може да се кандидатства с матура и за това ще се явя на изпит по БЕЛ. там ми е силата и се надявам на много висока оценка.

аз във форума имам регистрация, но си я направих лятото и повече не съм влизала. но и аз имам някои въпроси, така че скоро ще го посетя, а и щом ще отварят тая тема, идеално.
    Аз мога да вляза с матура, но съм решила април да се явя на предварителните кандидат студетски изпити. Ако искарам по-висока оценка на изпита с нея, ако ли не с матурата. Ти с каква специалност искаш? Аз мисля за "Медицинска биология" или "Молекулярна биология", обаче се влиза доста трудно, тази година най ниския бал за момичетата беше 34, а максималният е 36. А пък за момчетата беше 18, приемат момче с 3ка на матурата. Ето това е глупавото, момче с троика измества момиче с 5ца.

Повече от фен Аватара на IfeTyy

иначе втори матуритетен предмет ми е история. първо бях на философия, после английски и накрая се метнах на историята. уж уча пък ще видим.. някой друг на история в тая тема?

;P
    аз съм с история
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Цитирай Първоначално написано от IfeTyy

иначе втори матуритетен предмет ми е история. първо бях на философия, после английски и накрая се метнах на историята. уж уча пък ще видим.. някой друг на история в тая тема?

;P
    аз съм с история
    и аз съм с история..бая учене ще пада .Вие до къде сте стигнали с историята
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от maybelinee

;P
    аз съм с история
    аз съм на Борис и Кирил и Методий ще почвам следващия урок.. карам по учебника наред
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на PIF
    ох, колко ми е хубаво така като ви чета мненията :/
    затъжавам се страшно много, като знам какво ми беше на мен преди време
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

А някой за ЮЗУ Неофит Рилски тука? Иначе аз там ще кандидатствам,ще пробвам и в СУ,право Роклята е вече избрана,само има да се направят малко корекции по нея.Нищо друго още не съм решила.

Цитирай Първоначално написано от maybelinee

;P
    аз съм с история
    И аз съм с история,имам 28 теми,вече съм научила 19 ама ще трябва много преговаряне,забравя се.трудно е много .

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    някой с матура география?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Цитирай Първоначално написано от la_loba_mariana
    А някой за ЮЗУ Неофит Рилски тука? Иначе аз там ще кандидатствам,ще пробвам и в СУ,право Роклята е вече избрана,само има да се направят малко корекции по нея.Нищо друго още не съм решила.
    Аз съм от Благоевград, ще опитам и в ЮЗУ, но повече налитам за Пловдив

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Някой да се е ориентирал за кандидатстване в Англия?

Хаййде и аз да се включа
    Да ви питам някоии мисли ли да кандидатства в Шуменския във Варна?
    Акоо има такива да се обадят,че мисля и там да се пробвам ноо изобщо не съм наясноо с тоя университет

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Ние си намерихме един много добър фотограф /цената е 45лв на човек/ и той дори днес демонстрира кво включват дисковете-много яко е направено, класната каза, че и на предният и клас е бил той-супер яко е направено всичко и е HD

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Ние си намерихме един много добър фотограф /цената е 45лв на човек/ и той дори днес демонстрира кво включват дисковете-много яко е направено, класната каза, че и на предният и клас е бил той-супер яко е направено всичко и е HD

и какво включва цената?на нас за HD качество на видеото така де 2 диска +албумм ни искат 90лв от Стара Загора съм,те искат най-малко.....

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Еее хора,как се чувствате,ние ще сме последните абитуриенти,се пак 21.12.2012 наближава
    >>DjBelev<<

А някой готов ли е вече с роклята?

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Хаййде и аз да се включа
    Акоо има такива да се обадят,че мисля и там да се пробвам ноо изобщо не съм наясноо с тоя университет
    Какъв Шуменски във Варна Шуменския си е в Шумен,или ти говориш за Колежа по туризъм във Варна ?

А иначе аз имам огромни притеснения с тази рокля ,най вече защото всички повтарят че дълга рокля изобщо няма да ми ходи,тъй като сам много ама много ниска . А на мен късите са ми много грозни всичките са ми някакви балерински или прекалено балонести . Не знам дайте някакви снимки на хубави и секси къси рокли

Цитирай Първоначално написано от amalita
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Хаййде и аз да се включа
    Какъв Шуменски във Варна Шуменския си е в Шумен,или ти говориш за Колежа по туризъм във Варна ?

А иначе аз имам огромни притеснения с тази рокля ,най вече защото всички повтарят че дълга рокля изобщо няма да ми ходи,тъй като сам много ама много ниска . А на мен късите са ми много грозни всичките са ми някакви балерински или прекалено балонести . Не знам дайте някакви снимки на хубави и секси къси рокли
    Момиче,не им вярвай,не знам колко си ниска,но аз също съм много много ниска.И въпреки това вече съм си избрала рокля,и то ДЪЛГА.Не се вслушвай толкова в думите на хората,и на мен всички така ми казваха,но трябва ти да си се видиш и ще се убедиш,че е много по-различно,когато видиш как стои на теб дългата рокля,нищо че сега не можеш да си се представиш.А и при това дългата рокля много повече издължава.Успех при избора.

Трябва първо на себе си да видиш как ще ти стои.Майка ми е шивачка и казва ,че дългите рокли удължават ниските момичета.По-добре виж кое ще ти хареса като го пробваш така е най разумно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си