- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
И аз много се вълнувам за всичко около бала![]()
Успех с маркетинга,на мен това ми е едно от желанията,само че за УНСС![]()
и аз мисля към Пловдив 'Паисий Хилендарски''само,че производство на етерични масла и парфюмии![]()
![]()
някой с матура по химия?
Всичко е планирано.Ихуу,но изборът на рокля ми е много труден...![]()
И аз искам там, само че с биология. Мога да ти помогна, регистрирай се в форума на университета, ще ти отговорят на всичките въпроси. Дори скоро ще пуснат нова тема за кандидат студенти 2012/2013г.. Ако имаш нужда от повече информация пиши ми на личниПървоначално написано от Svetozara
. Ще се радвам да се съберем и други хора, които искат там.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Май се запознах с бъдещи колеги.![]()
e супер, станахме три))
а изпита ви за ПУ какъв ще е? специално за маркетинга не може да се кандидатства с матура и за това ще се явя на изпит по БЕЛ. там ми е силата и се надявам на много висока оценка.
аз във форума имам регистрация, но си я направих лятото и повече не съм влизала. но и аз имам някои въпроси, така че скоро ще го посетя, а и щом ще отварят тая тема, идеално.![]()
ние имахме среща от випуските и успяхме да обсъдим поканите, учителите, които ще каним, кувертите и менюто.. за албумите идваха от едно студио, но не сме решили окончателно дали ще сме при тях
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз мога да вляза с матура, но съм решила април да се явя на предварителните кандидат студетски изпити. Ако искарам по-висока оценка на изпита с нея, ако ли не с матурата. Ти с каква специалност искаш? Аз мисля за "Медицинска биология" или "Молекулярна биология", обаче се влиза доста трудно, тази година най ниския бал за момичетата беше 34, а максималният е 36. А пък за момчетата беше 18, приемат момче с 3ка на матурата. Ето това е глупавото, момче с троика измества момиче с 5ца.Първоначално написано от KateInTheWonderland
![]()
аз съм с историяПървоначално написано от KateInTheWonderland
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
и аз съм с история..бая учене ще падаПървоначално написано от IfeTyy
.Вие до къде сте стигнали с историята
![]()
... Не е война..
но любов ли е питам
аз съм на Борис и Кирил и Методий ще почвам следващия урок.. карам по учебника наредПървоначално написано от maybelinee
![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
ох, колко ми е хубаво така като ви чета мненията :/
затъжавам се страшно много, като знам какво ми беше на мен преди време![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
А някой за ЮЗУ Неофит Рилски тука? Иначе аз там ще кандидатствам,ще пробвам и в СУ,правоРоклята е вече избрана,само има да се направят малко корекции по нея.Нищо друго още не съм решила.
И аз съм с история,имам 28 теми,вече съм научила 19Първоначално написано от maybelinee
ама ще трябва много преговаряне,забравя се.трудно е много .
някой с матура география?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз съм от Благоевград, ще опитам и в ЮЗУ, но повече налитам за ПловдивПървоначално написано от la_loba_mariana
![]()
Някой да се е ориентирал за кандидатстване в Англия?
Хаййде и аз да се включа![]()
Да ви питам някоии мисли ли да кандидатства в Шуменския във Варна?
Акоо има такива да се обадят,че мисля и там да се пробвам ноо изобщо не съм наясноо с тоя университет![]()
![]()
Ние си намерихме един много добър фотограф /цената е 45лв на човек/ и той дори днес демонстрира кво включват дисковете-много яко е направено, класната каза, че и на предният и клас е бил той-супер яко е направено всичко и е HD![]()
Първоначално написано от mlakniwe2
и какво включва цената?на нас за HD качество на видеото така де 2 диска +албумм ни искат 90лв от Стара Загора съм,те искат най-малко.....
Еее хора,как се чувствате,ние ще сме последните абитуриенти,се пак 21.12.2012 наближава![]()
>>DjBelev<<
А някой готов ли е вече с роклята?![]()
Какъв Шуменски във ВарнаПървоначално написано от Xrisenceto
Шуменския си е в Шумен,или ти говориш за Колежа по туризъм във Варна ?
А иначе аз имам огромни притеснения с тази рокля ,най вече защото всички повтарят че дълга рокля изобщо няма да ми ходи,тъй като сам много ама много ниска . А на мен късите са ми много грозни всичките са ми някакви балерински или прекалено балонести . Не знам дайте някакви снимки на хубави и секси къси рокли![]()
Момиче,не им вярвай,не знам колко си ниска,но аз също съм много много ниска.И въпреки това вече съм си избрала рокля,и то ДЪЛГА.Не се вслушвай толкова в думите на хората,и на мен всички така ми казваха,но трябва ти да си се видиш и ще се убедиш,че е много по-различно,когато видиш как стои на теб дългата рокля,нищо че сега не можеш да си се представиш.А и при това дългата рокля много повече издължава.Успех при избора.Първоначално написано от amalita
Трябва първо на себе си да видиш как ще ти стои.Майка ми е шивачка и казва ,че дългите рокли удължават ниските момичета.По-добре виж кое ще ти хареса като го пробваш така е най разумно![]()