- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
amalita, една дълга рокля може да те направи по-висока, ако примерно обуеш едни високи токчета и роклята стига до земята и е с някакъв колан или мотив под бюста и надолу си е права, мисля ,че ще стои много добре. И аз съм дооста ниска, но не искам къса рокля и ще си взема дълга![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
хееей момичета! дългата рокля не означава ниско момиче! една позната е около 140-145 не повече и завърши 2011, беше с дълга рокля.. беше уникална! и аз съм ниска, залагам на дълга рокля за сега
http://prikachi.com/images/327/3985327T.jpg
дАно няма нищо напротив, че качвам снимката. обожавам роклята й, дори искам моделът да е нещо подобно и на моята![]()
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Здравейте, момичета, относно избора на рокля аз също съм се спряла на дългия вариант, въпрки че съм по-ниска. Съгласна съм, че наи-добре е да се видиш и в двата варианта- и дълга рокля и къса и да прецениш кой е подходящ.
Как върви при вас подготовката за бала? Започнахте ли да си записвате вече часове за грим и прическа? Аз все още не съм мислила за прическа, нито имам идея за грим, но след 1-2 месеца мисля да говоря с фризьори и да си запазя час.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Хей, момичета, имате ли идеи с роклята вече? Аз все още си нямам нищо набелязано. Иска ми се да не е дълга- на младо момиче му ходи късочко, а с дълго се състарява. Та...имам дълги крака и мисля че ще ми ходи да ги покажа. Но като цвят и форма още си нямам на представа каква да бъдеее. Дайде идеи
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първоначално написано от lubovvv
Не съм съгласна, че дълото състарява... много зависи от модела и цвета на роклята. Момичета и аз съм ниска и бях с дълга рокля на бала си, смятам, че дългата рокля може да бъде както официална и елегантна, така и небрежна и свежа.
Аз рокля ще си взимам февруари или март.Висока съм и съм се спряла на дълга рокля,но съм решила да меря и къса.![]()
определено съм за дълга, по-официално е, къса рокля може да сложиш всеки път за дискотека...
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Не можеш да кажеш че дългото състарява, всичко зависи от модела на роклята .Първоначално написано от lubovvv
А какво ще кажете за отпред късо отзад дълго ?
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
^Аз ще съм без кавалер,все пак това е последната нощ заедно с класа ми и искам да я прекарам с тях.
+Първоначално написано от titinkaa
Пък и някак си ще се чувствам задължена да танцувам само с него..![]()
Аз също искам без, но нещо класната ни задължава.
Трябвало да имаме придружител. Може и за ръчичка да ме хване и да ме закара и после да си ме върне.
Еми какъв е смисъла да си купувате дълги рокли като ще ги облечете само веднъж в живота си? Все пак трябва да сме практични...Това е само ЕДНА вечер, заради която ще пръснете толкова пари? Не си струва
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Точно, че е една вечер, която няма да се повтори ... Кога друг път ще имат бал (освен абсолвентския, но не е същото) ?Първоначално написано от lubovvv
А от сега чакам моя бал с нетърпение ... една вечер, да, ама ще си се чувствам направо като принцеса... с дълга рокля, всичко нагласено, прическа, грим ... кога друг път ще ми се наложи да се глася толкова, да се облека така и прочие .... Може да е една вечер, ама трябва да е идеална ^^ ... дори и от страна на външния вид ;р ... Поне за мен е така де.
dream1707 е права. Толкова глезене, такъв кеф е! Въпреки, че аз бях с къса рокля. Така бях решила. Даже и на дискотеката отидох с нея, беше ми много удобна. Момичетата от моя клас, които бяха с дълги рокли, се преоблякоха. Така и за това помислете.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз на балът си бях с дълга рокля и честно казано, като се каже бал, винаги свързвам с дълги рокли. Много по-ефирно е, късите ми стоят доста обикновено, а и за какво са ви "практични", които можете да носите и след това....Все едно и за сватбата си да си вземете рокля, която да се носи и после, просто, за да не се дават пари за единия път...Има си по-специални дни в живота, за които си заслужава. (според мен) Не че не съм виждала и хубави абитуриентки, с хубави къси рокли, но доста рядко се е случвало да се впечатля, но си е въпрос на личен вкус и избор.![]()
Как така ще ви задължава ,като няма право . За мен кавалерите са пълна отживелица ,разбирам го единствено ако момчето което ти е кавалер е твой съученик.Първоначално написано от didenceeto
О моята къса рокля изобщо не става да се облече за какъвто и да е друг повод. Аз за това и отидох дори в дискотеката с нея, защото знаех, че никога повече няма да я облека. В 6-7 сутринта като се прибрахме в стаята изобщо не исках да я събличам, не можех да повярвам, че балът е минал.. Толкова тъжно..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Имам въпрос към момичетата от Пловдив.
Къде ще си правите грима,при кой гримьор или сами ще се направите?
Питам,защото имам 2 предложения за гримьор,но се чудя още.
Здравейте, ние също ще бъдем с кавалери всички, поне за сега. Никой не ни задължава и май накрая ще си мина сама, че с мойте претенции, как трябва да изглежда, колко да е висок и т.н. накрая ще си остана само с тях..ама какво да правя. Иначе, според мен не е демоде, тфа с кавалера, особено в нашия град, които е малък, всички минаваме по центъра, всеки те коментира, направоо.. :X
По темата за роклите, има ли някой от Благоевград, там мисля, че имаше няколко магазина, да каже дали моделите си струват, и за Пловдив също ме интересува и ест.за София, казват, че има хубави и в Асеновград.. някои от вас вече обикаляли ли са или може би още е рано?
P.S. Не знам защо още не са ни направили темата, важна..?!
Нито съм абитуриентка, нито съм от ПловдивПървоначално написано от titinkaa
, ама ти препоръчвам:
https://www.facebook.com/photo.php?f...?id=1558242016
В Пловдив работи.
И аз бих се доверила на мъж за грима.
Не съм абитуриентка :Д
Едит: Тоя ще взима няква главозамайваща сума, имайки предвид кои е гримирал.
Аз съм от Благоевград. За роклите чух много хубави мнения за модна къща "Princess" дизайнерката Соня ми е съседка. Още не съм била там, но получих доста хубави мнения.
Там продават предимно булчински рокли, но има и за абитуриенти.
http://www.princess-fashion.eu/ това е сайтаразгледайте го ако се интересувате
Джулия Ангелова и Мис Бони взимат по 100, Кирил Чалъков 130 или 150 (не помня точно), Слави до 100 и той най-много мисля.Първоначално написано от PinkPan7her
А, къде точно в Блг се намира магазина? И в момента колко магазина с абитуриенски рокли са останали?Първоначално написано от didenceeto