.
Отговор в тема
Страница 15 от 29 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 724
    Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    amalita, една дълга рокля може да те направи по-висока, ако примерно обуеш едни високи токчета и роклята стига до земята и е с някакъв колан или мотив под бюста и надолу си е права, мисля ,че ще стои много добре. И аз съм дооста ниска, но не искам къса рокля и ще си взема дълга
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    хееей момичета! дългата рокля не означава ниско момиче! една позната е около 140-145 не повече и завърши 2011, беше с дълга рокля.. беше уникална! и аз съм ниска, залагам на дълга рокля за сега

http://prikachi.com/images/327/3985327T.jpg
    дАно няма нищо напротив, че качвам снимката. обожавам роклята й, дори искам моделът да е нещо подобно и на моята
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Здравейте, момичета, относно избора на рокля аз също съм се спряла на дългия вариант, въпрки че съм по-ниска. Съгласна съм, че наи-добре е да се видиш и в двата варианта- и дълга рокля и къса и да прецениш кой е подходящ.
    Как върви при вас подготовката за бала? Започнахте ли да си записвате вече часове за грим и прическа? Аз все още не съм мислила за прическа, нито имам идея за грим, но след 1-2 месеца мисля да говоря с фризьори и да си запазя час.
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Супер фен Аватара на lubovvv
    Хей, момичета, имате ли идеи с роклята вече? Аз все още си нямам нищо набелязано. Иска ми се да не е дълга- на младо момиче му ходи късочко, а с дълго се състарява. Та...имам дълги крака и мисля че ще ми ходи да ги покажа. Но като цвят и форма още си нямам на представа каква да бъдеее. Дайде идеи
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Хей, момичета, имате ли идеи с роклята вече? Аз все още си нямам нищо набелязано. Иска ми се да не е дълга- на младо момиче му ходи късочко, а с дълго се състарява. Та...имам дълги крака и мисля че ще ми ходи да ги покажа. Но като цвят и форма още си нямам на представа каква да бъдеее. Дайде идеи

Не съм съгласна, че дълото състарява... много зависи от модела и цвета на роклята. Момичета и аз съм ниска и бях с дълга рокля на бала си, смятам, че дългата рокля може да бъде както официална и елегантна, така и небрежна и свежа.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз рокля ще си взимам февруари или март.Висока съм и съм се спряла на дълга рокля,но съм решила да меря и къса.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    определено съм за дълга, по-официално е, къса рокля може да сложиш всеки път за дискотека...
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Не можеш да кажеш че дългото състарява, всичко зависи от модела на роклята .
    А какво ще кажете за отпред късо отзад дълго ?

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз също реших окончателно с дълга рокля. С къси рокли си излизам по дискотеките .
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Град
    Пловдив
    ^Аз ще съм без кавалер,все пак това е последната нощ заедно с класа ми и искам да я прекарам с тях.

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Аз ще съм без кавалер,все пак това е последната нощ заедно с класа ми и искам да я прекарам с тях.
    +
    Пък и някак си ще се чувствам задължена да танцувам само с него..

Аз също искам без , но нещо класната ни задължава.
    Трябвало да имаме придружител . Може и за ръчичка да ме хване и да ме закара и после да си ме върне.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Еми какъв е смисъла да си купувате дълги рокли като ще ги облечете само веднъж в живота си? Все пак трябва да сме практични...Това е само ЕДНА вечер, заради която ще пръснете толкова пари? Не си струва
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Еми какъв е смисъла да си купувате дълги рокли като ще ги облечете само веднъж в живота си? Все пак трябва да сме практични...Това е само ЕДНА вечер, заради която ще пръснете толкова пари? Не си струва
    Точно, че е една вечер, която няма да се повтори ... Кога друг път ще имат бал (освен абсолвентския, но не е същото) ?
    А от сега чакам моя бал с нетърпение ... една вечер, да, ама ще си се чувствам направо като принцеса... с дълга рокля, всичко нагласено, прическа, грим ... кога друг път ще ми се наложи да се глася толкова, да се облека така и прочие .... Може да е една вечер, ама трябва да е идеална ^^ ... дори и от страна на външния вид ;р ... Поне за мен е така де.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    dream1707 е права. Толкова глезене, такъв кеф е! Въпреки, че аз бях с къса рокля. Така бях решила. Даже и на дискотеката отидох с нея, беше ми много удобна. Момичетата от моя клас, които бяха с дълги рокли, се преоблякоха. Така и за това помислете.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз на балът си бях с дълга рокля и честно казано, като се каже бал, винаги свързвам с дълги рокли. Много по-ефирно е, късите ми стоят доста обикновено, а и за какво са ви "практични", които можете да носите и след това....Все едно и за сватбата си да си вземете рокля, която да се носи и после, просто, за да не се дават пари за единия път...Има си по-специални дни в живота, за които си заслужава. (според мен) Не че не съм виждала и хубави абитуриентки, с хубави къси рокли, но доста рядко се е случвало да се впечатля, но си е въпрос на личен вкус и избор.

Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Аз също искам без , но нещо класната ни задължава.
    Трябвало да имаме придружител . Може и за ръчичка да ме хване и да ме закара и после да си ме върне.
    Как така ще ви задължава ,като няма право . За мен кавалерите са пълна отживелица ,разбирам го единствено ако момчето което ти е кавалер е твой съученик.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    О моята къса рокля изобщо не става да се облече за какъвто и да е друг повод. Аз за това и отидох дори в дискотеката с нея, защото знаех, че никога повече няма да я облека. В 6-7 сутринта като се прибрахме в стаята изобщо не исках да я събличам, не можех да повярвам, че балът е минал.. Толкова тъжно..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Пловдив
    Имам въпрос към момичетата от Пловдив.

Къде ще си правите грима,при кой гримьор или сами ще се направите?
    Питам,защото имам 2 предложения за гримьор,но се чудя още.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Здравейте, ние също ще бъдем с кавалери всички, поне за сега. Никой не ни задължава и май накрая ще си мина сама, че с мойте претенции, как трябва да изглежда, колко да е висок и т.н. накрая ще си остана само с тях..ама какво да правя. Иначе, според мен не е демоде, тфа с кавалера, особено в нашия град, които е малък, всички минаваме по центъра, всеки те коментира, направоо.. :X

По темата за роклите, има ли някой от Благоевград, там мисля, че имаше няколко магазина, да каже дали моделите си струват, и за Пловдив също ме интересува и ест.за София, казват, че има хубави и в Асеновград.. някои от вас вече обикаляли ли са или може би още е рано?

P.S. Не знам защо още не са ни направили темата, важна..?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Имам въпрос към момичетата от Пловдив.

Къде ще си правите грима,при кой гримьор или сами ще се направите?
    Питам,защото имам 2 предложения за гримьор,но се чудя още.
    Нито съм абитуриентка, нито съм от Пловдив , ама ти препоръчвам:

https://www.facebook.com/photo.php?f...?id=1558242016

В Пловдив работи.

anonymous708973
    Guest
    И аз бих се доверила на мъж за грима.
    Не съм абитуриентка :Д

Едит: Тоя ще взима няква главозамайваща сума, имайки предвид кои е гримирал.

Аз съм от Благоевград. За роклите чух много хубави мнения за модна къща "Princess" дизайнерката Соня ми е съседка . Още не съм била там, но получих доста хубави мнения.

Там продават предимно булчински рокли, но има и за абитуриенти.

http://www.princess-fashion.eu/ това е сайта разгледайте го ако се интересувате

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И аз бих се доверила на мъж за грима.
    Не съм абитуриентка :Д

Едит: Тоя ще взима няква главозамайваща сума, имайки предвид кои е гримирал.
    Джулия Ангелова и Мис Бони взимат по 100, Кирил Чалъков 130 или 150 (не помня точно), Слави до 100 и той най-много мисля.

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от didenceeto
    Аз съм от Благоевград. За роклите чух много хубави мнения за модна къща "Princess" дизайнерката Соня ми е съседка . Още не съм била там, но получих доста хубави мнения.

Там продават предимно булчински рокли, но има и за абитуриенти.

http://www.princess-fashion.eu/ това е сайта разгледайте го ако се интересувате
    А, къде точно в Блг се намира магазина? И в момента колко магазина с абитуриенски рокли са останали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си