- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Ако знаеш къде е мола, намира се на улицата зад него.![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
E, оставаше и да не знам.. Мисля, че се сещам и самия магазин кой е.. Благодаря тиА, др. останаха ли?
Казаха ми и за друга модна къща, но не знам точно адреса. Ще питам и ще ти кажа![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Много ти благодаря![]()
някой за 2ра бална вечер към Албена да има?
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Има ли колеги които ще изкар екскурзията си в Слънчев Бряг
по конкретно хотел ПЛАНЕТА ?![]()
![]()
![]()
Хакай, за да не те хакат
Момичета харесахте ли си вече рокли или поне модел![]()
тааа надявам се моята да е от по-евтините.. ако нее знам какъв модел искам ии така :P :P
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
изобщо не, февруари мисля да отида до изложението в софия
нещо изобщо не се вълнувам, да не кажа даже, че ми е все тая вече..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
А не сте ли мислили да си ги поръчвате от нета?
да ,ниеПървоначално написано от Haineken93
![]()
//каки, 11 клас съм, ама да питам нещо
аз съм АДСКИ притеснена, относно матурите и изпитите след това,,
хем съм 11 клас, обаче подготовката в даскало е на ниво 0, уроци ще има, ясно е..вие как се подготвяте за изпити/матури?
и някой/я, кандидатстващ/а право има ли?
И аз вече не се вълнувам кой знае колко.Първоначално написано от LoveHurT
И аз не се вълнувам сууупер много,може да се каже средно![]()
Харесала съм си няколко рокли,няколко чифта обувки,май няма да имам проблем с това.Само се чудя как да си направя косата и грима,но има още много време![]()
Ако може някой наистина да каже и аз съм в 11 .Първоначално написано от bloodyF
maDamn
А, има ли вече обявени дати за изложението? То беше в НДК нали?Първоначално написано от LoveHurT
В отговор на това как се подготвям:
ще кандидатствам в унсс и ми трябва математика,бел и наи-вероятно английски(зависи от направлението)
-бел в училище ми е на 10-20% сигурно,учителката е доста зле.подготвям се сама,чета си произведенията и анализи и така
-математиката ми е доста добре,в математическа гимназия съм,от учителката също не мога да се оплача.ходя и на сип,където мога да питам за всичко което ме притеснява.решавам си примерните тестове на унсс също
-по английски ходя на школа,попринцип винаги ми е вървал доста лесно,но сега полагам повече усилия![]()
това е общо взето моята подготовка,не си давам толкова много зор
^А за каква специалност се готвиш в УНС? Защото аз също се ориентирам хем към същия университет,хем и точно с тези предмети ще кандидатствам или пък са ми балообразуващи.
11 клас съм.
има дати да, обаче е в националния музей земята и хората
Първоначално написано от Goddess
Неееееее! Миналата година и аз се бях засилила към него, отказах се. Доста хора ми казаха, че не правил нещата толкова добре, колкото изглеждат по снимките.
bn
Засега се чудя между Маркетинг и Предприемачество.Ти към какво си се насочила?
охх тези балове.. Пари, пари и пак пари..
Естествено има го и плюса, поне при мен, че повече няма да видя малоумния си клас, но и от друга страна всичките средства, които се изразходват в този период от годината са безумни..
Някой случайно да се е ориентирал към СУ, защото до колкото чувам повечето са за УНСС?
Днес ходих при шивачка, за да си поръчам роклята. Говорихме за различни платове и когато я попитах за коприна, ми каза, че вече не се продавала. Възможно ли е наистина да няма?
Не мисля, че може да няма. Отиди в специализирам магазин за платове. Там най-вероятно ще намериш!