.
Отговор в тема
Страница 17 от 29 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 724
    абе хора на вас кога са ви снимките за албума и с какво смятате да сте облечени на тях

Здравейтее.Предполагам че има някои от вас който се е насочил към Варненския университет.Аз мисля да пробвам маркетинг с изпит български.И много искам да помоляя някои които е по наясно с нещата да мий каже кой месец трябва да отида да се запиша,че нали има някви лекции предварителни изпити и тн или да ми кажете къде да проверя защото в сайта нищо не намерих.. Извинявам се за тъпия въпрос ноо се надявам някой да ми помогне

Супер фен
    Охх,от една страна супер много ви завиждам и искам да съм на "вашето" място. Но пък от друга ми става гадно,когато знам,че ще се разделя с класа,а и с ученическите си години. Тези,безгрижните,пълни с усмивки и не само.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    и аз съм 12 клас, но ми е все тая, нито за матури съм почнал да уча, нито за други изпити, а камоли за костюми за абуригенската и разни такива глупости-ходя си на даскало спя, ям, изкарвам си 6-ци и не ми пука, че завършвам след няколко месеца-хич не си давам зор, после като взема матурките ще опитам да вляза в унито ко не стане ще почна работа/вече съм си намерил/ и тъй-нищо особено

Успех

Каквото и да си говорим бала е голямо преживяване, за някои - добро, за други изтощително, но за всички объркващо. Въобще цялата година е едно галямо преживяване. Не се впрягайте, защото гарантирам, че после ще видите, че нищо от това не е много важно. Стана странен пост оБаче се опитвам да ви подготвя за това как ще изглеждате и как ще се чувствате лятото. Попадате в депресия, след всичките нерви и стрес не ви пука за нищо. Това се случва на всички, затова колкото по- малко се притеснявате сега толкова по -добре. Айде успех. За абитурентките тук има добра статия:

http://dmnworld.blog.bg/hobi/2011/12...ti-2012.865706

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Здравейте, отдавна не съм писала в темата. Как върви подготовката за бала? При нас за сега е спокойно, но си представям след Нова година. Започва се с паниката . Аз рокля още не съм избрала, сега по празниците ще гледам да си избера нещо и да стане колкото се може по-бързо готова, за да съм спокойна след това. За матурите уча от време на време, но не се притеснявам за тях. Притеснявам се за държавния изпит.
    Знаете ли какво става с университетите, кога започват да приемат документи? Искам да се явя на предварителен изпит, но в сайтовете още нищо не пише. До кога ще сме неуведомени и кога ще обявят датите за изпити и т.н.

Успешен ден на всички ви
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Фен
    Град
    РУСЕ
    Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    Здравейтее.Предполагам че има някои от вас който се е насочил към Варненския университет.Аз мисля да пробвам маркетинг с изпит български.И много искам да помоляя някои които е по наясно с нещата да мий каже кой месец трябва да отида да се запиша,че нали има някви лекции предварителни изпити и тн или да ми кажете къде да проверя защото в сайта нищо не намерих.. Извинявам се за тъпия въпрос ноо се надявам някой да ми помогне
    И аз мисля да кандидаствам там със маркетинг във Икономическия

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Охх тая година и аз съм такова животно...

Набор 93 сме тхе бест !!!
    >>DjBelev<<

Град
    видин
    И аз съм към Варна... Туризъм с изпит География интересното е( за тия които не са забелязали, а кандидатстват там Туризъм или МИО), че за нас отпада изпита Език... което за някои плюс, за други минус- решавайте сами. Въпроса е да гледате внимателно, за да не се окаже, че до сега са кандидатствали с едно, а на вас да ви треснат съвсем различни изпити. Колкото до рокли и балове- роклята ще ходя до изложението в София, а бала ми е на 29.05.
    Само се чудя... някоя от вас знае ли някъде да се правят обувки по поръчка- търсих в нета, има многооо скромно разнообразие и съответно ми трябва малко помощ(много ми е голям кракЪ ) Благодаря предварително.
    TOO LITTLE TOO LATE!

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    мисля ,че беше февруари или март,но трябва пак да попитам защото и аз ще се записвам там пък по темата -много се вълнувам за бала,пък колкото повече наближaва май месец почвам да се притеснявам за матури и изпити пък и какво ще е след като завърша ,защото ще съм в нов град и така
    Последно редактирано от CrazyBabyDoll : 01-04-2012 на 18:38
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Град
    видин
    Точно от сайта съм си намерила кога са ми изпитите и записванията http://www.ue-varna.bg/bg/index.php?page=8010 информацията,поне според мен, е представена супер систематизирано и се разбира всичко Иначе за предварителните документи се подават от 12 март до 2 април, а за редовния изпит-21 юни до 6 юли. Хубавото е, че има и центрове за подаване на документи в повечето големи градове и не се налага да се ходи до Варна 100 пъти.
    TOO LITTLE TOO LATE!

Къде сте випуск '93,темата ни замря ....

Супер фен Аватара на toxiic
    аз имам още 6 години ^^ .. но искам завинаги да си остана дете ;s .. http://www.vbox7.com/play:35a57f58 ее това е поздрав за абитуриентите
    Последно редактирано от toxiic : 01-06-2012 на 17:12 Причина: грешка

Благодаря
    Та да питам отново.Нали има някакви книжки по които трябва да се учи за изпита и ме интересува кога евентуално мога да си я закупя.Има ли смисъл да отида примерно тоя месец или направо март

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    ние съм почнали с приготовленията, избрахме си фотостудио и албуми, събирахме парите за кувертите на учителите, сега ще започваме и нашите, отделно наще запазиха и ресторант за празненството с роднините ии така.
    Интересува ме кога ще изнесат датите на изпите и сроковете за записване на СУ и Югозападния??
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    записвам се
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хора, а роклите ще си ги шиете ли, ще си ги купувате ли? Аз още се чудя, знам каква ще е, но не знам кога да отида да си я ушия... като че ли има време, ама знам ли?

Град
    Neverland
    зависи от шивачката, ако е търсена не е рано, ти просто само се срещни с нея и обсъдете, колкото да ти е сигурно, а за шиене е рано още

И аз се интересувам от конспектите на СУ,ЮЗУ и ПУ.Ако някой има информация кога излизат ,моля да каже.

http://odetafashions.com/ гр. София бул. Патриарх Евтимий 3 ето разгледайте сайта има уникални модели и шият прекрасно.Аз там си ших моята рокля и стана уникална,но да ви кажа излизат леко скъпичко роклите но все пак си заслужава

Град
    Neverland
    може ли да я покажеш
    между другото днес гледах ВТУ вече са изнесли датите за предварителната сесия през април и въобще всичко за прием 2012

Цитирай Първоначално написано от LoveHurT Виж мнението
    може ли да я покажеш
    между другото днес гледах ВТУ вече са изнесли датите за предварителната сесия през април и въобще всичко за прием 2012
    http://prikachi.com/images/223/4241223b.jpg ето я не се вижда много добре нова съм в форума и все още незнам как да качвам други снимки.Има много модели аз си избрах тази защото много ми хареса,но можеби ако имах още един бал щях да избера друга

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Аз намерих един конспект за ПУ, а справочника излезе ли?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Да ви кажа и аз докъде съм с приготовленията
    Обикалях за рокля,но поне според мен положението е отчайващо или пък аз съм прекалено капризна :Д Ходих и до Турция,но нищо не си харесах и в крайна сметка реших,че ще си шия.Модела си го рисувах сама-вдъхнових се от Elie Saab,но доста си го промених от страх да не ми се повтаря роклята :Д Рокля за изпращането си купих от Турция-къса,цвят шампанско към златисто,много изчистена.Чантички съм си избрала вече,но още не съм ги взела.Общо взето почти нищо не е свършено и доста ме е хванала паниката.Много се чудя за втората бална с какво да съм,а също и за снимките в албума.Някой да го е измислил вече?

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    а да знаете във Варна хубав бутик за рокли.Аз мисля моята да си я шия .
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си