.
Отговор в тема
Страница 21 от 29 ПървиПърви ... 11171819202122232425 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 724
    YouAteMyHeart да точно на този номер звънях няколко пъти но никoй не ми вдигна,по-късно пак ще пробвам и ако има някакъв отговор ще ви пиша.
    TheBeliever благодаря имах нужда някой да го потвърди )

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Здравейте. Имам книжката за кандидатстване във ВИНС-а по геогрфия от миналата година. Бях решила да кандидатствам, но се отказах в крайна сметка. В момента съм в Русе, но в неделя ще пътувам за Варна и ще остана няколко дни. Ако има някой заинтересован да пише. Направо я подарявам, нямам какво да я правя. По принцип струва 7 лева, но все пак е от миналата година. Въпросите са почти същите всяка година.

Имайте в предвид тези, които сте се насочили към ВИНС-а, въпросите от тези книжки трябва да се научат наизуст и може да се изкара пълна шестица. Аз като цяло университета не го харесвам, честно казано.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Здравейте.Току що се обадих и ми казаха,че книжките са излезли и мога да си ги закупя не само от Варна,а и от центровете им в повечето градове,в сайта им пише адресите.Аз ще отида другата седмица.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от sanlivkata Виж мнението
    Здравейте.Току що се обадих и ми казаха,че книжките са излезли и мога да си ги закупя не само от Варна,а и от центровете им в повечето градове,в сайта им пише адресите.Аз ще отида другата седмица.
    т.е. може да си ги купиш от там, където се подават и документите в др-те градове?
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

точно така

Аз пак да питам,май множко ми станаха въпросите
    http://www.ue-varna.bg/bg/templates/ksp12/info/8.pdf
    Тук пише,че под внимание не се взимат оценките от профилирана подготовка.Това ще рече понеже аз ще завърша "средно специално" за формиране на бала ще се гледам оценкие от общообразователните предмети и матурите?Надявам се някой да го потвърди понеже това ще е в огромен + за мен

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Има ли някой за ПУ? Кога започват записванията за предварителен изпит?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Аз пак да питам,май множко ми станаха въпросите
    http://www.ue-varna.bg/bg/templates/ksp12/info/8.pdf
    Тук пише,че под внимание не се взимат оценките от профилирана подготовка.Това ще рече понеже аз ще завърша "средно специално" за формиране на бала ще се гледам оценкие от общообразователните предмети и матурите?Надявам се някой да го потвърди понеже това ще е в огромен + за мен
    Това се отнася за завършилите с профил Математика или БЕЛ, които са имали допълнителни часове по тези предмети. Например ако си имала профилирано изучаване на БЕЛ като допълнителен час в гимназията (СИП, ЗИП и др.) в бала няма да вземат оценката от ЗИП/СИП, а от редовния час.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

благодаря за отговора

Повече от фен
    Както гледам повечето мислят за след абитуриентската вечер - за следването, но преди това трябва да се помисли за самото завършване защото не се повтаря и може някой после да му е криво с години, че не е било както трябва.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    аз се колебая дали да си задам въпроса тук,но все пак Та ще съм дама и гледам рокли.Изключително много съм капризна и на всичкото отгоре имам комплекси относно тялото ми и се спрях на 2 модела,които няма да описват бедрата ми
    1) http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...329043096t.jpg
    2)http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Strapl...t=-1&clr=Cream

като цвета ще е бялa

Та някакви други предложения?Проблема ми е,че ако избера 1 ще трябва да ходя при шивачка,а не се доверявам грам.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    От личен опит ще ви кажа,изобщо да не гледате рокли в интернет ако не знаете кое ще ви подхожда на фигурата.И аз така гледах гледах и харесвах рокли ,като си мислих за определен модел,че е точно за моето тяло,но като тръгнах по магазините се оказа,че това което съм си го мислила,изобщо не ми подхожда.Оказа се,че точно това към което бях скептична ми стои добре.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    ^рокля по мен не обичам-стои ми отвратително понеже съм си адски тясна в ...как да го напиша гръдния щош и с по-широк ханш.И тези варианти са,които ми харесват и ми отиват на тялото.Няма ли някоя съфорумничка,която също ще е дама

Цитирай Първоначално написано от didenceeto Виж мнението
    Има ли някой за ПУ? Кога започват записванията за предварителен изпит?
    Абе по принцип аз съм за там, но не мога да ти помогна, а и на сайта нищо няма, както и във форума.

Имам само датите за предварителните изпити и то от училище си ги взех. Успокоявам се с това, че предварителният по БЕЛ е на 04.06 и има още доста време и до тогава определено вече ще има повече информация.

Ти на какъв предварителен искаш да се явяваш? Мисля че най-добре да звъннеш в университета и да попиташ как стоят нещата.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца

Smile

Някои с тест български предварителен във ВИНС-а?
    Ориентирала съм се към унсс , но ще отида и до Варна за предварителния.
    Memento mei, memini tui!

Здравейте бъдещи абитуриенти и кандидат - студенти извинявайте, че се намесвам в темата ви, но исках да ви покажа една група във фейсбук за всички, които ще кандидатстват в ИУ - Варна https://www.facebook.com/groups/181897115246052/ Тази група е все още нова, но е създадена с идеята да се съберете колкото се може повече кандидат - студенти и да обсъждате всичко, което ви вълнува във връзка с кандидатстването. Също така в групата има и хора, които вече учат там (аз също съм от тях) и сме готови да отговорим на всички ваши въпроси. Желая ви успешно завършване на всички и дано ви приемат кой където иска.

Град
    Стара Загора
    Някой да кандидатства с химия в Пловдивското ХВП?
    А аз вчера си купих рокляя )

Град
    видин
    хаха и аз така.. Вчера си купих рокля иии чанта, и малко така аксесоари, обаче проблема ми е много голям в момента-обувките. Някой може ли да ми каже магазин за обувки из София, за предпочитане да има 42 номер, иначе няма смисъл
    TOO LITTLE TOO LATE!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Лелее, а аз си мисля, че моя 40 номер е голям
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    видин
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Лелее, а аз си мисля, че моя 40 номер е голям
    Абе пак са големи, ама се намират 40 номер(и 41) Ама нагоре... ужас
    TOO LITTLE TOO LATE!

Цитирай Първоначално написано от poolity_vd Виж мнението
    хаха и аз така.. Вчера си купих рокля иии чанта, и малко така аксесоари, обаче проблема ми е много голям в момента-обувките. Някой може ли да ми каже магазин за обувки из София, за предпочитане да има 42 номер, иначе няма смисъл
    В София 100% ще намериш ако са от нова колекция! Обиколи Графа, Витошка, Алабин, Пиротска и после моловете.Няма как да не намериш.

Здравейте момичета,вчера ходихме до Асеновград и от там си взех роклята.Още в първия магазин,в който влезнах си харесах роклята и си казах,че това е моята рокля.Семпла е ,изчистена с комбинация от два цвята черно и лилаво,късичка е .http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...25B8%25D1%258F това е самият цвят ,но само горната част ми е в лилаво има и малка бродерия,а долната ми е черен тюл.Иначе модела е същият.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от anJin Виж мнението
    Здравейте момичета,вчера ходихме до Асеновград и от там си взех роклята.Още в първия магазин,в който влезнах си харесах роклята и си казах,че това е моята рокля.Семпла е ,изчистена с комбинация от два цвята черно и лилаво,късичка е .http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...25B8%25D1%258F това е самият цвят ,но само горната част ми е в лилаво има и малка бродерия,а долната ми е черен тюл.Иначе модела е същият.
    при мен плановете са в четвъртък да ходя на асеновград и затова те питам от кой магазин си я взе? и там има ли разнообразие на роклите? да не са еднотипни
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Град
    Стара Загора
    В сряда ходих в Асеновград.....единственият магазин в който имаше наистина хубави изчистени рокли беше в началото на града!Всички други магазини кича беше уникален,лъскотии,пендари, амъни,мъниста,ужасни платове!Влизах и излизах от магазините!Съветвам Ви ако си взимате рокли,да е от Пловдив на центъра преди моста има магазин за бални рокли и не са скъпи,наистина много са хубави сестра ми от там си взе роклята преди 3години,аз също в сряда си взех от там роклята!Изчистени и стилни рокли,а не кичозни и цигански......

Град
    Стара Загора
    http://prikachi.com/images/507/4454507R.jpg това беше единствената изчистена рокля,която ми хареса.................
    а ето и магазина,за който говоря http://www.hrisima-bg.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си