- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
някой от Варна да каже от къде мога да си взема костюм няям никва представа къде има
мда определено трябва да се види роклята, защото така по обяснения ... да.. таа злато няма да я, защото то е много, много бледо прасковено ии 100% няма да изглежда добре, а колие няма къде да се сложи, защото презрамката играе тази роляще помисля още. Прическата да ще е навярно прибрана на една страна, обмисляме варианти с фризьорката. за документите си права, аз вече ходих да подавам в Търново за Варна, беше голямо приключение докато ги намеря къде са се скрили хахаха и на мен ми взеха 27 за услугата, въпреки, че ако бях отишла във Варна щеше да ми излезе по-евтино ххаха, но кой да знае
ии много ти благодаря за мнението
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Да, прибрана косата на една страна пак е добре, но задължително къдрава, според мен. Иначе щом е бледо прасковено, става и сребро.
Искам пак да съм абитуриентка!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ЗдравейтеТази година и аз съм абитуриентка.Рокля отдавна си купих чак ми писна да я гледам не знам как не ми е омръзнала още
Голям проблем са ми обувкитее..обиколих моловете няколко пъти,Витошка,по Пиротска не съм ходила планувам другата седмица,не знам изчерпах се вече и наистина нищо не ме грабва (а като помня колко бързо си харесах рокля
) . Може ли някой да ми даде някакво предложение за магазин/марка. По възможност в София.
![]()
Преди малко четох новините и попаднах на този сайт за рейтинг на университетите. Доколкото разбирам сами може да си изберете правилния за вас университет според различни критерии и направления http://rsvu.mon.bg/RSVU/
Аз вече съм първи курс, но на вас може да ви е полезно)
Темата отива към замиране.Къде сте момичета? Споделете ,купихте ли си рокли,обувки,чанти за бала.Имате ли вече запазени часове за прическа,грим,козметик,ман кюристка.Аз съм си взела роклята за бала +чанта и обувки ,и бижутата.Имам две рокли за изпращането,но впоследствие ще реша с коя да бъда .Тази седмица ще трябва да си купя обувките и чантичката за изпращането,бижута имам,които са подходящи и за двете рокли.Имам запазен час за фризьор ,грим,маникюр и педикюр.Сега обаче съм се съсредоточила главно върху матурите и кандидатстудентските изпити и така.А да попитам какво писахте като втора матура?
Аз обувки и чанта за бала все още не съм намерила, ооо за изпращането се стегнах ии толкова много ми харесва роклята и обувките, сега и чантата като взема направо юхууууу мноогоо съм щастлива (съън)
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Здравейте, момичета, преди седмица си купих роклята за бала и сега ми останаха чантата и обувките, та искам да ви попитам на рокля тип гръцка богиня какъв тип обувки ще отиват. Цвета на роклята е много тъмно син и реших чантата и обувките да са в черно, а самата рокля е нещо такова http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...:429,r:13,s:72 без това парче плат, което минава нагоре към колана. Очаквам съвети за обувките, и за бижутата се чудя
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Според мен имаш голям избор за обувки.Т.е. моята рокля е къса и понеже събитието е официално ще бъда с чорапогащник и това задължава да сложа или затворена обувка ,или обувка с отворени пръсти,но в твоя случай можеш да сложиш и сандал.Като цветова гама също имаш избор.Черното е универсален цвят и ще си отива с цвета на роклята,но можеш да акцентираш и като си вземеш обувки в такъв цвят http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater.
Благодаря за отговора anJin. И сребристото го имах като идея за цвят на обувките, а иначе много харесвам такъв тип обувки, отворени отпред.
до къде ти е роклята, до глезена или до долу
иначе от всички май само аз не съм си купила нищо за този бализобщо и не ми се занимавааа, едвам ме навиха наще утре да ходим и до сф, офф
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
ами на пробата бях с 10 см обувки и ми беше до долу като дължина, не ми се виждаха обувките
Днес си купих бижутата за бала - просто са уникални: https://www.facebook.com/pages/Olive...74927749225665
Тази година и аз съм абитуриентка. Роклята ми е по поръчка, Четвъртък ще си я взема (ауу, нямам търпение). Обувки си взех днес. Уникални са. Остава ми само чантичката. Иначе за изпращането съм готова...
И аз си взех бижутата,на Swarowski са и съм много доволна от избора си.
моята рокля ще се шие, чак днес реших, взеха ми мерки всичко а у, и съм доволна, че поне ще е каквато аз искам,та вече започнах да се вълнувам, крайно време беше![]()
Привет и от мен.. доста време не влизах, че си бях забравила паролата, та сумати идилии.. :d Иначе и аз завършвам тази година, ама още съм до под крушата, щях да ходя в Асеновград, но се отказах, че целия ни випуск почти, са си взели рокли от там и си мисля,че все с някоя ще се паднем с еднакви и реших да ида в София.. въпроса е,че съм много капризна и нищо почти не ми харесва и дано нещо ми хване окото де, ще ходя в Romantika Fashion и не знам още къде, ако някой е ходил по София и знае къде има хубави рокли, ще съм Ви благодарна да ми препоръчате..
Kupihte li si rokliabiturienti
Първоначално написано от sexy_baby_originale
амии всички от моя клас са си взели от Пиротска и нито една не съвпада даже по цвят, все пак различни вкусове
случайно да сте си правили обувки по поръчка,защото искам токчето да ми е не повече от 5-6см, някое ателие, от което сте доволни?
сиг. и там ще погледна.. а,иначе за обувките знам за Благоевград, една приятелка си ги е поръчала там около 7-8 см. ток..
Онлайн магазин за дамска мода
http://www.stil-bg.com е най- новото и добро място за пазаруване в интернет. Предлагаме голям асортимент от дамски дрехи и обувки, от последната европейска мода. За контакти и запитвания тел.: +359883413953 stil_2012@abv.bg skype: stil_2012
[url="http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562173_213806822060389_204590959648642_395639_1465 702604_n.jpg"]
![]()
Мойте обувки които са по поръчка ще ги взема във Четвъртък!!
Роклята ще се шие, купих си плат, избрах си модел, само трябва шивачката да ми вземе мерки. Обувки имам, само чанта още не... За изпращането много се чудя с какво да съм... ии в последните дни и мен ме обвзема някакво вълнение за тоя бал![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
Ето на тази страница ще намерите страхотни уникални обувки.
http://www.facebook.com/DecoGlamorShoes
![]()
наистина са уникални, а някои магазини за рокли в София да ми препоръчате?