.
Отговор в тема
Страница 25 от 29 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 724
    Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    аз ходих във винса на 8 април ама нещо не съм доволна ии ще ходя на редовен. някои знае ли кога са записванията за редовния на винса .IfeTyy успех в събота на изпита
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Хора, още ,много малко и се свършва.. някой ще ходи ли в Турция?

Да аз ще ходя в Турция :]
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    аз ходих във винса на 8 април ама нещо не съм доволна ии ще ходя на редовен. някои знае ли кога са записванията за редовния на винса .IfeTyy успех в събота на изпита
    Благодаря ти! А за записванията мисля, че още не са излезли датите
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Фен
    Град
    РУСЕ
    Говорите за записване на датите за редовния изпит във Икономическия във Варна нали?Аз мисля це датите са от 21 Юни до 5-6 Юли.И аз ще кандидатствам там.И ще помоля тези дет ще кандидатстват там да влязат в тази група ако може и тя е https://www.facebook.com/groups/181897115246052/

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    оф, въобще не реагирате на постове различни от инфо за университетите и изпити, релакс малко, няма да не станете студенти
    тцт
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Здравейте!
    Тази година съм поканена като дама,и още се чудя каква точно рокля да си купя...Не искам да се сравнявам с другите момичета,да се контя като тях...все пак е техният ден!
    Искам нещо подобно... http://data.whicdn.com/images/225935...8538_large.jpg Нещо което да не подчертава бедрата ми. Имам горе-долу същата фигура... http://1.bp.blogspot.com/_l8m64vBzds...Ferrera_05.jpg
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

доста се вълнувам от това къде ще ида да уча... понеже ще кандидатствам в различни градове и... иначе цялото това суетене и приготвяне за бала мисля че е много по вълнуващо от самия ден който ще мине мн бързо

Взех си роклята, обувки си купих, кавалера и колата са уредени... останаха бижутата и чантата.
    Сега идва изпращането ама хич не мисля да се глася толкова много за тогава...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Днес пробвах тази рокля...Влюбих се!
    Френска марка,хубав плат и прекрасна кройка която подчертава извивките ми и ме прави по-слаба...
    Определих си бюджет за бала,и роклята е по-скъпа и не мога да си я позволя...Ще си търся подобна.
    Ако ви кажа колко й е цената тук в Испания,ще долетите всички да си купите от тук,просто....
    http://i46.servimg.com/u/f46/11/66/10/07/cats10.jpg
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Вчера си взех роклята .Разкошна е и обувки и чанта си намерих .Само за изпращането не мога да си намеря рокличка,но има време до 17-ти .
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    На мен ми остана само гривна да си взема и някакъв пръстен искам и да си оправя косата..Още малко остана.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Steff9423 Виж мнението
    Здравейте!
    Тази година съм поканена като дама,и още се чудя каква точно рокля да си купя...Не искам да се сравнявам с другите момичета,да се контя като тях...все пак е техният ден!
    Искам нещо подобно... http://data.whicdn.com/images/225935...8538_large.jpg Нещо което да не подчертава бедрата ми. Имам горе-долу същата фигура... http://1.bp.blogspot.com/_l8m64vBzds...Ferrera_05.jpg
    Тази втората рокля е интересна

Относно моя бал-взех си роклята още февруари,заедно с обувките и чантата,защото ми ги правиха по поръчка.Наскоро си купих бижутата,както и нещата за изпращането и вече съм напълно готова.Но нещо с цвета на косата си не мога да се оправя

Супер фен Аватара на shmatarok
    Останах без гримьор, искам да се гръмна. Каква тенекия по-малко от 20 дни преди бала, 'баси, бясна съм. :@

Иначе ни чанти, ни обувки, нито пък бижута - нищо нямам (освен рокля ). Само за изпращането съм готова. На никого не му се занимава с мен и бала. :Д

момичетааааа нуждая се от помощ!!! купих си чанта за бала, но тя се оказа много тъмна за роклята ми и въобще неподходяща... сега искам да я продам и да си взема бяла (другия цвят от роклята ми) давам ви линк към продавалник... не знам какво да правя .... обувките ми се разширяват като ги нося, за да ги разтъпча, затова спирам! ии роклята ми днес като я взех (носих я да я скъсят) ми е широка на бюста ;хх... нямам думи в депресия съм.. знам, че малко прекалявам, ноо... та чантата е пепел от рози, много ми харесва, но е много тъмна :@ ето я http://prodavalnik.com/chanta-za-bal...byala-i5732995

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Взех си роклята, обувки си купих, кавалера и колата са уредени... останаха бижутата и чантата.
    Сега идва изпращането ама хич не мисля да се глася толкова много за тогава...
    И аз така/........
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мм да ви кажа и аз така съм се вживяла,като знам че няма да мога да си празнувам бала защото вее не уча в България...
    Страшно се вълнувам,след като ме поканиха да празнувам бала с класа на братоведка ми,хех.
    Сега не знам каква рокля да си купя...ще е нещо подобно на тази черната,която пробвах,семпла и елегатна.
    Или нещо различно и раздвижено...Тази седмица ще ходя на покупки в Мадрид,дано там си харесам нещо.
    Приеска,ами харесах си няколко...
    http://www.bridalguide.com/sites/def...ding-dress.jpg
    http://static.becomegorgeous.com/gal...ce2009updo.jpg
    http://www.astrolabio.net/revistas/a...esentacion.jpg
    Сега знам,Селена Гомез е...но има страхотна коса и много хубави приески,такива ми отиват на мен...

Супер фен Аватара на Shines
    Пожелавам на всички ви едни ПРЕКРАСНИ и НЕЗАБРАВИМИ мигове, които да помните цял живот . Не мога да повярвам кога отлетяха всички тези безгрижни, детски години толкова бързо.Просто ми става толкова мъчно като знам, че догодина по това време и аз ще завърша, а хич не искам.Още не мога да осъзная, че не съм онова дребосъче, което бях.Стига толкова емоции, че мен ме е полазила някаква депресия от началото на 11ти клас, вече се съвземам, но не ми се мисли как ще се почуствам началото на последният ми 15ти септември.Някой да смята да кандидаства в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" с информатика, математика?

Вярвам, че всички ще постигнем целите си !
    Последно редактирано от Shines : 05-07-2012 на 07:45

Град
    Neverland
    аз, но съвсем в друга насока
    изпращането ни е на 15 във вторник, а аз съм все така неориентирана с какво да съм, понакупих си повечко официални работи, уж и за снимките и сега не знаммм, още повече че чакам роднини от Америка дето си идват за бала ми и те отделно ми носят дрехи дето съм си избрала от някои сайтовете ииии.. а/.а,жрб мфд'мб
    а
    МЖПОГЙНПОЖГЙЕР
    ПОГПКРЕШШШШШ неигйерапийаернб'ко
    много съм затруднена, не знам с какво да съм

Град
    Neverland
    иначе с училището приключих отдавна аз, не съм ходила от седмици, в момента само уча по физика за термоядрен синтез и ще отида по някое време да ме изпитат и съм готова forever and ever

ооо аз приключих днес. вече официално оформени по всичко. край. това е. няма повече да учим за изпитване, контролни, да пишем и преписваме домашни. странно е. не мога да повярвам! матурите и... вече идва нещо съвсем ново, за добро или за лошо момичета, никоя ли не си търси чанта (

не мога да повярвам, че остава толкова малко до бала, толкова бързо и неусетно мина годината :X с приготовленията съм почти на финалната права, останаха само бижутата и част от гримовете, понеже ще се гримирам сама. На екскурзия с класа след бала няма да ходя
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Аз също няма да ходя на екскурзия с класа,просто,защото смятам,че първо трябва да си взема изпити ,матури и след това да се отдам на заслужена почивка,ние никога не сме били задружен клас,така че игнорирам и заучените фрази от типа на "Е какво толкова,ще си вземеш изпитите,един път завършваш,това ти са ти последните дни с класа" Да ,ама не,не смятам,че трябва да използвам лицемерието като поддържам мнението на всички,че понеже това са ми последните дни с класа и аз трябва да отида на тази екскурзия,екскурзия сама ще си направя,не в България,но след като мината всички изпити,матури и други изпити,от които ми зависи бъдещето.Колкото до бала всичко в готово,за изпращането имам три рокли като две от тях може би не стават-едната е прекалено дискотечна и с нея ще съм вечерта в дискотеката,другата е строго официална и може би с нея ще съм в ресторанта или пък въобще няма да я облека във вторник,а третата си е точно за самото изпращане и реших да бъда с нея.Остава само да си взема обувки за изпращането и някакви обици,чанта няма да имам .

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Досега не съм писала в темата, но я следях. Утре е моето изпращане, въобще не ми е тъжно, обаче, училището сякаш се изчерпа за мен. От класа ми, за мен има само 6-7 човека, които са важни за мен и ще продължа да си поддържам контактите с тях, така че изобщо нямам проблем с мисълта, че товя е краят.

Аз съм изпаднала в най-голямата депресия.Роклята ми за бала ми е ГОЛЯМА!! Мерих я преди има няма 6-7 дни,и си беше нормално,днес я меря,за да се покажа на скъпият ми баща, и се разписках на умряло...в бюста и талията ми е широка,ама широка....не знам какво да правя,направо се разревах...да се тъпча ли,какво да правя...утре с майка отиваме някъде да търсим,пред истерия съм,абе направо с в истерия...

иначе ето я роклята заедно с обувките: http://prikachi.com/images/361/4750361B.jpg ,

Това ми беше мечтаната рокля,точно което искам...спортувам си,храня се нормално както винаги.... не знам какво стана...
    Последно редактирано от Laana : 05-11-2012 на 06:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си