.
Отговор в тема
Страница 26 от 29 ПървиПърви ... 162223242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 724
    Повече от фен

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Останах без гримьор, искам да се гръмна. Каква тенекия по-малко от 20 дни преди бала, 'баси, бясна съм. :@

Иначе ни чанти, ни обувки, нито пък бижута - нищо нямам (освен рокля ). Само за изпращането съм готова. На никого не му се занимава с мен и бала. :Д
    Не знам откъде си, но за София мога да ти препоръчам Вени. мен тя ме гримира миналата година и останах много доволна. Дано да може да те поеме и теб- просто е вълшебно какво прави с лицето ти. Това е студиото www.studioparis.bg
    Там има и телефони - обади се предварително, че редовно работи извън студиото за агенции за модели и други .
    Дано да съм била полезна. Ще ти стискам палци.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Много слабо тая година бе .. миналата тая тема имаше една камара страници ..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Много слабо тая година бе .. миналата тая тема имаше една камара страници ..
    И аз точно това си мислех Миналата година много изписахме набор 92.. Ей като се сетя какви емоции бяха! Пожелавам ви страхотно изкарване на всички!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    С какви коли ще ходите на бала си ?

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    пежо 607 или ауди тт.. ама нещо не му се кефя на външня вид, та едва ли
    ходихте ли на фотосесии, имате ли снимкииии.. само се спотайвате, сигурно и от бала няма да качите
    моето изпращане е в вторник.. след тържеството имаме коктейл, дето ни черпят класните (които няма да пречерпят ) и после имаме резерве в една дискотека, честно казано за там нямам търпение и ми е по-кеф
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Аз явно ще съм с някакво порше,баща ми има някакъв приятел който го притежа.Мисля че няма друг начин освен поршето,макар че изооообщо не ми харесва.С на баща ми колата се чудя Toyota Celica ... не знам,не искам и с БМВ да ходя,най-изтърканото,криза ми е при мене всичко пропадна...

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Laana Виж мнението
    Аз съм изпаднала в най-голямата депресия.Роклята ми за бала ми е ГОЛЯМА!! Мерих я преди има няма 6-7 дни,и си беше нормално,днес я меря,за да се покажа на скъпият ми баща, и се разписках на умряло...в бюста и талията ми е широка,ама широка....не знам какво да правя,направо се разревах...да се тъпча ли,какво да правя...утре с майка отиваме някъде да търсим,пред истерия съм,абе направо с в истерия...

иначе ето я роклята заедно с обувките: http://prikachi.com/images/361/4750361B.jpg ,

Това ми беше мечтаната рокля,точно което искам...спортувам си,храня се нормално както винаги.... не знам какво стана...
    Това е от стрес и много приготовления. Просто се пробвай да се отпуснеш. Медитация

Хораа, пускайте се как сте били на изпращането! Тази година останах впечатлена от някои девойки.
    always late but worth the wait!

Моето изпращане е на 15 и чак тогава ще мога да кача снимки,най-късно на 16 ще кача снимки тук :Д

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Моето изпращане е на 17,може да кача и аз снимки .Пък за колата май ще е или BMW някво много яко или няква друга кола ,само че и забравих марката.Нямам търпение вече да идва бала . Я кажете кой къде ще празнува.Ние сме на Златни пясъци )
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Моето изпращане е във вторник,може на 16-17 да кача снимки иначе колата за бала е бмв на едни фр
    Последно редактирано от valentinadr : 05-12-2012 на 14:33

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    БМВ,порше,тойоти разни... а някой да има с лимузина? хъхъ
    Според вас много ли е важно,каква ще е колата?

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Къв е смисъла да се фукаш хубава кола-може да да отидеш със съвсем обикновена кола

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    БМВ,порше,тойоти разни... а някой да има с лимузина? хъхъ
    Според вас много ли е важно,каква ще е колата?

хъхъъ,явно не си ми дочела поста,че не ми харесва да ме карат нито с порше,нито с тойота.Вземи дочети.

Иначе го обсъдих с татко и ще ми закарат с КИА-та на един роднина,тя ми харесва като вариант.
    ПОзьорщина с поршета и така нататък не искам...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Азе пък ще съм си с прост опел.
    Нямам нито нерви, нито пари, нито желание да се занимавам да търся чужди коли, имаше вариант да ме закарат с мерцедес s класа, ама не ми се разкарва чичото, достатъчно работа има човека.

към koni - не съм от София, разбрах се с братовчедка ми да ме гримира, няма да е нещо кой знае колко професионално, но пак е по-добре от аз да се занимавам.

Още нямам чанти и обувки, само за изпращането съм готова, а то е на 15ти.

Аз ще съм си с наща кола не е нищо особено черен мерцедес 190 даже на години е поголяма от мене
    " Любовта може много, но парите могат всичко! "

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    снимките за албума ще са ни във вторник, когато ще е изпращането, като на повечето.. колата за бала е пежо.. идея си нямам какво.. просто един приятел предложи да ме закара и се съгласих. въобще не ми пука с каква кола ще съм.. колата е само, за да се придвижа от сборния пункт :Д доо ресторанта.. ако не беше по баир щях и пеша да ида днес бях на пробна прическа ии се получи много хубава ^^ направо съм много щастлива хихи
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    na bala she sa pieeee na maxaaaaaaaa

хайдеее пускайте снимки от изпращанията,ако са минали вече. моят бал е догодина и страшно много се вълнувам :Д

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аз пуснах ама в темата "тоалети", пък ме мързи да качвам на ново. Ако искате да ги видите - знаете къде

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Моето изпращане е на 15ти, ще кача снимки след това ) за бала един съученик ще ме вземе не знам с каква кола и всъщност все ми е едно... иначе вълнението се усеща вече яко
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

И моето изпращане е на 15ти, вчера си купих дрехи, обувки имам, дано да е хубаво времето, че ще умрем от студ ако е като днес.
    Малко остана и до бала... ходих на пробна прическа онзи ден иии май това, което исках не ми отива особено.. луднах вчера и днес.. нямам идея какво ще правя с тая моята коса...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

http://prikachi.com/images/791/4762791G.jpg

на изпращането нашето беше в петък
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Моето е във Вторник,купила съм рокля отдавна,първо си бях харесала една на Miss Sixty но ми дойде малко скъпичко и се отказах...

на пробна прическа ходих,майка ми ще ме гримира...
    общо взето това е,едно ми е такова на корема.... малко ми е мъчно,макар че мечтите ми се осъществяват...ще ми липсва старата езикова....

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И моето изпращане е утре.
    Колкото до колата за бала....аз ще съм със Сеат толедо от по новите модели.Не ми пука с ква кола ще съм,точно пред хотела като слизам е пълно с хора и навалица,и едва ли някой от класа ще ме види с кво отивам,защото те ще са по настрани.Пък и да ме видят не ми пука кво ще си кажат.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не че нещо,ама утре го дават по студено от днес,и го дават с обилни валежи.
    И аз щях да съм с рокля,но се отказах,и си купих панталон и спортно елегантна блузка.Ще сложа и колан в талията,че ще стои по-добре блузката.Днес ще ходя да си търся обувки,че тези които ми бяха предвидени за изпращането нещо ми се криви токчето и може да си остане без токче по пътя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си