- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Не знам откъде си, но за София мога да ти препоръчам Вени. мен тя ме гримира миналата година и останах много доволна. Дано да може да те поеме и теб- просто е вълшебно какво прави с лицето ти. Това е студиото www.studioparis.bg
Там има и телефони - обади се предварително, че редовно работи извън студиото за агенции за модели и други .
Дано да съм била полезна. Ще ти стискам палци.
Много слабо тая година бе .. миналата тая тема имаше една камара страници ..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
С какви коли ще ходите на бала си ?
пежо 607 или ауди тт.. ама нещо не му се кефя на външня вид, та едва ли
ходихте ли на фотосесии, имате ли снимкииии.. само се спотайвате, сигурно и от бала няма да качите
моето изпращане е в вторник.. след тържеството имаме коктейл, дето ни черпят класните (които няма да пречерпят) и после имаме резерве в една дискотека, честно казано за там нямам търпение и ми е по-кеф
![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Аз явно ще съм с някакво порше,баща ми има някакъв приятел който го притежа.Мисля че няма друг начин освен поршето,макар че изооообщо не ми харесва.С на баща ми колата се чудя Toyota Celica ... не знам,не искам и с БМВ да ходя,най-изтърканото,криза ми е при мене всичко пропадна...
Моето изпращане е на 15 и чак тогава ще мога да кача снимки,най-късно на 16 ще кача снимки тук :Д
Моето изпращане е на 17,може да кача и аз снимки .Пък за колата май ще е или BMW някво много якоили няква друга кола ,само че и забравих марката.Нямам търпение вече да идва бала . Я кажете кой къде ще празнува.Ние сме на Златни пясъци
)
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
Моето изпращане е във вторник,може на 16-17 да кача снимки иначе колата за бала е бмв на едни фр
Последно редактирано от valentinadr : 05-12-2012 на 14:33
БМВ,порше,тойоти разни... а някой да има с лимузина? хъхъ
Според вас много ли е важно,каква ще е колата?
Къв е смисъла да се фукаш хубава кола-може да да отидеш със съвсем обикновена кола
Азе пък ще съм си с прост опел.
Нямам нито нерви, нито пари, нито желание да се занимавам да търся чужди коли, имаше вариант да ме закарат с мерцедес s класа, ама не ми се разкарва чичото, достатъчно работа има човека.
към koni - не съм от София, разбрах се с братовчедка ми да ме гримира, няма да е нещо кой знае колко професионално, но пак е по-добре от аз да се занимавам.
Още нямам чанти и обувки, само за изпращането съм готова, а то е на 15ти.![]()
Аз ще съм си с наща кола не е нищо особено черен мерцедес 190 даже на години е поголяма от мене![]()
" Любовта може много, но парите могат всичко! "
снимките за албума ще са ни във вторник, когато ще е изпращането, като на повечето.. колата за бала е пежо.. идея си нямам какво.. просто един приятел предложи да ме закара и се съгласих. въобще не ми пука с каква кола ще съм.. колата е само, за да се придвижа от сборния пункт :Д доо ресторанта.. ако не беше по баир щях и пеша да идаднес бях на пробна прическа ии се получи много хубава ^^ направо съм много щастлива хихи
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
хайдеее пускайте снимки от изпращанията,ако са минали вече. моят бал е догодина и страшно много се вълнувам :Д
Аз пуснах ама в темата "тоалети", пък ме мързи да качвам на ново. Ако искате да ги видите - знаете къде
Моето изпращане е на 15ти, ще кача снимки след това) за бала един съученик ще ме вземе не знам с каква кола и всъщност все ми е едно... иначе вълнението се усеща вече яко
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!
-------
Where did my cookie go? O.o
И моето изпращане е на 15ти, вчера си купих дрехи, обувки имам, дано да е хубаво времето, че ще умрем от студ ако е като днес.
Малко остана и до бала... ходих на пробна прическа онзи ден иии май това, което исках не ми отива особено.. луднах вчера и днес.. нямам идея какво ще правя с тая моята коса...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
http://prikachi.com/images/791/4762791G.jpg
на изпращанетонашето беше в петък
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Моето е във Вторник,купила съм рокля отдавна,първо си бях харесала една на Miss Sixty но ми дойде малко скъпичко и се отказах...
на пробна прическа ходих,майка ми ще ме гримира...
общо взето това е,едно ми е такова на корема.... малко ми е мъчно,макар че мечтите ми се осъществяват...ще ми липсва старата езикова....
И моето изпращане е утре.
Колкото до колата за бала....аз ще съм със Сеат толедо от по новите модели.Не ми пука с ква кола ще съм,точно пред хотела като слизам е пълно с хора и навалица,и едва ли някой от класа ще ме види с кво отивам,защото те ще са по настрани.Пък и да ме видят не ми пука кво ще си кажат.
Не че нещо,ама утре го дават по студено от днес,и го дават с обилни валежи.
И аз щях да съм с рокля,но се отказах,и си купих панталон и спортно елегантна блузка.Ще сложа и колан в талията,че ще стои по-добре блузката.Днес ще ходя да си търся обувки,че тези които ми бяха предвидени за изпращането нещо ми се криви токчето и може да си остане без токче по пътя.