- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Вие от къде сте?Аз съм от Стара Загора
Охх даже и 500лв са много ...
Значи на бала на сестра ми като обиколихме цяла България се спряхме в Нова Загора в един цех за рокли и от там и я взехме 300лв изчистена,аз цвета и много харесвам http://prikachi.com/images/270/3550270D.png може да я погледнете .Поне на мен ми харесва,помислих си да не охарчвам нашите така и така искам дълга рокля да съм с нейната и миналата седмица я пробвах,нооо едно че ми е многоо дълга,другото е че ми е много широчка....иначе с удуволствие ще бъда с нея,но надали някой шивач ще може да я направи поне така мисля аз.И само ще съсипят....
попитай някъде,може пък и да могат,но лично аз не бих рискувала.
Аз съм от Пловдив,но ще търся рокля в Асеновград.
аз така или иначе ще попитам,но не вярвам да стане,прекалено много ми е дълга и широка понеже съм достаа слабичка,пък и в Стара Загора нямаме много добри шивачи,предпочитам да дам 100 най много 200лв за някоя късичка рокля и да си я нося после.Ти смяташ ли да продължаваш да учиш после?
мм Асеновград...мммм ужас поне аз не харесвам роклите от там,при вас има много по-хубави модели сега ще ти кажа и в кой магазин да отидеш същият цех от където взехме роклята на кака имат магазин в Пловдив.Като вървиш по центъра ви надоло нали минавате под един мост там имаше обувки и всякакви други магазини минава се под мостя и от лява страна се намира магазина с рокли до него мисля че имаше от индийските магазини.И там в този магазин който ти казвам наистина има много красиви рокли и не са много скъпи.Не е казано че трябва да купваш като мериш иди мери виж кое ти отива късото или дългото и после ако не харесаш нищо иди в Асеновград това е моят съвет!Дано съм помогналаПървоначално написано от titinkaa
ти каква рокля искаш дълга,къса?за цвят мислила ли си?
мен ли питаш дали смятам да уча после,ако питаш мен-да.
Ако пак имам бал определено ще съм с къса рокля. Таа, съветвам ви - търсете си нещо късо. Моята беше дълга, от много фин шифон и просто ми я направиха на нищо - скъсана, залята. А и е по-удобно, когато танцувате.![]()
bn
благодарим за съвета и аз си мисля че може да ми направят нещо роклята,а и може някой да настъпи дългата рокляя и да я скъса,другото което е няма да е удобно да се танцува с нея постоянно трябва да се държиПървоначално написано от canopy_
за това че късата е идеалния вариант
Ахаа,сетих се за кой ми говориш.Иначе искам дълга,малко съм пълна и къса няма да ми отива.А за цвят не знам още,или синьо,или черно,а може и тъмно лилаво.но не съм сигурна още кой цвят искам.Много зависи и кой цвят ще ми отива.Първоначално написано от Svetozara
черното е ммного официално,съвета ми е не.Макар че на всичко ходи и си е класика.Дългата рокля ще те удължи,което е хубавоПървоначално написано от titinkaa
виж тъмно тюркоазеният цвят също е много хубав!
хайде и аз тук
от доста време следя абитуриентските теми та не усетих кога дойде моя ред да пиша... мен от сега са ме хванали вълнения, но те са по-скоро изразени в притеснения за изпити, матури и т.н. ... надявам се всички да се справим успешно на изпитите и да си изкараме страхотно на баловете
Аз да ви кажа мислих да прескоча до Япония и да не си карам бала, защото това ми е мечта отодавна, но сега си промених решението... вярно и нашия клас не е от най-сплотените, но пък 4-5 години си бил с тези хора най-малкото от уважение би трябвало да се присъства и така![]()
някой да се е ориентирал за втора матура философия ?![]()
Аз ви следя, но за сега не се включвам, прекалено ми е рано да се затовмозявам. До преди 2-3 месеца имах представа какво искам.. сега абсолютно никаква за нищо, направо не ми се мисли каква мъка ще е като ме притисне времето и няма да има повече за кога да отлагам.
офф..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
хах ми аз мисля да кандидатсвам и във Франция,но за Бг мисля да кандидатсвам в много специалности![]()
- европеистика , връзки с обществеността и бизнес администрация във Варненски свободен и Бургаски свободен университе .Ще кандидатсвам в специалността право и международни отношения . Също така журналистика и масмедии в УНСС.
аз съм се ориентирала към УНСС, с изпит по БЕЛ
а до роклята ... ще е винтидж със сигурност
страшно много ми харесва ретро стилът
прическа най-вероятно вдигната
но има време ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Svetozara
да ще видя и този цвят,но съм решила като почна да търся рокля да меря различни цветове,за да преценя кой най-много ми отива.А колкото до дължината,аз съм си без тва висока,и с дълга рокля ще стои много добре,макар че ми се искаше нещо по късичко,ама не става,не си харесвам много краката,ама ако успея да отслабна до тогава може и с къса да съм.
BladeOfMySoul,повечето сте с класа си от 4-5г.,а аз съм с тоя клас от вече 12г. ще станат.![]()
[quote="titinkaa"]BladeOfMySoul,повечето сте с класа си от 4-5г.,а аз съм с тоя клас от вече 12г. ще станат.[/quote}
Еее да, на вас пък ще ви е съвсем мъчно сигурно... и аз искам така в 1 клас да си бях изкарал до край ама съм сменила 4![]()
Аз бях с къса рокля на бала ми и ми беше много удобно, даже и в дискотеката после отидох с нея, въпреки че почти всички се преоблякоха, но аз реших, че тази рокля ми е за тази вече и не я свалих. После на сутринта ми беше жал да я съблека, като знам че никога повече няма да я сложа. Роклята си я взех от Русе за 265 лева. По принцип съм от Варна и там рокля под 500 лева трудно се намира.
За прическите внимавайте къде отивате на фризьор, защото от моя клас на повечето къдрави косата им се изправи преди да влезем в ресторанта, а не беше влажно времето. Моята къдрава коса издържа 3 дена. И да ви кажа не са важни машите, с които ви правят, а стилизиращите продукти, трябва лакът за коса да е много здрав!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз да ви питам за мнениеПонеже и аз съм випуск 2012 и много се чудя: Аз съм много висока...прекалено даже( 180 см съм ги минала). На високи обувки не съм ходила никога. Та въпроса ми е: Мнението ви за обувки на "плоска" подметка за бала. Всички ми казват, че не било изглеждало добре и т.н. но когато нямаш друг вариант като мен.... Кажете и вие
![]()
TOO LITTLE TOO LATE!
Титинка (както и всички други от Пловдив), с всичките си крайници съм ЗА (поне консултация) с Ваня от магазин/модна къща Ванесса. Магазинът, както и ателието на дизайнерката се намират до дома на младоженците, близо до площад Съединение. Жената е невероятна в работата си. На мен тя ми прави роклята, работата с нея беше удоволствие. Малко е начумерена в началото, но е перфекционист и ми направи рокля, с която се чувствах невероятно. И това го казвам като човек с невероятно лоша фигура. Роклята ми беше семпла, дълга, от две части - корсет и пола, но успяваше да скрие всичките ми недостатъци и изглеждах доста по - слаба, което невероятно много се отрази на самочувствието ми в този ден. Наистина цените са високи, но си заслужава. Особено, ако я оставите да се развихри и не я ограничавате с много изисквания.
poolity_vd аз лично мисля че трябва да сложиш обувка с ток,дори и с по-нисък ток,това че си 1.80 не ти пречи.аз съм 1.68 и със сигурност ще слагам обувка с ток минимум 10 cm
babity,да знам,там са хубави роклите,ще ида и там да разгледам като му дойде времето.А иначе колко ти струваше роклята?И може ли да качиш снимка в цял ръст да я видя?![]()
poolity_vd
и аз съм висока 1.77см,но ще съм с токчета,няма да са много високи,най-много 5-6см.
Семпла беше роклята, като за дебели. Обаче аз много си се харесвам. А цената беше 575лв, но тафтата беше много хубава и в необичаен цвят.
http://i54.tinypic.com/i3ihc8.jpg