.
Отговор в тема
Страница 3 от 29 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 724
    Град
    Стара Загора
    Вие от къде сте?Аз съм от Стара Загора
    Охх даже и 500лв са много ...
    Значи на бала на сестра ми като обиколихме цяла България се спряхме в Нова Загора в един цех за рокли и от там и я взехме 300лв изчистена,аз цвета и много харесвам http://prikachi.com/images/270/3550270D.png може да я погледнете .Поне на мен ми харесва,помислих си да не охарчвам нашите така и така искам дълга рокля да съм с нейната и миналата седмица я пробвах,нооо едно че ми е многоо дълга,другото е че ми е много широчка....иначе с удуволствие ще бъда с нея,но надали някой шивач ще може да я направи поне така мисля аз.И само ще съсипят....

попитай някъде,може пък и да могат,но лично аз не бих рискувала.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз съм от Пловдив,но ще търся рокля в Асеновград.

Град
    Стара Загора
    аз така или иначе ще попитам,но не вярвам да стане,прекалено много ми е дълга и широка понеже съм достаа слабичка,пък и в Стара Загора нямаме много добри шивачи,предпочитам да дам 100 най много 200лв за някоя късичка рокля и да си я нося после.Ти смяташ ли да продължаваш да учиш после?

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    мм Асеновград...мммм ужас поне аз не харесвам роклите от там,при вас има много по-хубави модели сега ще ти кажа и в кой магазин да отидеш същият цех от където взехме роклята на кака имат магазин в Пловдив.Като вървиш по центъра ви надоло нали минавате под един мост там имаше обувки и всякакви други магазини минава се под мостя и от лява страна се намира магазина с рокли до него мисля че имаше от индийските магазини.И там в този магазин който ти казвам наистина има много красиви рокли и не са много скъпи.Не е казано че трябва да купваш като мериш иди мери виж кое ти отива късото или дългото и после ако не харесаш нищо иди в Асеновград това е моят съвет!Дано съм помогнала
    ти каква рокля искаш дълга,къса?за цвят мислила ли си?

мен ли питаш дали смятам да уча после,ако питаш мен-да.

Град
    Стара Загора
    казвайте а какво смяташ да учиш?

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от anJin
    мен ли питаш дали смятам да уча после,ако питаш мен-да.

а ти от къде си?

Ако пак имам бал определено ще съм с къса рокля. Таа, съветвам ви - търсете си нещо късо. Моята беше дълга, от много фин шифон и просто ми я направиха на нищо - скъсана, залята. А и е по-удобно, когато танцувате.
    bn

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от canopy_
    Ако пак имам бал определено ще съм с къса рокля. Таа, съветвам ви - търсете си нещо късо. Моята беше дълга, от много фин шифон и просто ми я направиха на нищо - скъсана, залята. А и е по-удобно, когато танцувате.
    благодарим за съвета и аз си мисля че може да ми направят нещо роклята,а и може някой да настъпи дългата рокляя и да я скъса,другото което е няма да е удобно да се танцува с нея постоянно трябва да се държи за това че късата е идеалния вариант

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    мм Асеновград...мммм ужас поне аз не харесвам роклите от там,при вас има много по-хубави модели сега ще ти кажа и в кой магазин да отидеш същият цех от където взехме роклята на кака имат магазин в Пловдив.Като вървиш по центъра ви надоло нали минавате под един мост там имаше обувки и всякакви други магазини минава се под мостя и от лява страна се намира магазина с рокли до него мисля че имаше от индийските магазини.И там в този магазин който ти казвам наистина има много красиви рокли и не са много скъпи.Не е казано че трябва да купваш като мериш иди мери виж кое ти отива късото или дългото и после ако не харесаш нищо иди в Асеновград това е моят съвет!Дано съм помогнала
    Ахаа,сетих се за кой ми говориш.Иначе искам дълга,малко съм пълна и къса няма да ми отива.А за цвят не знам още,или синьо,или черно,а може и тъмно лилаво.но не съм сигурна още кой цвят искам.Много зависи и кой цвят ще ми отива.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    Ахаа,сетих се за кой ми говориш.Иначе искам дълга,малко съм пълна и къса няма да ми отива.А за цвят не знам още,или синьо,или черно,а може и тъмно лилаво.но не съм сигурна още кой цвят
    искам.Много зависи и кой цвят ще ми отива.
    черното е ммного официално,съвета ми е не.Макар че на всичко ходи и си е класика.Дългата рокля ще те удължи,което е хубаво виж тъмно тюркоазеният цвят също е много хубав!

хайде и аз тук
    от доста време следя абитуриентските теми та не усетих кога дойде моя ред да пиша... мен от сега са ме хванали вълнения, но те са по-скоро изразени в притеснения за изпити, матури и т.н. ... надявам се всички да се справим успешно на изпитите и да си изкараме страхотно на баловете
    Аз да ви кажа мислих да прескоча до Япония и да не си карам бала, защото това ми е мечта отодавна, но сега си промених решението... вярно и нашия клас не е от най-сплотените, но пък 4-5 години си бил с тези хора най-малкото от уважение би трябвало да се присъства и така
    някой да се е ориентирал за втора матура философия ?

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Аз ви следя, но за сега не се включвам, прекалено ми е рано да се затовмозявам. До преди 2-3 месеца имах представа какво искам.. сега абсолютно никаква за нищо, направо не ми се мисли каква мъка ще е като ме притисне времето и няма да има повече за кога да отлагам.
    офф..
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

хах ми аз мисля да кандидатсвам и във Франция,но за Бг мисля да кандидатсвам в много специалности - европеистика , връзки с обществеността и бизнес администрация във Варненски свободен и Бургаски свободен университе .Ще кандидатсвам в специалността право и международни отношения . Също така журналистика и масмедии в УНСС.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз съм се ориентирала към УНСС, с изпит по БЕЛ

а до роклята ... ще е винтидж със сигурност
    страшно много ми харесва ретро стилът
    прическа най-вероятно вдигната
    но има време ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    Пловдив
    Svetozara
    да ще видя и този цвят,но съм решила като почна да търся рокля да меря различни цветове,за да преценя кой най-много ми отива.А колкото до дължината,аз съм си без тва висока,и с дълга рокля ще стои много добре,макар че ми се искаше нещо по късичко,ама не става,не си харесвам много краката,ама ако успея да отслабна до тогава може и с къса да съм.
    BladeOfMySoul,повечето сте с класа си от 4-5г.,а аз съм с тоя клас от вече 12г. ще станат.

[quote="titinkaa"]BladeOfMySoul,повечето сте с класа си от 4-5г.,а аз съм с тоя клас от вече 12г. ще станат. [/quote}

Еее да, на вас пък ще ви е съвсем мъчно сигурно... и аз искам така в 1 клас да си бях изкарал до край ама съм сменила 4

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз бях с къса рокля на бала ми и ми беше много удобно, даже и в дискотеката после отидох с нея, въпреки че почти всички се преоблякоха, но аз реших, че тази рокля ми е за тази вече и не я свалих. После на сутринта ми беше жал да я съблека, като знам че никога повече няма да я сложа. Роклята си я взех от Русе за 265 лева. По принцип съм от Варна и там рокля под 500 лева трудно се намира.
    За прическите внимавайте къде отивате на фризьор, защото от моя клас на повечето къдрави косата им се изправи преди да влезем в ресторанта, а не беше влажно времето. Моята къдрава коса издържа 3 дена. И да ви кажа не са важни машите, с които ви правят, а стилизиращите продукти, трябва лакът за коса да е много здрав!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    видин
    Аз да ви питам за мнение Понеже и аз съм випуск 2012 и много се чудя: Аз съм много висока...прекалено даже( 180 см съм ги минала). На високи обувки не съм ходила никога. Та въпроса ми е: Мнението ви за обувки на "плоска" подметка за бала. Всички ми казват, че не било изглеждало добре и т.н. но когато нямаш друг вариант като мен.... Кажете и вие
    TOO LITTLE TOO LATE!

Мега фен Аватара на babity
    Титинка (както и всички други от Пловдив), с всичките си крайници съм ЗА (поне консултация) с Ваня от магазин/модна къща Ванесса. Магазинът, както и ателието на дизайнерката се намират до дома на младоженците, близо до площад Съединение. Жената е невероятна в работата си. На мен тя ми прави роклята, работата с нея беше удоволствие. Малко е начумерена в началото, но е перфекционист и ми направи рокля, с която се чувствах невероятно. И това го казвам като човек с невероятно лоша фигура. Роклята ми беше семпла, дълга, от две части - корсет и пола, но успяваше да скрие всичките ми недостатъци и изглеждах доста по - слаба, което невероятно много се отрази на самочувствието ми в този ден. Наистина цените са високи, но си заслужава. Особено, ако я оставите да се развихри и не я ограничавате с много изисквания.

poolity_vd аз лично мисля че трябва да сложиш обувка с ток,дори и с по-нисък ток,това че си 1.80 не ти пречи.аз съм 1.68 и със сигурност ще слагам обувка с ток минимум 10 cm

Град
    Пловдив
    babity,да знам,там са хубави роклите,ще ида и там да разгледам като му дойде времето.А иначе колко ти струваше роклята?И може ли да качиш снимка в цял ръст да я видя?

Град
    Пловдив
    poolity_vd
    и аз съм висока 1.77см,но ще съм с токчета,няма да са много високи,най-много 5-6см.

Мега фен Аватара на babity
    Семпла беше роклята, като за дебели. Обаче аз много си се харесвам. А цената беше 575лв, но тафтата беше много хубава и в необичаен цвят.

http://i54.tinypic.com/i3ihc8.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си