.
Отговор в тема
Страница 4 от 29 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 724
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Даа,добре ти стои.

Град
    видин
    babity Аз съм си намислила кажи речи същата рокля страшно много ми хареса А колкото до въпроса ми с обувките- благодаря за мненията
    П.С. не съм 180, а 185 см за това се чудех много за обувка с ток-ще висна над останалите май, май
    TOO LITTLE TOO LATE!

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    http://www.handbag.com/cm/handbaguk/...0574139258.jpg - е в тая рокля съм влюбена и в мнооого други...

А иначе аз мисля да отида до Италия за рокля. С нискотарифните самолети, ако се запази билет няколко месеца по-рано излиза доста евтино. Там правят много намаления а и все пак си е Италия. Смятах го излиза по-евтино, отколкото от България, пък и хем рокля хем екскурзийка И освен това шанса да си харесам от тук рокля е минимален.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

Град
    Стара Загора
    В Гърция и Турция също има много хубави рокли )

Град
    Стара Загора
    а да попитам аз някой гледал ли е рекламата с Джей Ло в началото на рекламата тя минава по червения килим с една сива рокля полу-дълга,много ми хареса намира ли ли сте снимка?

Айде и аз се присъединявам, понеже и аз завършвам 2012, ама не съм мислила нищо за рокля, освен че ми се искаше червена...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от poolity_vd
    П.С. не съм 180, а 185 см за това се чудех много за обувка с ток-ще висна над останалите май, май
    Не знам как се справяш ти с токовете, но аз съм ужасно зле. На снимката съм още с балните си обувки, на които прекарах точно 20 мин. Та... ако ти е неудобно и роклята ти е по - дълга, спокойно можеш да обуеш нещо удобно. Аз отидох на бала си (след въпросните 20 мин) с ежедневните си равни сандали и искам да ти кажа, че никой не забеляза преди сама да се покажа.

Град
    Пловдив
    Хора,дайте идеи за прически за бала,че съм толкова капризна в последно време,че сега като ги гледам в нета и само 1-2 харесах,но нз дали ще ми отиват.Дайте предложения. Нз как ще съм изобщо на бала.

Град
    видин
    babity аз на обувка с ток не съм се качвала... най- вероятно и тези 20 мин. няма да се мъча, а направо с плоска подметка.
    titinkaa аз за прическа само тия къдравите не ги понасям.... страшно банални са ми. Като интересни идеи (поне за мен) са плитките, или евентуално има едни, които са 1 кичур е на ретро преса явно, 1 на "вафлички". Ако и това не ти харесва, а имаш дълга и гъста коса... Вързан горен слой и нещо по- завъртяно надолу много ми харесва
    Ето и няколко примера:
    http://bg-moda.com/wp-content/upload...eskaplitka.jpg
    http://i1.dir.bg/CMS/2008/04/02/6_mkr1tq.jpg
    http://prikachi.com/images/128/2276128n.jpg
    П.С. тази последната не е точно ефекта, който търся... имаше из интернет точно това, което искам, но сега не мога да я открия. Близки са двете, но просто и цвета коса ако е по светъл или особено на кичури седи страхотно
    TOO LITTLE TOO LATE!

Град
    Пловдив
    Ми косата не ми е мн гъста(средна работа е) и е дълга до половината гръб,но я пускам още,и до догодина може да е още по дълга.На букли нз дали ще ми отива,щото косата като не ми е гъста и като ме направят ще ми изглежда рядка.

И аз съм за тая тема,хич не ми е зор обаче за нищо.. Според мен избързвате..

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    леле последната ми е меко казано отвратителна!!
    иначе прическа се избира задължително според роклята, след като я купите почвайте да я мислите с фризьора
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Град
    Пловдив
    6харесах си 3 прически,от твоите.

И аз съм за тук. Направо не мога да повярвам, че дойде 12ти клас, просто... аааааа! *истеряс*
    Спомнях си като бях зайче още и гледахме абитуриентите ни, а сега... ето, че и нашият ред дойде.
    Аз не мога да реша дали да бъда с къса или с дълга рокля, иначе има просто прекрасни модели и направо не знам <3 Щото, от една страна, дълга рокля колко пъти още ще мога да нося. От друга страна, пък, късите са по-удобни, а и може би ще ми стои по-добре.
    Иначе, има го и моментът, че аз съм една такава.. много меланхолична и със сигурност след бала ще е ебаси депресията... в смисъл... малко или много, всяко момиче си е представяло поне веднъж как ще изглежда на бала си, а пък като мине.... Но пък и от там нататък ни очакват съвсем нови преживявания.
    Абе, живи и здрави да сме първо, ще видим.
    Аз се чудя какво да кандидатствам и къде. Искам да е психология или актьорско майсторство.
    Ох, не се чувствам 12ти клас, не съм готова да вземам такива решения ;[[[
    А пък втората ми матура ще е английски най-вертоятно. Ако не ни забият с втора задължителна и трета по желание, както се говореше.
    Иначе, ще е хубаво всички да се съберем в една групичка, където подредено и нагледно да си коментираме вълненията около бала, роклите, прическите, обувките и кандидатстването- матури, изпити, университети. Затова съвсем наскоро направих една Facebook страница, където ви каня да се присъедините:
    http://www.facebook.com/pages/%D0%90...84326228289362

Град
    Пловдив
    ^Присъединявам се към Фейсбук групата.

Добре дошла ^^
    Ох, не знам, току-що ме порази едно прозрение
    Супер ми е странно, защото досега съм гледала абитуриентите, кои ми харесват, кои не... и сега като си помисля, че тези абитуриенти ще са собствените ми съученици, които всеки ден виждам по униформа... =D И аз самата... направо...

и аз се присъедних към групичката.да странно ще ти е,както и на мен,защото никога до сега не сме си виждали така облечени и най-вече не мога да си представя момчетата с костюми,странно си е

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    ОМГ какво вълнение от сега . Много шум за...Айде няма да ви разбирам илюзиите
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Оф, мислиш, че не сме наясно, че това са някакви си 5 часа, които са нищо в сравнение с цялата подготовка и шумене? Еми, наясно сме. И все пак се вълнуваме, щото, каквото и да си говорим, 12ти клас е важна и различна година. Вълнуваме се точно, както и ти си се вълнувала.
    Супер е яко как някой завършил преди два месеца- година-две, изведнъж е ебаси зрелия човек и т.н. Правете се на големи другаде. Не сте интересни, никой няма да си помисли за вас нищо друго, освен 'лелка'.
    Ама що да не се опитаме да развалим нечий кеф.
    Сори.
    Вашия бал свърши. И това е. Край. Освен да раздавате мъдрости наляво и надясно, нищо друго не можете да направите по въпроса.
    Сега е наш ред да си преживеем всичко със всичките му вълнения и разочарование.
    Тъй че fuck off от темата, то заглавието й е достатъчно красноречиво.

през живота си човек има един-единствен абитуриентски бал,така че е нормално да го има вълнението.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anJin
    през живота си човек има един-единствен абитуриентски бал,така че е нормално да го има вълнението.
    +

Град
    Стара Загора
    да вълнуваме се,ти не се ли вълнува????не ти ли беше хубаво???Какво толково има в това човек да се вълнува за бала си и не само,матури,изпити,кандида стване и т.н.!??Чудите се някои хора как да развалите празника на някой!Нали ви мина баала какво ви пука за другите?
    Това си е нашият бал!

о да, пишете ме и мен
    ще обсъждаме какво и що
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    и аз съм за тук, но честно казано не ми се мисли отсега за подготовки- нито за бал, още по- малко пък за кандидатстване. ще стана активна в тая тема чак на есен.
    и аз така
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си