.
Отговор в тема
Страница 5 от 29 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 724
    Град
    Стара Загора
    Аз пък днес се срещнах с учителката по биология, която ще ми помага при подготвянето за кандидатстване. Много готина жена

Иначе за рокли, гримове, прически, обувки ще му мисля по-нататък, че като се знам каква съм променлива всеки ден си харесвам нещо ново и така.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Пф, тва бала е пълна простотия. Място, на което да пръснеш 3-4-5 хиляди за 1 вечер. Тъпотия. Ако има възможност, не бих отишла. Не съм чак толкова близка с класа ми, имам си 3-4 човека, само с тях бих се събрала някъде и бих си прекарала милион пъти по-добре, отколкото с другите, където ще се изпонапият. Не обичам простащината, а там предимно това се наблюдава. Ще го видим, даже не мисля за това.

Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Пф, тва бала е пълна простотия. Място, на което да пръснеш 3-4-5 хиляди за 1 вечер. Тъпотия. Ако има възможност, не бих отишла. Не съм чак толкова близка с класа ми, имам си 3-4 човека, само с тях бих се събрала някъде и бих си прекарала милион пъти по-добре, отколкото с другите, където ще се изпонапият. Не обичам простащината, а там предимно това се наблюдава. Ще го видим, даже не мисля за това.
    И защо трябва да са чак 3-4-5 хиляди ? Бал може да се направи с много по-малка сума..

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Fickle
    И защо трябва да са чак 3-4-5 хиляди ? Бал може да се направи с много по-малка сума..

Къде тук прочеете че някой ще си купува рокля за 3000лв???

И аз да се включа...ще следя темата. Иначе аз още не съм решила нищо конкретно като модел за рокля или прическата ква да е. За рокля мисля да отидем до Пловдив или Асеновград. Искам нещо по-различно и не кичозно. Иначе за цвят съм сигурна, че не не искам да е зелена, розова или нещо златисто или сребристо. Много ми е селско.
    Сякаш повече мисля за матурите, като втората ми ще е по биология, аз с тва и ще кандидатствам.
    Включвам се и аз към групичката във фейсбук

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Хахахаххаха, добре, нека са и 1-2хиляди. Като си познавам класа какви са претенции всичките, сигурно ще искат да ходим до Карибите А за малките суми - ако за вас 50-100лв е малка сума за една прическа, бах мааму, тогава значи просто сме от различна соц. група. Тва е ТЪ-ПО-ТИ-Я. Един бал в живота? Пф, зор голям. И днешния ден е един в живота, ма нищо не правим, нали? Иначе не знам къде съм споменала за рокля за 3 хиляди? Как ще да е, изглежда просто се чудите кво да кажете. Ех, тва лято води до голяма скука. Иначе просто се научете да приемате и други гледни точки, бе. И мен ми е лигаво да ми мислите за нещо, което ще стане след 1 година, ма не съм почнала да коментирам на всеки коментара. Ако майка ми и баща ми имаха свой голяяяяям бизнес и имаха парички, и аз щях да мисля. Но къв е смисъла да му мисля как ще се съберат тия пари и т.н. Мен сама ме е яд толкова пари да се дават за щуротии, пък за тях не знам. Просто съм по-земна, ха

бал може да се направи и за 500 лева без екскурзията,която пък от друга страна не е задължителна,но е желателна,все пак за последно си с класа си.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    devil4e_kiss4e,и аз ще карам 2-ра матура биология.

Град
    Пловдив
    И аз съм на мнение,че няма смисъл да се пръскат маса пари за една вечер.Даже аз смятам да не хвърлям мн пари за рокля и прическа.Но най-мн пари ще идат за събирането на роднини,но ще гледам общо сумата да не превишава 1500лв.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    И аз съм на мнение,че няма смисъл да се пръскат маса пари за една вечер.Даже аз смятам да не хвърлям мн пари за рокля и прическа.Но най-мн пари ще идат за събирането на роднини,но ще гледам общо сумата да не превишава 1500лв.
    и аз така, даже не мисля да правим такова с роднини, а в краен случай ще поканим най-близките в тесен кръг. И без това достатъчно ще се охарчим за екскурзията с класа, рокли и още кво ли не. Аз не мисля да давам пари за скъпа рокля, като после знам, че ще си стои и ще събира прах в гардероба

Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    и аз така, даже не мисля да правим такова с роднини, а в краен случай ще поканим най-близките в тесен кръг. И без това достатъчно ще се охарчим за екскурзията с класа, рокли и още кво ли не. Аз не мисля да давам пари за скъпа рокля, като после знам, че ще си стои и ще събира прах в гардероба
    и ние така с роднините

Град
    Пловдив
    Аз събиране на роднини ще правя,но колкото и тесен кръг да е пак ще са към 30 човека,тва са най-близките. А на екскурзия няма да ходя,поне за сега така мисля.

Град
    Стара Загора
    Хахахаххаха, добре, нека са и 1-2хиляди. Като си познавам класа какви са претенции всичките, сигурно ще искат да ходим до Карибите А за малките суми - ако за вас 50-100лв е малка сума за една прическа, бах мааму, тогава значи просто сме от различна соц. група. Тва е ТЪ-ПО-ТИ-Я. Един бал в живота? Пф, зор голям. И днешния ден е един в живота, ма нищо не правим, нали? Иначе не знам къде съм споменала за рокля за 3 хиляди? Как ще да е, изглежда просто се чудите кво да кажете. Ех, тва лято води до голяма скука. Иначе просто се научете да приемате и други гледни точки, бе. И мен ми е лигаво да ми мислите за нещо, което ще стане след 1 година, ма не съм почнала да коментирам на всеки коментара. Ако майка ми и баща ми имаха свой голяяяяям бизнес и имаха парички, и аз щях да мисля. Но къв е смисъла да му мисля как ще се съберат тия пари и т.н. Мен сама ме е яд толкова пари да се дават за щуротии, пък за тях не знам. Просто съм по-земна, ха

Като не искаш да даваш излишни пари няма да отидеш на бала си и толкова!или ако искаш купуваш си пола и потник караш майкати да те гримира и да те накъдри и това е

Град
    Стара Загора
    Ние сме само един клас и ще правим само бал без изпращане,а иначе не знам в къщи или в някакъв ресторант ще поканим роднините ни,но в никакъв случай не ми се дават 1500лв,после като знам и колко още пари ще фръкнат за изпити кандидатствания и т.н и дал Господ ме приемат някъде тогава пък общежития или квартири сесии абе...... не искам и да си помисляям.....

Изобщо не съм казала, че ще дадеш толкова пари за рокля - имах предвид целия бал, подготовката, там събирания с роднини/приятели ..и да искам няма да го докарам до толкова много пари

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    важното е да си изкарате хубаво, пък кой колкото възможност има.. толкова, ще поограничите разходите и така. Аз това не го мисля ама няма как да се мине тънко като всичко ще е от до. От тоалет и бижута за изпращането и събиране, други за албума на класа, за подарък на класната, за куверти, за втора бална, (ако евентуално се навият и идем някъде наблизо извън Б-я), за солариуми, грим, прическа, ноктопластика.. а у, самият бал, после с роднини.. и кой знае колко още непредвдиени работи ще излязат.
    ех, суетност
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    И аз се записвам за тая темичка 2рата ми матура ще е математика и ще почвам уроци края на лятото сигурно.
    И все пак нямам търпение да дойде бала,въпреки че не се обичам с класа си,а и не мисля да пръскам много пари за приготовления.

Moderatorius,
    бала е една показност. Хората имат нужда от нея за да запечатат по силно в съзнанието си важните моменти в живота си. Сватбите също са показност и т.н. Но кой определя дали това е лошо или не ? За някои може да е излишно разхищение на пари, за друг разделяне с училищния живот и etc.
    Аз мисля че трябва да се вълнуваме за бала защото, не ученето, изпитването, оценките ти остават в главата като завършиш, а спомените с класати, нещата които сте правили, екскурзии и т.н. В това число и бала.
    Всичко зависи от вас, да си създадете 1 хубав спомен, без да хвърляте купища пари, защото това е възможно.

Извинявам се за лирическите отклонения, днес съм на такава вълна. :Д
    Ох...аз пък нямам идея за рокли, прически, нищо все още... :Д Сигурно ще направя всичко накрая, с ненормално бързане както винаги правя. :Д
    Какво мислите за солариумите ? Мислите ли че е задължително да си с тен ? Една фризьорка казала на една моя приятелка "ама как така ще отидеш толкова бяла на бала си ? " :Д:Д

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul

Ох...аз пък нямам идея за рокли, прически, нищо все още... :Д Сигурно ще направя всичко накрая, с ненормално бързане както винаги правя. :Д
    Какво мислите за солариумите ? Мислите ли че е задължително да си с тен ? Една фризьорка казала на една моя приятелка "ама как така ще отидеш толкова бяла на бала си ? " :Д:Д
    моето мнение за тена е, че това е някаква превземка. да, който иска нека ходи на солариуми, но аз мисля, че не е от значение. не мисля, че на някой дори ще му направи кой знае какво впечатление. не знам това си е моето мнение и ми е странно да седи в списъка "нужни и задължителни процедури за бала"
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul

Ами не е задължително да си с тен,обаче аз съм бяла и се харесвам с тен,въпреки че не бих отишла на солариум.Пък има някакви дето ходят на солариум и са супер тъмни или оранжеви и е доста грозно.Аз съм 'за' тен,обаче да е лек и да не е от солариум

Град
    Стара Загора
    и аз бих искала да съм с тен на бала си но тези солариуми,които са в България не са хубави!?и много лесно човек може да хване рак на кожата!
    И не е задължително преди бала си да ходиш на солариум,пълна измишльотина!Чудят се как да ни докопат парите!Ввсе едно да кажат задължително трябва да си с дълга рокли и сандалети с минимум 20ст ток да да.....ще имат да чакат!

Град
    Neverland
    о, разбира се, че не е задължително, това си е до лична преценка. Аз си ходя и попринцип на солариум зимата, но рядко, колкото да поддържам тена от лятото.

Разбирам
    И аз съм на това мнение, дори мисля че на определени визии ще им подхожда бяла кожa.
    Това за солариумите в България не го знаех, аз по принцип искам да съм малко по-тъмна, защото съм много бяла, особено краката ми са като на смъртник :лол: обаче ме е страх именно от вредите на солариума....

Град
    Neverland
    то все едно слънцето не е вредно, ти си ходи сега по басейни и зимата в месеца няколко пъти и това е.

anonymous708973
    Guest
    Откога ноктопластиката е задължителна?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си