- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
кой твърди, че е??
ако имаш, ще знаеш, че занимавките покрай нея са задължителни..
нищо друго.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
И аз съм за тука. Да си призная честно изобщо не ми е зор, но дойде ли последния 15-ти септември като се знам ще се хвана и аз в еуфория![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
никой не е казал че ноктопластиката е задължителна!Къде го прочете???Няма такова нещо,ако искаш да имаш хубави нокти отиди 2-3месеца преди бала да ти пооформят ноктите и си готова!не е задъкжително да си с ноктипластика на бала това са пълни измишльотини!
И аз се присъединявам. За сега въобще и не мисля за бала. Но дойде ли 15-ти септември... тогава вече ще почна да се надъхвам.
Аз ноктопластика няма да слагам,имам си хубави нокти и н еискам да ги увреждам с нея.Ще си поддържам ноктите добре и за бала ще ида да ми ги нарисуват.
А колкото до солариума,аз ще преценя дали да ходя като си купя роклята,защото на някои рокли не им отива тъмен тен.
оо записвам се да следя темата....само да ми мине изпитът тая седмица...![]()
от другата седмица почвам сериозни подготовки (фитнес) все пак не трябва да се излагаме на бала![]()
![]()
и аз не съм фен на изкуствените работи, но до преди година не спирах да си ям ноктите, вече мне, но сега не са ми стабилни, затова и си сложих последния път като ходих, иначе ей ся няколко поправки и я махам, а после ако пак са зле ще слагам само гел.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
^ слагали са ми гел, но предпочитам акрил. по- дълго издържа, а и не се пече на лампичка. но и двете са по- добре от ноктопластиката. като ми махнаха гела, ноктите вече не ми се чупеха, при акрила също, а с ноктопластиката... не смятам да пробвам какви ще са последствията, макар че сигурно има някакво значение и маникюристката. и все пак... няма да рискувам.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
И аз се включвам към тематаЧак не мога да повярвам,че завършваме...
Бях твърдо против солариума като сме разговаряли с приятелки,но в последно време започвам да мисля,че трябва да отида за бала.
А за ноктите-моите са просто ужасни(постоянно се чупят).Надявам се до бала да заздравеят,ако полагам малко по-големи грижи,но ноктопластика-определено не-не се чувствам спокойно като имам нещо изкуствено по ноктите и постоянно го чопля
Аз за моя бал не съм ходила на солариум. Отидох само на спрей тен, от който не станах черна, а едно такова приятно, колкото да не съм като порцелан. Този тен не се разтича, а си изчезва след около 10 дни постепенно с падането на мъртвите клетки на кожата.
Ноктопластиката е просто гавра с ноктите. После ще си блъскате главите. Най-добре е още от сега да си ги поддържате. Лекото пилене всяка седмица освежава нокътя. Ако накрая преди бала има леко счупване, винаги може да се оправи без ноктопластика, гелове и глупости.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Досега не бях слушала за спрей тен.Какво представлява?Горе-долу какви пари е?
Да и аз не съм чувала като тебПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Би ли обяснила какво представлява и колко струва това удоволствие?
Във Варна 2 пръскания са 10 лева, такава промоция имаше, може да е била само по баловете, не знам. Иначе тук във форума в темата Бал 2011 едно момиче беше споделило, че в Русе е 15 лева едно пръскане.
Мен ме напръска лично една жена, и понеже ме пръска тя стана равномерно. Абсолютно безвредно е. Прави така, че да потъмнееш леко, не е някакво грозно, аз не исках да съм много черна. Ефектът не си личи веднага след пръскането, а след 6 до 8 часа. Стой около 10 дни, докато не падне най-горния слой клетки, който всъщност е боядисан и пада постепенно, а не да влезеш в банята и кафява локва около тебе. Общо взето това е.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
И аз се включвам![]()
Много интересно за този спрей тен.. ако наистина действа и е безвредно е по-добрия избор от солариума.. Аз съм много бяла.. тази година почнах да ходя, за да потъмнея малко, просто за да мога спокойно да се излагам на слънце, отидох около 10 пъти и видим ефект мисля,че нямаше, солариума беше вертикален, не знам, защо така, но прекъснах..
Аз бих те посъветвала да си помислиш за ноктопластиката, след като са ти зле ноктите, понеже наистина почти няма друг начин да си с хубав маникюр за бала щом се чупят. А наистина маникюрът е много важна част от цялата визия.Първоначално написано от MissInd3p3nd3nt
Аз преди моя много се колебаех, даже отначало бях против, обаче като приятелките ми започнаха да си правят още от зимата и аз се навих и от тогава съм с две ръце за. Изобщо не се усеща, че не са твои, закрепени са си здраво и може да ходиш да ти правят какви ли не красотий по ноктите.Да не кажем, че като ми я махнаха изобщо не ми бяха зле ноктите. Понеже са расли отдолу месеци без да ги чопля и бяха станали доста големи и здрави и от тогава все дългички си ги държа.
И аз се включвамДоста рано е като цяло, но така ще има време да се помисли за всичко
Аз тази година бях дама и мога да кажа, че преживяването е уникално
Напрежението е голямо, еуфорията също. Моят съвет към всички е да си изберат стабилни кавалери/дами.
![]()
аз пък мисля да съм без кавалер![]()
![]()
![]()
Общо взето това с кавалера е индивидуално решениеОт една страна си е разход,но тази година видях колко е важно да имаш някой с когото да ти е приятно и можеш да отидеш навсякъде.
не за друго,просто вечерта е за випуска и класа ми,за това не искам приятелят ми да бъде кавалер или било то друг външен човек,а не от училище.
ейййй хора знаете ли ,че сме последните абитуриенти според майте![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()