.
Отговор в тема
Страница 7 от 29 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 724
    определено не сме

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Някой ще кара ли матура по английски?

Абе тук да ви питам... кажете някаква домашна маска за растеж на косата и ако е възможно сгъстяване, че до бала искам да ми стане по големичка косата, а пък се намацах с тоя тривитаминол и почна адски косопад (още не е спрял) :бооооомб: а моята коса е тънка и можете да си представите ефекта

А това със спрея е интересно, дано обаче в моя град предлагат такова чудо, че нищо няма тук.

Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul
    Абе тук да ви питам... кажете някаква домашна маска за растеж на косата и ако е възможно сгъстяване, че до бала искам да ми стане по големичка косата, а пък се намацах с тоя тривитаминол и почна адски косопад (още не е спрял) :бооооомб: а моята коса е тънка и можете да си представите ефекта

А това със спрея е интересно, дано обаче в моя град предлагат такова чудо, че нищо няма тук.
    Като веднъж си се опарила с тия маски защо искаш пак да рискуваш. По-добре си вземи готова от магазина. По принцип косата не може да започне да ти расте по-гъста или по-бързо от каквито и да са продукти. Просто като се грижиш за нея можеш да я накараш да изглежда по-здрава. За това и слагай маска и по-малко преси, за да ти се налага да я подстригваш по-рядко до бала и да успее да дръпне. Ама винаги е по-добре по-къса и здрава, отколкото дълга метла.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika

my dream <3
    Уоу. В България,ако се появиш така ще те гледат така> .

прекрасна е роклята...влюбих се

Ох как ми липсва и пак ми се иска абитуриентския - цялата организация, бала, вълнението, избора на рокля (ох, това най-вече, защото избора ми сега щеше да е тотално различен от това което бях избрала преди години). Абе като цяло ще ми липсва, а и хора да ви кажа че после почва теслата...Изпити, приеми, работа, ама и студентския живот не е за изхвърляне де, така че споко, ще имате още много емоции
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Град
    Пловдив
    и аз съм от завършващите 2012

При мен всичко е измислено : роклята за 15септ,за изпращането и за бала;прическата за всички посочени(ще бъда с треси на бала,понеже косата ми е къса и не смятам да я пускам) обувките,ноктите,може би не ми е ясно само мястото където ще събирам приятелите и роднините,но вероятно ще е в ресторанта,където беше изпращането и на сестра ми иначе за солариума,което коментирахте-имам много бенки и дерматоложката ми ми забрани,но майка ми каза,че за бала може да ходя.от есента почвам фитнес и солариум по малко,за да не стана многооо черна до май,заедно с това козметици и маникюристи ще бъдат посещавани по-често

Втората матура ще ми е по испански,ще се подготвям и по английски,защото изпита ми за СУ ще е това(искам да уча някаква филология-японистика,китаистика,араб истика,по-странните).през ваканцията уча по английски и си чета книгите по литература,АДСКИ много се притеснявам,че няма да се справя,направо ще се побъркам родителите ми ми забраниха да кандидатствам някъде различно от София и ако не ме приемат в СУ , не знам какво ще правя ....
    .............
    Иначе даже съм измислила с каква кола ще бъда или ще бъдем много хора от класа с лимузина,или ще съм с мустанга на един съсед
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от BladeOfMySoul

Колко често прави маски с Тривитаминол? Те трябва да се правят един път на седмица, че дори и на две. Ако се правят по-често е напълно нормално да започне да ти пада косата.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз между другото бях много навита да сме целия клас с автобус, имаше как да стане, но така и не се получи.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

tonie_ силно ти завиждам ,че родителите ти искат да кандидатсваш в София,при мен е обратното- аз искам да уча тук в България,но моите родители държат да кандидатствам и във Франция и за това се надявам да не ме приемат във Франция,а само в София в УНСС

п.с аз ще кандидатствам в специалността :политически науки на френски език и изпита ще ми е по френски

Повече от фен Аватара на valentinadr
    аз също завършвам 2012,вече се подготвямза15 ще трябва да си купя специален тоалет ставам на 18 тогава,,купих си рокля и обувки за изпращането от училищеизбрах ресторант за събирането на семейството и приятелите ми,още през декември ще се запиша за фризьор-за пробна прическа и за бала,редовно ще ходя на педикюр и маникьор-попинцрип се прав сама,ще отидя два-три пъти на козметик-сега действам сама с епилатор и самобрасначка
    за втора матура ще бъде билогия,есента ще ходя на уроци,сятам да кандидатсвам в унсс счетоводство

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anJin
    tonie_ силно ти завиждам ,че родителите ти искат да кандидатсваш в София,при мен е обратното- аз искам да уча тук в България,но моите родители държат да кандидатствам и във Франция и за това се надявам да не ме приемат във Франция,а само в София в УНСС

п.с аз ще кандидатствам в специалността :политически науки на френски език и изпита ще ми е по френски
    аз ще изкарам бакалавър тук и после ако ме примемат за магистратура някъде,ще отида.

иначе за 15 септ. ще реша каква прическа искам и ще си запиша час отсега защото мацката,при която ходя,е фризьорката на цялото училище и е много заета
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    иначе вие къде учите и откъде сте?

Аз съм от Пловдив,уча в ЕГ "Иван Вазов" профил испански език
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    и аз съм от завършващите 2012

Иначе даже съм измислила с каква кола ще бъда или ще бъдем много хора от класа с лимузина,или ще съм с мустанга на един съсед
    Уха за мустанга благородно ти завиждам :Д
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

и аз уча в ЕГ,но не в Пловдив с профил френски език съм

Град
    Стара Загора
    От Стара Загора съм уча в химията с профил фармацевтика и козметика много е готино имахме стаж ходихме в Казанлък в Бг роза ии в Чирпан в Евтерпа правихме парфюми голяям кеф беше
    втората матура ще е химия
    Вие какво правите ваканцията подготвяте ли сее?

аз вече прочетох 'железният светилник' ще гледам филма 'тютюн' ,че не ми се чете и уча по английски,защото има конкурс и изпит, и ще изпращат от нашият клас 12 човека за 2 седмици в Германия(Дрезден)и искам да съм от тяях!Да стискате палци да го взема с хубава оценка!
    иначе и аз ще съм с кавалер,но от нашият клас,нямам излизишни пари да давам!А за кола не знам казала съм на 100 човека да са готови да ми готвят или бмв м6 ,чичо ми познава един ресторант който има лимузина може и с нея,баща ми има колега с един страхотен джип ауди , един комшия с една хонда,при която вратите се вдигат на-горе и накрая усещам как щще вървя пешаа

Фен
    Град
    РУСЕ
    Здравейте и от мен и аз съм за тук.На 19 год съм и ще съм 12 клас защото на 7 год не можех да приказвам и заеквах и тръгнах 1 год по-късно.За рокля сьм си избрала да е къса http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...gv72gDg&zoom=1 тази а за обувки незнам още.За втора матура мисля да е география и мисля да уча във Русенския или Варненския икономически университет със специалност Маркетинг.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от karamelcheto92
    Здравейте и от мен и аз съм за тук.На 19 год съм и ще съм 12 клас защото на 7 год не можех да приказвам и заеквах и тръгнах 1 год по-късно.За рокля сьм си избрала да е къса http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B1...gv72gDg&zoom=1 тази а за обувки незнам още.За втора матура мисля да е география и мисля да уча във Русенския или Варненския икономически университет със специалност Маркетинг.
    ще те разочаровам,но тази рокля стои ужаснно... иначе е много красива

Открих сайт със страхотни роклии http://www.promdressshop.com/ProductList.aspx тук има много красиви рокли....дано тази рокля ,която си харесах да я има някъде по магазините..

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Момичета, вижте този сайт, не съм абитуриентка, но на мен лично много ми харесаха роклите, които предлагат, а и при поръчка над 70 долара доставката е безплатна, доставят и до България.

http://www.carinadresses.com

Град
    Пловдив
    ЪПВАМ ТЕМАТА И МОЛЯ МОДОВЕТЕ ДА Я НАПРАВЯТ ВАЖНА

П.с:Сложете главна буква в началото на изречението,многооооо ме дразни
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от Svetozara
    Цитирай Първоначално написано от karamelcheto92
    ще те разочаровам,но тази рокля стои ужаснно... иначе е много красива

Открих сайт със страхотни роклии http://www.promdressshop.com/ProductList.aspx тук има много красиви рокли....дано тази рокля ,която си харесах да я има някъде по магазините..
    Роклите наистина са страхотни. Харесах си няколко
    I guess you're too afraid to show your feelings...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    То в нета има много хубави рокли,но едва ли ще ни стоят хубаво без да сме премерили.Иначе и аз много рокли съм си набелязала,но докато не меря няма как да разбера дали ще ми стои добре.Затова съм решила,като стане време за копуване на рокля да меря няколко модела,докато не попадна на моя.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Присъединявам се и аз,преди мислех че не ми е толкова важно,но в последните седмици почнах много да се вълнувам
    Харесала съм си няколко рокли,едната е доста изрязана в областта на корема,но по готин начин.Лошото е че не знам дали ще мога да си стегна корема дотогава,а ако не успея ще трябва да си търся нова рокля в последния момент

За прическа и обувки още нямам идея,все пак зависи и от роклята.

Някой за матура по английски да ме насочи къде има примерни матури?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си