- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
http://www.matura.bg/?id=11 , в дясно..Първоначално написано от fakesmiles
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
в сайта на МОН има от миналите вече матри по всичко
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
благодаря и на двете ви за отговорите!
също да попитам:ползвате ли някакви специални помагала/сборници за подготовка за матурата? мисля да си купя скоро и събирам предложения![]()
аз не,ще изчакам да почна уроците,за да си купя,защото не съм много сигурна какво точно да си вземаПървоначално написано от fakesmiles
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз ползвам тестови задачи, т.е. примерни матури няма ги в нета!задачите са по българси език и литература на Кирил Димчев и Ангел Петров издателство Булвест 2000
Хей момичета започнахте ли подготовката за изпитите?
Или за сега не мислите за нищо..?
И има ли такива с ясни цели къде и с какво искат да кандидатстват>
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз сега започнах да преговарям произведенията по БЕЛ от 11 клас от тетрадката понеже имам подробни планове и всеки ден по един автор преговарям.Чат пат решавам задачи,ама доста ме помързява тея дни.Все още не го взимам мн мн насериозно.
Прочетох вече няколко книги остана само Йовков,иначе решавам тестове и по бел и по химия.Искам да кандидатствам в Софийското ХТИ,Пловдивското и Бургаското,много искам със специалността рехабилитатор,но май вече я няма и ще е нещо другоА Вие мислили ли сте?
Аз мниналата седмица имах път до Пловдив мерих бални роклии,бяха толкова много намалении,че едвам не се изкуших да си взема харесах си 2-3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
като моделии бяха точно моят тип,но цвета не ми допадна иначе щях да си взема 40лв... все пак
(къде ще намеря такава окля хаха никъдее...),а една от роклите беше уникалнааа![]()
![]()
![]()
аз мисля да почна да чета специалните произведения, смисъл тези за УНССПървоначално написано от sladkish_14
![]()
и гледам да преговарям правила, правопис, абе всичко по БЕЛ
ще кандидадствам в УНСС
Икономика и бизнес![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ще започвам да преговарям на биология другата седмица.
Знам,че много не е за тази тема но...Приятелят ми тази година е абитюрент и ще съм му дама и днес ей така от любопитство се разрових за някоя семпла рокличка само с 1 орнамент,който да я допълва (нещо съвсем изчистено ) и си харесах тази ,но да е бяла
http://prikachi.com/images/364/3680364c.jpg \става дума за жълтата)
някакви други предложение?Че е ужасно рано-рано е,но понеже аз трябва да си събирам парите искам да се ориенирам горе доло колко ще ми струва---![]()
^Рокличката е супер,много ме кефи,но да е в друг цвят.Иначе не виждам да е много скъпа г/д 40-50лв да е.
хубава е наистина и няма да е много скъпа!Аз съм виждала подобни в магазини в Стзи като накараш някоя приятелка да ти направи хубава прическа ще си супер
![]()
Аз нищо не уча в момента,само чета Тютюн![]()
Подготовката ни по литература в училище не може да е по-лоша,така че за матурата ще се оправям сама.
Иначе мисля да кандидатствам в УНСС - Предприемачество или Маркетинг
този Тютюн изобщо не ми се чете.........![]()
има филм изтеглила съм го ама.... още не съм го гледала
![]()
![]()
![]()
Аз минах 12 клас и без да съм го чела![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И аз така, ама доста скучничко ми се стори...ще гледам филма като стигнем до това произведение.Първоначално написано от fakesmiles
Мисля да си купя някакви тестове за матурата по БЕЛ, иначе за кандидат-студентския не съм започнала да чета още, насочила съм се към екология или ветеринарна медицина
И на мен ми изглежда скучничко засега,прочела съм 1/3 от първия том![]()
Но съм решила Тютюн и Железният светилник поне да прочета лятото![]()
Дано да ви се падне по-хубава тема от нашата, че този Далчев е ад ... не знам дали сте запознати с произведенията му. Пълен ужас е.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
За нищо не мисля, все едно няма да завършвам 2012. Ако колебаенето между специалностите мода, маркетинг, туризъм, бизнес администрация, масови комуникации е ясна цел - да, имам такава. ;д Иначе ще кандидатствам в НБУ.
И аз се включвамВече започнах Тютюна, ама предпочитам да гледам филма. Доколкото разбрах е точно описан, както в книгата, така че си заслужава. А иначе за университет съм се спряла на УАСГ - архитектура, но не знам дали ще ме приемат
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Много ме е яд,че не мога да уча мода - изобщо не мога да рисувам.
Лошото е,че в България няма други специалности,свързани с мода освен...ами мода(имам предвид моден маркетинг,мениджмънт и такива по-специализирани,за които не се иска рисуване)
И аз към УАСГ съм се запътилаПървоначално написано от tanch3t093
Само,че специалност ССС(строителство на сгради и съоръжения),защото изпитите по рисуване за архитектурата са доста подкупни..
Така е. ССС-то ми е втората възможност, ако архитектура не стане, обаче е толкова тегавооо ... Не ми се мислиПървоначално написано от DeviL_AsS
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
екология накъде си се запътила? искам да попитам и тук.. аз пуснах отделна тема, но без резултат.. някой да може да ми каже нещо за университета Асен Златаров в Бургас?Първоначално написано от devil4e_kiss4e
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!