- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- абитуриенти -випуск 2012
Екология мисля в СУ, а иначе още не съм решила твърдо, защото имам желание и ветеринарна медицина да запиша.
Скоро разглеждах специалностите и в ХТМУ и там има хубави, но сякаш биологията повече си ме влече от химията, въпреки че шанса да си намеря работа по слециалността, ако съм завършила ХТМУ е по-голям според мен
Почти стигнах до края на първия том и се оказа,че ми няма 10 страници.Супер много ме е яд![]()
В нета можеш да си дочете6, има го произведението.
Аз стигнах до Х глава на първи том и се отказах и вчера изгледах филма.
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Здравейте и от мен, аз също се вълнувам за бала, но като че ли е още раничко, по-на главата ми са матури, изпити, учене... Ще кандидатствам с литература в СУ, но мн се притеснявам, че нямам да имам време да се подготвя(Още чета произведенията на авторите от мин. година, да не говорим за темите, които трябва да науча, още съм в началото).. Та сигурно ще се включа в темичката малко по-натам :P
Заслужава ли си да чета целия Тютюн или направо да изгледам филма?
По-добре си прочети, защото така с филми не ми се струва най-добрия вариант, колкото и да е по книгата, със сигурност ще има разлики![]()
Не съм го чела,обаче до сега не чувам мн добри отзиви за книгата,а ми бяха казали че филма е почти 1 към 1 с книгата.Първоначално написано от titinkaa
аз почнах Тютюна и е приятно и леко четиво ..
не е като Гласовете ви чувам на Талев, която зарязах ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Гледала съм филма, чела съм и книгата... във филма са изпуснати 100000 неща, не е особено добър (по обясними причини), книгата се чете лесно, лично я прочетох за 2-3 седмици.Първоначално написано от DeviL_AsS
Добре,значи ще си я прочета.Първоначално написано от Found_a_lover
Здравейте,мацки! И аз съм за тази тема завършвам 2012
Бих искала да ви попитам има ли някой от вас,който се е насочил да учи в Страсбург с френски език ?
Моля ви,ако има някой да ми пише да си обменим информация![]()
Първоначално написано от IfeTyy
Аз имам познати,които учат там!Само хубави неща съм чувала!Аз много искам там да уча!Моят познат е с екология
Аз искам рехабилитатор,еколог,помощ ник фамацефт,може и като учител по химия ,това искам![]()
Дано вземем матурите,държавните ии учим където ние искамее![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сега я намерих,вътре съм![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Има много време,няма да я забравяме![]()
За-ккакво-е-тая-тема-не-съм-12-клаас-![]()
Тази година ще съм първи курс МедицинаПървоначално написано от nimfetka7
![]()
И аз смятам да кандидатствам медицина.Първоначално написано от nimfetka7
Краят започва от самото начало.
Аз завършвам 2013, но все пак .. мамка му, колко бързо минава времето. 80% от приятелите ми са '93 и тази година са абитуриенти, а аз още си ги възприемам за 15-16 годишни. На всичкото отгоре и мойто време идва и ми е адски странно...
хахаха, колко random коментар..
Същото е и с мен! Не мога да си представя ,че няма и 2 годинии але хоп ... странно ми е.Аз си мислех:"ооо имам тоооолкова време докато завърша" пък май2013 ще дойде толкова бързо,че няма да усетя! Иначе успех на всички,които завършват 2012, да си вземете матурите и да ви приемат където пожелаете!Първоначално написано от lisi4ety
maDamn
И аз сега съм 12 клас... леле колко бързо мина времето .... Не мога да се осъзная,че догодина вече ще съм в университет и далеч от всички...Леко странно !![]()
До скоро се кефих,че ще се оттърва от даскалото,ама сега като наближава и хич не искам да завършвам.![]()
Аве хора има още 1 година къде бързате и аз съм 2012, но не искам да идва май месец, щото край на даскалото и после работа, матури, кандидатстудентски и тнт, не искам да завършвам даскало, дори мноо ми се ходи, а и кога бях 8-ми клас-сякаш много бързо се минаНе знам защо всички няят търпение да завършат дсл, като после ги чака много по-голяма отговорност и много повече ангажименти, и после като станат 11-12клас вече им домъчнява за даскало, всяка година като изпращаме 12 клас има ревове, а уж няят търпение да се отърват
Ако 2012 е края на света значи сме последният випуск на този свят
Я разкажете набързо кво стаа в Тютюн и Железният Светилник, че няям време да чета а и ме мързи малко