.
Отговор в тема
Страница 9 от 29 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 724
    Екология мисля в СУ, а иначе още не съм решила твърдо, защото имам желание и ветеринарна медицина да запиша.
    Скоро разглеждах специалностите и в ХТМУ и там има хубави, но сякаш биологията повече си ме влече от химията, въпреки че шанса да си намеря работа по слециалността, ако съм завършила ХТМУ е по-голям според мен

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Почти стигнах до края на първия том и се оказа,че ми няма 10 страници.Супер много ме е яд

В нета можеш да си дочете6, има го произведението.
    Аз стигнах до Х глава на първи том и се отказах и вчера изгледах филма.
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Здравейте и от мен, аз също се вълнувам за бала, но като че ли е още раничко, по-на главата ми са матури, изпити, учене... Ще кандидатствам с литература в СУ, но мн се притеснявам, че нямам да имам време да се подготвя(Още чета произведенията на авторите от мин. година, да не говорим за темите, които трябва да науча, още съм в началото).. Та сигурно ще се включа в темичката малко по-натам :P

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Заслужава ли си да чета целия Тютюн или направо да изгледам филма?

По-добре си прочети, защото така с филми не ми се струва най-добрия вариант, колкото и да е по книгата, със сигурност ще има разлики

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не съм го чела,обаче до сега не чувам мн добри отзиви за книгата,а ми бяха казали че филма е почти 1 към 1 с книгата.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    аз почнах Тютюна и е приятно и леко четиво ..
    не е като Гласовете ви чувам на Талев, която зарязах ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Не съм го чела,обаче до сега не чувам мн добри отзиви за книгата,а ми бяха казали че филма е почти 1 към 1 с книгата.
    Гледала съм филма, чела съм и книгата... във филма са изпуснати 100000 неща, не е особено добър (по обясними причини), книгата се чете лесно, лично я прочетох за 2-3 седмици.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Found_a_lover
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Гледала съм филма, чела съм и книгата... във филма са изпуснати 100000 неща, не е особено добър (по обясними причини), книгата се чете лесно, лично я прочетох за 2-3 седмици.
    Добре,значи ще си я прочета.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Здравейте,мацки! И аз съм за тази тема завършвам 2012
    Бих искала да ви попитам има ли някой от вас,който се е насочил да учи в Страсбург с френски език ?
    Моля ви,ако има някой да ми пише да си обменим информация

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от IfeTyy
    Цитирай Първоначално написано от devil4e_kiss4e
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    Аз нищо не уча в момента,само чета Тютюн
    Подготовката ни по литература в училище не може да е по-лоша,така че за матурата ще се оправям сама.
    И аз така, ама доста скучничко ми се стори...ще гледам филма като стигнем до това произведение. Мисля да си купя някакви тестове за матурата по БЕЛ, иначе за кандидат-студентския не съм започнала да чета още, насочила съм се към екология или ветеринарна медицина
    екология накъде си се запътила? искам да попитам и тук.. аз пуснах отделна тема, но без резултат.. някой да може да ми каже нещо за университета Асен Златаров в Бургас?

Аз имам познати,които учат там!Само хубави неща съм чувала!Аз много искам там да уча!Моят познат е с екология
    Аз искам рехабилитатор,еколог,помощ ник фамацефт,може и като учител по химия ,това искам
    Дано вземем матурите,държавните ии учим където ние искамее

Град
    Стара Загора
    забравихме тематаааааа....

Аз сега я намерих,вътре съм
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Има много време,няма да я забравяме

Някой има ли със стоматология, фармация, медицина?

Някой да желае психология :d

Guest
    За-ккакво-е-тая-тема-не-съм-12-клаас-

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    Тази година ще съм първи курс Медицина

Цитирай Първоначално написано от nimfetka7
    И аз смятам да кандидатствам медицина.
    Краят започва от самото начало.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Аз завършвам 2013, но все пак .. мамка му, колко бързо минава времето. 80% от приятелите ми са '93 и тази година са абитуриенти, а аз още си ги възприемам за 15-16 годишни. На всичкото отгоре и мойто време идва и ми е адски странно...
    хахаха, колко random коментар..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Аз завършвам 2013, но все пак .. мамка му, колко бързо минава времето. 80% от приятелите ми са '93 и тази година са абитуриенти, а аз още си ги възприемам за 15-16 годишни. На всичкото отгоре и мойто време идва и ми е адски странно...
    хахаха, колко random коментар..
    Същото е и с мен! Не мога да си представя ,че няма и 2 годинии але хоп ... странно ми е.Аз си мислех:"ооо имам тоооолкова време докато завърша" пък май2013 ще дойде толкова бързо,че няма да усетя! Иначе успех на всички,които завършват 2012, да си вземете матурите и да ви приемат където пожелаете!
    maDamn

И аз сега съм 12 клас... леле колко бързо мина времето .... Не мога да се осъзная,че догодина вече ще съм в университет и далеч от всички...Леко странно !

Град
    Пловдив
    До скоро се кефих,че ще се оттърва от даскалото,ама сега като наближава и хич не искам да завършвам.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аве хора има още 1 година къде бързате и аз съм 2012, но не искам да идва май месец, щото край на даскалото и после работа, матури, кандидатстудентски и тнт, не искам да завършвам даскало, дори мноо ми се ходи, а и кога бях 8-ми клас-сякаш много бързо се мина Не знам защо всички няят търпение да завършат дсл, като после ги чака много по-голяма отговорност и много повече ангажименти, и после като станат 11-12клас вече им домъчнява за даскало, всяка година като изпращаме 12 клас има ревове, а уж няят търпение да се отърват

Ако 2012 е края на света значи сме последният випуск на този свят

Я разкажете набързо кво стаа в Тютюн и Железният Светилник, че няям време да чета а и ме мързи малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си