- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Различни вежди
От доста време ме дразни това,че едната вежда ми някак по0различна и то доста от другата и това ми променя единия профил .. ;д искам да пусна снимка и който се занимава повече с вежди да ми помогне,дали наистина са различни,аз говоря за дясната предимно,лявата си харесвам ии как мога да уеднаквя дясната като лявата![]()
http://www.prikachi.com/images/170/3534170A.jpg
въ-ъъъ----ъъъъъ-ъ-ъх, ми-и-и той умръл ма!
по темата: веждата да ти е проблема.
И мойте са леко различни,лявата ми е с по-голяма чупка от дясната.А и не може да са ти напълно еднакви и двете,поне при много мои приятелки е така,всеки казва,че не може да си ги направи еднакви,просто заради очите и самата форма на веждата .
ами аз от снимката не мога да разбера точно кав е проблема, ама и на мене едната ми вежда е леко по-повдигната, ама ко да напрая![]()
![]()
![]()
Почти всеки (да не кажа всеки) има подобен проблем. Да не ти пука. Пък и при теб почти не си личи.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Напълно съгласна съм. Моите също са различни.Първоначално написано от SmilezZz
Я не се оплаквайАз к'во да кажа като едната ми е с чупка,а другата е по-скоро права
За щастие с годините,след доста неуспешни опити и доста изстъняване успях да ги докарам що-годе еднакви,но ако се загледа човек ще види,че края на едната е малко по-нагоре от края на другата ... Ама за щастие трябва човек доста да се загледа за да забележи
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Трябва да се радваш...моите са толкова различни ,че едната има обла форма другата триъгълна чупкаИ откъдето и да ги скубя все си личи
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Първоначално написано от SmilezZz
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
и аз имах вежди с различна форма и на всичкото отторе едната беше по-високо от другатаотидох на козметик и ми ги оправи и сега са си еднакви, сама си ги скубя
Да наистина това не е проблем, но ако толкова те притеснява отиди на козметик![]()
толкова ли са злеПървоначално написано от plezlichkaaa
;д
а иначе винаги са ми били такива,сега малко съм ги пооформила де,но ако ги оставя да пораснат дали изобщо ще стабат по-големи от тези,с които винаги съм била?
ами ... не съм аз човека който ще ти казва какви са ти веждите .. лично за мен това е много важна част на лицето .. и гледам винаги да са ми изряднино .. остави ги да пораснат и въобще не се притеснявай да ходиш с обрасли вежди .. после ще ти ги направят красиви и така..
![]()
![]()
Първоначално написано от plezlichkaaa
Това на снимката ако си ти наистина ти вярвам че веждите са много важни за тебМного са хубави
![]()
И за мен също е важна само тва си гледам като се погледна в огледалото,понякога си ги харесвам,понякога не..една приятелка ми каза,че трябвало да ги пусна,но ме предупреди,че растат много бавно и много малко хора имат търпението да ходят с обрасли веждиПървоначално написано от plezlichkaaa
ти какво мислиш по въпроса? а и друго-какво същност значи да ги ''пуснеш'' да не ги оформяш отдолу ли? и като ги пуснеш стават по-дебели ли?
![]()
И на мен са така, не се притеснявай. Какви вежди има ... Твоите дори не се забелязват.![]()
хахах аз съм естествено .. и не винаги се получава това което искаш ... понякога стават и грешки)
Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!
При всеки различно .. моите за 2 седмици стават ужасниПървоначално написано от bloodymirror
бях си направила бретон веднъж.. задето си развалих веждите и трябваше да ги оставя ... не ги почистваш от никадее!! нито ги подстригваш с ножичка
![]()
И смяташ ли,че ще станат по-различни : ?Първоначално написано от plezlichkaaa
![]()
мога ако искаш да ти покажа какви ми бяха веждите на 16 и какви са сега![]()
сама ще прецениш после дали не могат и твоите да се променят
![]()
Както казаха преди мен остави ги и отиди на козметик. Там ще ти направят нормална форма, не че твоята е ненормална, ама на мен ми е малко странна - заоблено чак в края..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Веждите трябва да са като сестрички, а не като близначки.. хах, мойте също са различни.. колкото и да се старая не мога да ги докарам еднакви
Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
*Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*
****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P