.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Палитра със сенки

http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item1e64d34453

Гледах,че някой беше пуснал тема или беше изразил мнение,че си е взел тези сенки и му е излязло към 14 лева.Ако може кажете ми още такива линкове защото ако е така евтино защо и аз да не си взема?! Благодаря ви и само моля ви без нападки ако има такава тема.

Banned Мега фен

Re: Палитра със сенки

Цитирай Първоначално написано от black_baby
    http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Colors-Eyeshadow-Palette-Eye-Shadow-Makeup-/130540586067?pt=US_Makeup_Eyes&hash=item1e64d34453

Гледах,че някой беше пуснал тема или беше изразил мнение,че си е взел тези сенки и му е излязло към 14 лева.Ако може кажете ми още такива линкове защото ако е така евтино защо и аз да не си взема?! Благодаря ви и само моля ви без нападки ако има такава тема.
    не знам, но и аз искам да си взема.. ако са 14 лв. е много много евтино... а как ги поръчвате ?

И аз незнам,ще се разучи как се поръчва.Нека някой да каже наистина ли са 14 лева и ако някой иска да даде още такива линкове.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Не са точно 14 лева, но със сигурност са до 20лв.
    Купува се с кредитна/дебитна карта.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ако тази палитра е 14 лв. е много добре, но ако си я поръчаш от интернет ще ти вземат около 10-15 лева за доставката. Това ще ти излезе най- много 30 лева (колкото са тук палитрите). Предпочитам да обиколя магазините и да ги изпробвам , но да си купя една хубава палитра, която наистина да върши работа.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Имам същата палитра, много е добра. Препоръчвам я.
    Аз я взех, със братовчедка ми за 35лв., но от България. Не знам иначе по колко вървят палитрите тук, но тази определено си струва парите.
    *сън*

fUcKsMiLe от кой град си и от къде си взела такава палитра? ( по-точно кой магазин,град-и разбрах,че е от България)

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    На мен ми излезна 14 лева. Поръчва се с кредитна или дебитна карта.
    Ето линк (от тук си поръчах моята палитра и наистина си заслужава): http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item1e64d34453
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Благодаря ти А само да питам хубави ли са сенките и издръжливи ли са?

С вода не мога да ги измия.. трябва с тоалетно мляко!
    Ако ги ползваш без база, няма да са толкова наситени. Е, зависи и от базата де.. някои са хубави, а други са боклуци.

Тери.. <33 ♥

Повече от фен Аватара на sLaDkagRe6ka
    ^^ а колко ти струваше всичко + доставката и за колко време дойдоха

RainbowGirl май ние те подлепнахме със въпросите.Каква база използваш ако можеш да кажеш,че досега не ми се е налагало

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Не съм RainbowGirl, но все пак..

@sLaDkagRe6ka - от линка можеш да видиш, че палитрата е на 4,95$, а доставката до България е 4,92$ - т.е общо 9,87$ =]
    @black_baby - Аз съм доволна от базата на АртДеко, също така имам приятелки, които я използват.

RainBerry благодаря ти за отговора просто досега като не съм ползвала бази и това ме притеснява дали ще попадна на добра

А и се сетих още един въпрос към тези които имат тези сенки.С каква четка слагате сенките,специално тези от палитрата? Ако може снимка да постнете Благадаря Ви http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...ht_4937wt_1149

Ако ще се гримираш вкъщи (както аз правя ), не ти трябва база.. можеш да слагаш фдт и пак се получава хубаво.
    Иначе аз си купих две четки от козметичен магазин, които мислех че ще са пълен боклук, но се оказаха хубави. Скоро мисля да си поръчам четки от ибей, защото излиза по-евтино.

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от black_baby
    А и се сетих още един въпрос към тези които имат тези сенки.С каква четка слагате сенките,специално тези от палитрата? Ако може снимка да постнете Благадаря Ви http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...ht_4937wt_1149
    Амии с обикновенни четки за грим от Аукро

Аз, препоръчам базата за сенки на АртДеко,нищо че никой не ме е питал Страхотна е,а и цената и е приемлива

А колко струва на АртДеко базата ?

Тери.. <33 ♥

Град
    ..някъде там..
    Последно за 12 лв си я взех базата, а отделно да попитам, тъй като продавача е от Хонконг за колко дни ти пристигна палитрата? Също така не плаща ДДС, нали..? Защото знам, че при пратки над 30лв от страни извън ЕС може да се задържи на митница, но си мисля, че тук няма такъв проблем - общо става приблизително 10 долара, та затова питам. =]

Аз я имам палитрата 120 цвята. Какво да ти кажа - качеството не е лошо. Но не очаквай тия 120 цвята да ти събират всички цветове. Има си нужда от още палитри. Доволна съм от тях, перфектна работа за по-ефектен грим.

Аз искам сега да си купя подобна палитра с ФДТ. Искам да се занимавам повече с грим и да го прилагам на други хора, но някак си не мога да имам ФДТ за всеки и се надявам с такава палитра да замажа нещата Ето снимка на една палитра на Bobbi Brown, която гледам с любов -> палитра фдт.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry
    Последно за 12 лв си я взех базата, а отделно да попитам, тъй като продавача е от Хонконг за колко дни ти пристигна палитрата? Също така не плаща ДДС, нали..? Защото знам, че при пратки над 30лв от страни извън ЕС може да се задържи на митница, но си мисля, че тук няма такъв проблем - общо става приблизително 10 долара, та затова питам. =]
    На мен ми пристигна за около 2 седмици...
    не съм плащала нищо друго освен палитрата

И аз не съм плащала нищо друго, но палитрата ми дойде за двайсет и няколко дена. (мисля, че за 22, ама не съм много сигурна)

Тери.. <33 ♥

Град
    ..някъде там..
    Мерси за отговора =]

Мерси за отговора за четките на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си