- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Палитра със сенки
http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item1e64d34453
Гледах,че някой беше пуснал тема или беше изразил мнение,че си е взел тези сенки и му е излязло към 14 лева.Ако може кажете ми още такива линкове защото ако е така евтино защо и аз да не си взема?!Благодаря ви и само моля ви без нападки ако има такава тема.
не знам, но и аз искам да си взема.. ако са 14 лв. е много много евтино... а как ги поръчвате ?Първоначално написано от black_baby
Не са точно 14 лева, но със сигурност са до 20лв.
Купува се с кредитна/дебитна карта.
Ако тази палитра е 14 лв. е много добре, но ако си я поръчаш от интернет ще ти вземат около 10-15 лева за доставката. Това ще ти излезе най- много 30 лева (колкото са тук палитрите). Предпочитам да обиколя магазините и да ги изпробвам, но да си купя една хубава палитра, която наистина да върши работа.
![]()
![]()
Имам същата палитра, много е добра. Препоръчвам я.
Аз я взех, със братовчедка ми за 35лв., но от България. Не знам иначе по колко вървят палитрите тук, но тази определено си струва парите.![]()
*сън*
На мен ми излезна 14 лева. Поръчва се с кредитна или дебитна карта.
Ето линк (от тук си поръчах моята палитра и наистина си заслужава): http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...item1e64d34453
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
С вода не мога да ги измия.. трябва с тоалетно мляко!
Ако ги ползваш без база, няма да са толкова наситени. Е, зависи и от базата де.. някои са хубави, а други са боклуци.
Тери.. <33 ♥
^^ а колко ти струваше всичко + доставката и за колко време дойдоха![]()
Не съм RainbowGirl, но все пак..
@sLaDkagRe6ka - от линка можеш да видиш, че палитрата е на 4,95$, а доставката до България е 4,92$ - т.е общо 9,87$ =]
@black_baby - Аз съм доволна от базата на АртДеко, също така имам приятелки, които я използват.
А и се сетих още един въпрос към тези които имат тези сенки.С каква четка слагате сенките,специално тези от палитрата? Ако може снимка да постнетеБлагадаря Ви
http://cgi.ebay.com/Pro-120-Full-Col...ht_4937wt_1149
Ако ще се гримираш вкъщи (както аз правя), не ти трябва база.. можеш да слагаш фдт и пак се получава хубаво.
Иначе аз си купих две четки от козметичен магазин, които мислех че ще са пълен боклук, но се оказаха хубави. Скоро мисля да си поръчам четки от ибей, защото излиза по-евтино.![]()
Тери.. <33 ♥
Амии с обикновенни четки за грим от АукроПървоначално написано от black_baby
![]()
![]()
А колко струва на АртДеко базата ?
Тери.. <33 ♥
Последно за 12 лв си я взех базата, а отделно да попитам, тъй като продавача е от Хонконг за колко дни ти пристигна палитрата? Също така не плаща ДДС, нали..? Защото знам, че при пратки над 30лв от страни извън ЕС може да се задържи на митница, но си мисля, че тук няма такъв проблем - общо става приблизително 10 долара, та затова питам. =]
Аз я имам палитрата 120 цвята. Какво да ти кажа - качеството не е лошо. Но не очаквай тия 120 цвята да ти събират всички цветове. Има си нужда от още палитри. Доволна съм от тях, перфектна работа за по-ефектен грим.
Аз искам сега да си купя подобна палитра с ФДТ. Искам да се занимавам повече с грим и да го прилагам на други хора, но някак си не мога да имам ФДТ за всеки и се надявам с такава палитра да замажа нещатаЕто снимка на една палитра на Bobbi Brown, която гледам с любов
-> палитра фдт.
На мен ми пристигна за около 2 седмици...Първоначално написано от RainBerry
не съм плащала нищо друго освен палитрата![]()
![]()
И аз не съм плащала нищо друго, но палитрата ми дойде за двайсет и няколко дена. (мисля, че за 22, ама не съм много сигурна)![]()
Тери.. <33 ♥
Мерси за отговора =]