.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: неуверен

неуверен

Здравейте!
    От доста време се чувствам неуверен към много неща, но най-много във себе си. Затова дали ще си намеря приятелка, и куп други нещa на които и може да се смеете.
    Има ли някакъв начин да бъда уверен? Като бях по-малък не трябваше да мисля толкова за живота отколкото сега ( в момента съм на 17, но говоря за времето като бях на 13-14). Родителите ме имат като някой, който обърква всичко.
    Започнах да се влияя от мнението на другите, а си спомнях как 8ми клас бях мазният маняк който се отваряше на всичко.

Бе какво ви става...зехте да пишете за всякакви теми в този раздел...
    Иначе по темата...много лигавщини....стегни се малко, ще ставаш мъж...какви са тези разнежености...
    Im back...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Пращам я в Любов темата...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Научи се да бъдеш уверен,а не лигав идиот!

Защо се интересуваш от мнението на другите?? Какво ти пука дали те ще те мислят за най-готиния в класа или за най-големия идиот?? Всеки един от тях се е чувствал така в един момент, макар и кратък. Трбва да спреш и да не ти пука. Сега е моментът да се стегнеш.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Еми щом веднъж си бил отворен ... пак ще можеш ... явно знаеш как ... от тебе зависи ))

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    и аз бях така,вече не.
    вероятно прекалено много искаш да получиш чуждото одобрение и прекалено много обмисляш какво да кажеш/как да постъпиш..и нищо не правиш.
    всеки говори и прави глупости,пък и за какво ти е другите да те харесват..никога не можеш да угодиш на всички.
    всеки си има недостатъци,а на повечето са им в повечко.
    не вярвам да си чак толкова зле..гледай да не се критикуваш много.
    поработи върху себе си и обърни внимание на положителните си качества,може би
    +никой не е перфектен.

Пич, прави каквото ти е кеф, обличай се както ти е кеф, излизай с хората, с които ти е кеф. Въобще доставяй си максимум удоволствие и да не ти пука какво говорят хората. Те няма да спрат. Спорта също помага доста.

Извлякох някаква полза от тези отговори, но бих се радвал да чуя ощe. Мога да добавя ощe , че съм срамежлив и точно когато беше 8ми клас имах (ПР) и дори пиех серотонин.. за да излизам от нас.
    Но сега не е така. Все едно съм си във моя свят и от доста време само се критикувам.

ПС : Не съм от тези, които щe oтидат веднага в банята със ножа.
    ПС 2 : Колкото до спорта имам 2 години стаж във фитнесът.

Извинявам се , че отговорих толкова късно.

Моя съвет е приеми и бъди това което си! всеки е специален по някакъв начин а увереността ще си дойде с времето. Първо ти трябва да се харесаш и да прецениш какъв си .. а след това поставяй мнението на другите!
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на badsector
    Свиквай да носиш отговорност за действията си и като цяло се замисляй какво правиш и какви евентуални последстия би имало.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    вашите не виждат сериозното у теб и за това така мислят. опитвай се да им показваш, че можеш И да бъдеш отговорен. а това за приятелката и т.н. - всяко нещо с времето си.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на elysunny
    ох, отчайващо

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Един начин има да си уверен и той е..ами да си вярваш. Не е нужно да си "мазен маняк който се отваря на всичко". Бъди себе си и в никакъв случай не се срамувай от това и не се съмнявай в действията си. Все си имаш 1-2-ма истински приятели,с които да говориш и чието мнение и съвети да чуваш. Чуждите критики хич да не те касаят. С вашите също поговори по въпроса. Това са хората,които ще ти помагат да се справяш.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Неувереността и ниското самочувствие в един мъж убиват всичко хубаво във връзката. Наскоро го изживях на мой гръб , отвратително е. Стегни се докато е време.

Banned Мега фен
    какво ти пука за мнението на другите ? ..ако някой се пита да те обижда или нещо такова.. повярвай ми .. най-голямото затапване е да не му обръщаш внимание .. а иначе.. се стегни малко.. щом преди е можело и сега може...а за приятелка.. изтъркано ама все пак.. ще дойде,когато най-малко очакваш .. айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си