.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Дайте малко съвети, плс! ;[

..............

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Защо не поговори с него.. Какво го е накарало да скъсате? много оплетена ситуация наистина..
    Но.. Засега не можеш нищо да направиш. Остави го.. Имам чувството, че след време ще се върне при теб, но ако не стане недей да тъжиш и да се тормозиш.. Просто не ви е било писано да сте заедно и трябва да го приемеш и да продължиш напред, защото някъде там те чака човека който наистина е за теб.

Говорили сме, но няма точно обяснение... Малко го поревнувах от една и той каза, че се е задушавал по такъв начин като съм го ревнувала за глупости иии... Каза по добре сега, отколкото после... Незнам може би си мисли, че разтоянието ще ни раздели след 1 година и ще бъде по - гадно ...

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от ewiow
    .. Малко го поревнувах от една и той каза, че се е задушавал по такъв начин като съм го ревнувала..
    Мм.. Това е вярно. Ужасно досадно е някой да те ревнува и просто в един момент писва..

Ами това на мен за пръв път ми се случи да го ревнувам толкова много... А като вземем в предвит неговите ревностни състояния, нз Имаше дни, седмици и месеци, в които ме ревнуваше ужасно много и то от не бивалици и беше готов да скочи в бой Тогава на мен ми беше, много трудно постоянно се карахме затова - защо ме ревнува и ала бала... Едвам се сдържах, но накрая се беше отказал, но и сякаш спря да му пука за мен

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Намери начин да разбереш истинските му чувства към теб.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Добре де ходели сте толкова време,а те е зарязал защото си го ревнувала от някаква си ?!

Сигурна съм, че само 1 целувка или едно сближаване като прегрътка ще стопи бариерите помежду ни, но се въздържам от това, защото не искам да му преча на свободата, защото той така поиска ;(

fenkaaa
    Каза , че не е било само това, прибавяше причина, след причина...

маце, кофти история;
    За да те скъса, значи си има неговите причини... Най-вероятно му се ще нещо ново, различно от ежедневното с теб. Не се измъчвай с кофти мисли, опитай и ти нещо ново

Супер фен Аватара на wiiwa
    Причината която ти е казал, само по себе си означава, че момчето не си струва и че иска на свобода да му се натиска всяка кифла Иначе сега те е зарязал, ако от ден на ден се постараеш да ставаш все по-хубава ще видиш как ще започне пак да тича след теб ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Причината която ти е казал, само по себе си означава, че момчето не си струва и че иска на свобода да му се натиска всяка кифла Иначе сега те е зарязал, ако от ден на ден се постараеш да ставаш все по-хубава ще видиш как ще започне пак да тича след теб ..
    Глупости на търкалета!
    Има супер много момичета, които задушават гаджетата си. Може да е било вярно в техния случай, може да е било просто извинениe за това, че не иска да е с нея повече. В никакъв случай не значи, че иска да му се натискат кифли.
    Има пълното право да я остави и да продължи с друго момиче.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Глупости на търкалета!
    Има супер много момичета, които задушават гаджетата си. Може да е било вярно в техния случай, може да е било просто извинениe за това, че не иска да е с нея повече. В никакъв случай не значи, че иска да му се натискат кифли.
    Има пълното право да я остави и да продължи с друго момиче.
    хаха, само момичета ли и момчетата са си същите.. Да не говорим за това той какъв беше, но аз го търпях и ся затова стана така...

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Емм... какво да кажа, помисли ако те е зарязал защо трябва да ти пука за него( и а знам обичаш го ала..бала..) но може би трябва да го забравиш ( да знам не можеш... пак ала...бала...) но просто не му позволявай да ти причинява това...
    Както пее една певица: Забрави го, забрави го, да е с теб не заслужава !
    няма да казвам на кой е, защото много хора ще ме игнорнат, но наистина продължи напред ако виждаш,че няма шанс и успех
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си