- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте малко съвети, плс! ;[
Защо не поговори с него.. Какво го е накарало да скъсате?много оплетена ситуация наистина..
Но.. Засега не можеш нищо да направиш. Остави го.. Имам чувството, че след време ще се върне при теб, но ако не стане недей да тъжиш и да се тормозиш.. Просто не ви е било писано да сте заедно и трябва да го приемеш и да продължиш напред, защото някъде там те чака човека който наистина е за теб.![]()
Говорили сме, но няма точно обяснение... Малко го поревнувах от една и той каза, че се е задушавал по такъв начин като съм го ревнувала за глупости иии... Каза по добре сега, отколкото после...Незнам може би си мисли, че разтоянието ще ни раздели след 1 година и ще бъде по - гадно ...
Мм.. Това е вярно. Ужасно досадно е някой да те ревнува и просто в един момент писва..Първоначално написано от ewiow
Ами това на мен за пръв път ми се случи да го ревнувам толкова много... А като вземем в предвит неговите ревностни състояния, нзИмаше дни, седмици и месеци, в които ме ревнуваше ужасно много и то от не бивалици и беше готов да скочи в бой
Тогава на мен ми беше, много трудно постоянно се карахме затова - защо ме ревнува и ала бала... Едвам се сдържах, но накрая се беше отказал, но и сякаш спря да му пука за мен
![]()
Намери начин да разбереш истинските му чувства към теб.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Сигурна съм, че само 1 целувка или едно сближаване като прегрътка ще стопи бариерите помежду ни, но се въздържам от това, защото не искам да му преча на свободата, защото той така поиска ;(
fenkaaa
Каза , че не е било само това, прибавяше причина, след причина...
маце, кофти история;
За да те скъса, значи си има неговите причини... Най-вероятно му се ще нещо ново, различно от ежедневното с теб. Не се измъчвай с кофти мисли, опитай и ти нещо ново![]()
Причината която ти е казал, само по себе си означава, че момчето не си струва и че иска на свобода да му се натиска всяка кифлаИначе сега те е зарязал, ако от ден на ден се постараеш да ставаш все по-хубава ще видиш как ще започне пак да тича след теб ..
Глупости на търкалета!Първоначално написано от wiiwa
Има супер много момичета, които задушават гаджетата си. Може да е било вярно в техния случай, може да е било просто извинениe за това, че не иска да е с нея повече. В никакъв случай не значи, че иска да му се натискат кифли.
Има пълното право да я остави и да продължи с друго момиче.
хаха, само момичета ли и момчетата са си същите.. Да не говорим за това той какъв беше, но аз го търпях и ся затова стана така...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Емм... какво да кажа, помисли ако те е зарязал защо трябва да ти пука за него( и а знам обичаш го ала..бала..) но може би трябва да го забравиш ( да знам не можеш... пак ала...бала...) но просто не му позволявай да ти причинява това...
Както пее една певица: Забрави го, забрави го, да е с теб не заслужава !
няма да казвам на кой е, защото много хора ще ме игнорнат, но наистина продължи напред ако виждаш,че няма шанс и успех![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...