- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя..
Мммм...какво общо има с философия и религия....?
Im back...
Местя.Първоначално написано от Concussion
по скайп да се лигавите?вие там ли поддържате връзка?Пак по-добре за момчето ако е само там , тъпа офцо' ... заради такива като теб , добри хора страдат ..
еми истината винаги е най-доброто решение .. кажи му как се чувстваш .. ако подходиш както трябва ще те разбере.Поне така бих постъпила аз!![]()
T.H. White е казал:”Може би всички ние даваме безкритично най-доброто от себе си на онези, които едва ли си мислят за нас в отплата.”
ами обясни му,че за теб всичко е било на шега,чедържиш на нега и искаш да си останете приятели!![]()
Напълно те подкрепям.Първоначално написано от everythingisrelative
Да и аз съм на това мнение.. със тея компютърни нинджи к'вито станахме ... много е зле днешната младежПървоначално написано от lamer4e7o
![]()
![]()
Ти си ми доста познат, но и ти сигурно висиш пред компютъра по цял ден и пропускаш реалния живот момичетата искат човек до тях на който да имат доверие, а не киборг които да виси пред компютъраПървоначално написано от Ifeelyoudude
омг ти луд ли си :ДДДПървоначално написано от slabsym
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
като няма кво да правя вися да .Първоначално написано от DarkSoul
Поговори с него ,обясни му как седят нещата.Кажи му ,че съжаляваш,че искаш да сте приятели..или просто започни да се държиш по хладно (ако се усети...ок....) ако ли не...кажи му го направо без намеци![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers