.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Как да я забравя ?!?!

Здравейте завчера скъсахме със гаджето....И въпроса ми е такъв : Как да я забравя,когато си мисля само за нея,и даже мисля че ще се пропия...Благодаря за отговорите ви ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако имаше някаква формула,за забравяне,живота щеше да е в пъти по-лесен.

Единствено времето ще ти помогне.През това време си намери някакво странично занимание,да ти отклонява вниманието,вместо да седиш и да се сдухваш.

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Брат , преди 1 седмица бях в АБСОЛЮТНО същото положение.. истината е че НИЩО не ми помогна.Както са казали хората времето лекува , дори и да ти кажа да се пробваш да не мислиш за нея знам , че е невъзможно ...
    На мене първите 3-4-5 дена ми беше много болно и само за нея мислех , но накрая стигнах до извода че съм млад с добра визия и мога да имам много момичета , не трябва заради една да си скапваш цялото лято.Просто пробвай да си намериш друга , не за гадже а просто да ти премахне мислите изцяло върху бившата.

Голям фен Аватара на alice13
    избягвай да мислиш за нея... и наистина намери си някакво странично занимание.. лято е... можеш да почнеш работа.. разхождай се с приятели.. басейни море а у

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    остави на времето да свърши тая работа и не се пропивай ще стане по- зле!!
    6б3З10

Супер фен Аватара на 4o4ina
    намери си хоби,отвличай си вниманието с нещо..

Град
    Варна, моретоо :)
    Получи амнезия.
    хЪх...

поредния банален , но за съжаление верен отговор - с времето ще я забравиш , ама лошото , братле , е че не става за седмица , зависи и от отношенията ви де , но гледай да не я виждаш , това пак няма как да стане де , щото ти ще искаш да я видиш , абе иначе казано ще си се мъчиш , няма как :Д

Намери си доставчик на алкохол, топла завивка и добри приятели. Поне аз така мисля ако на мен ми се случи.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    няма такава опция..
    можеш само посредством друго момиче, работа, дискотеки и т.н. да не мислиш толкова много за нея, но идва момента в който си легнеш вечерта в леглото, мислейки си колко хубаво ще бъде ако е до теб и цял живот ще се надяваш за това..

Алкохолът няма да ти помогне-след това ще се чудиш как да спреш да мислиш за него.Бъди с приятели,занимавай се с нещо любимо,излизай..лято е

Супер фен Аватара на bEbsI
    Така първо една жена НЕ може да е смисълът на живота ти каквото и да си мислиш в момента. Ако щастието ти зависи от жена - много си сбъркал. Щастието ти трябва да зависи от самия теб. Не превъртай на лента какво би станало ,ако не бяхте скъсали,не ти беше казала еди-какво си и т.н. Малко ВОЛЯ. Понякога е доста полезна.. Изтриваш и номера,скайпа,фейсбука. Избягваш да общуваш с приятелките и,не и показваш че страдаш,не общуваш с нея ( това поне докато ти мине) . Върни се към интересите си,които си развивал в по-голяма степен ПРЕДИ връзката ви - независимо какви са били (музика,игри и т.н). Виж се с приятелите си,разтовари се,не се забивай с някаква само,за да я забравиш.Дай си време сам със себе си. И НЕ се пропивай заради някакво момиче..моля ти се има едно нещо наречено себе уважение - използвай го. Дръж се мъжки другото поведение .. е не си заслужава просто,заради момиче/жена.
    Успех (:
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Така първо една жена НЕ може да е смисълът на живота ти каквото и да си мислиш в момента. Ако щастието ти зависи от жена - много си сбъркал. Щастието ти трябва да зависи от самия теб. Не превъртай на лента какво би станало ,ако не бяхте скъсали,не ти беше казала еди-какво си и т.н. Малко ВОЛЯ. Понякога е доста полезна.. Изтриваш и номера,скайпа,фейсбука. Избягваш да общуваш с приятелките и,не и показваш че страдаш,не общуваш с нея ( това поне докато ти мине) . Върни се към интересите си,които си развивал в по-голяма степен ПРЕДИ връзката ви - независимо какви са били (музика,игри и т.н). Виж се с приятелите си,разтовари се,не се забивай с някаква само,за да я забравиш.Дай си време сам със себе си. И НЕ се пропивай заради някакво момиче..моля ти се има едно нещо наречено себе уважение - използвай го. Дръж се мъжки другото поведение .. е не си заслужава просто,заради момиче/жена.
    Успех (:
    +1

А и не бива да се скапваш заради едно момиче , ще има други. Отвличай си вниманието с нещо. Казаха ти го хората
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Град
    Русе, България
    Приятел, абе ти на колко си, че се държиш като малко дете стегни се малко заради едно момиче ще си пропилееш живота? нима? тогава е много зле седнете и поговорете (ии гледай да не си се натряскал докато говорите, че съм обеден, че ще я виждаш двойно,тройно)
    Fuck 'em all - The chalga guys! \m/

KoЯn - Freak on a leash
    Guns N' Roses - Welcome To The Jungle
    Parkway Drive - Smoke 'em if ya got 'em

Ти си срам за всички левскари..
    Заради няква путчица ли си живял до с'я?
    Я се стягай, отивай на море, пий "Мастика" и забивай яките пички...
    Как ще си пропилееш лятото, заради някви глупости....

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    За "n"-ти път го казвам - алкохол, курви, дискотеки ( пък ако положението е крайно леки наркотици ) Винаги минава номера
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    няма такава опция..
    можеш само посредством друго момиче, работа, дискотеки и т.н. да не мислиш толкова много за нея, но идва момента в който си легнеш вечерта в леглото, мислейки си колко хубаво ще бъде ако е до теб и цял живот ще се надяваш за това..
    +
    . . . . < 33

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^направо се сдухах, честно!

човече, опитвай се да мислиш по-малко за нея, постоянно си намирай нещо за правене, нещо да се разсейва, постепенно ще започнеш да я забравяш, няма да стане от веднъж, колкото и да си го внушаваш и да го искаш
    No need to ask
    He's a smooth operator

Най-ефикасното ще е или да излизаш много с приятели и да се забавляваш, или да си намериш друга. Все пак всичко ще мине с времето.
    Цитирай Първоначално написано от Arterranes
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    ...
    ти си момче

Не знам за вас, но аз лично много лесно забравям бившите си гаджета. Просто си казвам има толкова много момичета няма да ми е първата нито последната и ето след 3-4 дни друго гадже. Намери си друга и ще видиш как бързо ще я забравиш

И аз значи иам подобен проблем, но не точно. Никога не сме ходели с едно момиче, тя ме има за нещо като брат а аз си я харесвам, но просто не искам да си го призная засхттоо не сам от най-добре изглеждащите (е поне сам забавен и леко саркастичен).
    Тааа.. преди две вечери имаше купон и тя също беше там. Та тя се напи и един педерунгел дето само такива пияни гарги търси там кво зе да и се натиска и я целуна. Направо кръвта ми се качи до горе и излязох навън щот' щех го пря да умирга. И сега не сам спирал да си мисля.. и направо полудявам, савети моляяя

Повече от фен
    времето не лекува а те учи да живееш с болката нищо не можеж да направиш и аз съм така
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Колкото и време да мине,ако не преодолееш чувствата си към нея пред самия себе си нищо няма да се промени.Единственият начин според мен е да си намериш друга.В началото няма да изпитваш силни чувства,но постепенно тези към бившата ще избледнеят и така ще изградиш нова връзка.Успех!

Глупаво е просто да чакаш, както казаха някои. Ако не правиш нищо ще направиш същата грешка като мене и било то след месец, година или повече ще разбереш колко глупаво си си изгубил ценно време, през което си можел да имаш хубави моменти с някой друг човек вместо да си бил изгубен в безсмислени мисли и надежди. Вземи си малко време за размисъл и търси контакти с друго момиче...
    Времето лети

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Ами и аз бях като теб...но като срещнеш друга ще си кажеш какъв глупак съм бил..като сте скъсали не е свършил света..ще срещнеш друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си