- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде се срещнахте?
Въпросът ми е: къде се срещнахте с гаджето ви? Как се запознахте?
Случи ли се нещо необичайно?Опс, стана повече от 1 въпрос.
Вие сте.
На рожден ден. За необичайно може да се спомене, че ни липсват почти всякакви спомени от тази вечер. Затова пък се запознахме пак на друг рожден ден.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Запознахме се тук,във форума хах.
За пръв път се срещнахме в Борисовата градина и още първия път като я видях си казах-това е моето момиче![]()
Иначе доста необичайни неща имаше по време на първата среща,хаха но няма да ги обяснявам тук.
Познавам го от форума, съвсем случайно се запознахме ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Запознахме се чрез общи познати в едно заведение.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
В интернет.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
В едно кафенеееее.... хаха първото ми мнение беше че тоя е нещо изперкал, и още от веднага почнахме да се заяждаме и да се праим на кой от кой по интересен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мамка му!Първоначално написано от Sh@d0w
Изпревари ме.
Тамън отворих темата с идеята да пиша.
![]()
връщам си за това с палчето вчера..играеше нечестНо!Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Кой? Аз ли?Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Ами като толкова лесно се разсейваш.![]()
Ако искаш следващия път ще пусна волана,и ще играем на палчета,в движение,а в киното не се зачиташе,защото тая целувка ми дойде неочакваноПървоначално написано от SisiStrange
![]()
В импулс ,Боже!!!Преди 3 години се търсех момчета хах и попаднах на него и му пиша ЛС - Може ли да се запознаем това -онова ,приятел е на 1 от моя клас ,след 3 години почнахме да си пишем всяка вечер в продължение на 2 месеца и накрая излязохме бяхме приятели половин година и вече 3 месеца сме заедно![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
запозна ни общия ни най-добър приятел, когато въпросното момче дойде до нашето даскало, първоначално станахме приятели за няколко месеца и послееееееееее..![]()
нещо необичайно... прибирахме се 3 момчета и аз с един транспорт, аз гушнах всички освен него за чао, той измрънка нещо от типа на Дааа мерсии, добреее ще го запомня![]()
![]()
и аз се върнах и го удуших от гушкане
Алоооооо Враца? Тука да не е некъв чат руум ли к'во? Има си лс-та, скайпове, фейсбоклуци и путки майни за тая раотаНе че да се заяждам, ама все пак.. нали ?
По темата - и аз така.. от форума xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Случайно се присъединих към нек'ва група на поход Ком - Емине, та там![]()
Тоя форум бил събрал доста двойки бе, хах.
Иначе и аз така.![]()
*сън*
нямал съм сериозни връзки но едното беше една вечер в лондон![]()
![]()
болеше ме адски главата пих някво хапче а после 2-3 бири беше интересно![]()
Такав съм си... Който го може-го може !
На срещата на екипа на един торент тракерВече повече от годинка сме заедно
![]()
много хора се запознали от интернето бйе...![]()
На купон на Нова Година се запознахме... Напоследък почнахме да спорим дали ме е целунал преди 12 или след 12![]()
Дано и връзката не им продължава у интернетоПървоначално написано от Nakadah
![]()