- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късмет , аха
не съм на това мнение.. не е като преди.. има ги, но са по-малко .. ама не е като да ги няма изобщо!.. по темата.. ако не те оценява не се занимавай с момичето.. ясно е свястно, но просто в теб вижда само приятел.. а колкото до ''прекрасните'' с ''ужасните'' - за всеки влак си има пътници.. пък и до някъде това оправдава твърдението - противоположностите се привличат.. но аз не мисля, че винаги прекрасните са с ужасните.. все пак щом някой е с друг човек явно вижда нещо прекрасно в него въпреки че за другите той е ужасен.. както и в прекрасните все някой ще види нещо лошо..идеални хора няма.. и нещо може да изглежда по един начин а да е по съвсем друг.. някоя връзка отстрани може да изглежда зле, но всъщност да не е така и обратното.. а има и хора които изглеждат ужасни а с половинките си не са такива.. та не се чуди по тези въпроси.. ако не ти харесва държанието на момичето или не те оценява не се занимавай.. ако ти харесва, но за другите е ужасна да не ти пука.. занимавай се с нея като искаш и такаПървоначално написано от everythingisrelative
![]()