- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защоооо..много е тъпо!!
Защо когато момче и момиче са добри приятели се някой си мисли,че има нещо повече![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Да това е лошото както при моя случай харесвах една приятелка и всмисъл със нея се лигавихме беше супер яко и сякфи такива ама после като я питах дали ме харесва шо'т усетих някакъв намек ии тя каза, че просто съм се заблудил...![]()
![]()
Капитан Обвиъс ;д
Защото има , омг.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защото по принцип са малко хората, които приемат, че САМО приятелство между момиче и момче съществува![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щото така се гради здрава връзка, първо приятелство, после обвързване..
защото истинското приятелство предизвиква нещо такова мейби? или поне аз така смятам.
REGGAE BOOM <3
много доброто приятелство при момиче и момче , почти не съществува , в повечето случаи свършва тъжно за единия..
е...рядко можеш да намериш човек с когото си истински и ти е само приятел и е от другия пол..абе кво ти пука! кой каквото иска да си говори,прекалено много го мислите това...това си е ваша работа![]()
Мерсии за отговорите ако още някой каже нещо ще се радвам!!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
+1 .. от приятелите ми най-добър приятел/приятелка нямам.. но един от най- добрите ми приятели е момче.. с него излизаме и си мислят същото.. въпреки че той ходи с момиче което ми е братовчедка и с нея ходи от повече от 2 години, а аз имам приятел повече от 1 година все някой ще се намери да каже че едва ли не сме нещо повече.. да не казвам че някой клюкари могат такива слухаве да пуснат че и връзката да ти съсипят и приятелствотоПървоначално написано от alexsdreamm
![]()
![]()
![]()
![]()
.. от такива да не ти пука.. като знаеш че сте само прияели мнението на другите да не те инт.
![]()
И аз това се питам !!Просто хората не могат да разберат,че няма нищо повече ! Имам един много близък приятел (момче) и всички си мислят , че между нас има нещо ! Но не е така , не мога дори да си представя да излизам с него ...
![]()
Защото хората мислят,че приятелство между момиче и момче не може да съществува!
Не е единствен случей почти при всеки е така, а до хората просто трябва да израстнатПървоначално написано от Ifeelyoudude
![]()
![]()
![]()
винаги съм дружала с момчета . най - добрият ми приятел който е мом4е от 10 години го познавам никога не съм го харесвала . всичко си споделяме по цял ден сме навън но никога не е ставал скандал за това че единият харесва другият . винаги стават скандали за това че ВСИЧКИ ХОРА СИ МИСЛЯТ ЧЕ АЗ И ТОЙ ХОДИМ само защото сме момче и момиче приятели :XXXXX
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
Мене са ме мислили за гадже с най-добрия ми приятел, а не могат да разберат, че сме си само приятелчета... хаха даже бяха разпитвали и др хора около нас дали наистина не сме ...
И понеже говоря доста за него всички си мислят, че не сме само приятели и имало нещо...
Не могат да приемат, че приятелство м/у момиче и момче съществува и мога да ви кажа, че е супер яко да имаш такъв приятел от противоположния пол![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
същата ситуация . а и поне няма се караме за гаджетата :ДДДПървоначално написано от magita
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !
^кой знае![]()
![]()
Защото ти пука!.. Добре, какво значение има какво говорят, на фона, че и да им обясняваш пак няма да повярват. И те не са длъжни да мислят като теб.Всеки е свободен да си мисли каквото си поиска,нали?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !