.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.

Защоооо..много е тъпо!!

Защо когато момче и момиче са добри приятели се някой си мисли,че има нещо повече
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Град
    Русе, България
    Да това е лошото както при моя случай харесвах една приятелка и всмисъл със нея се лигавихме беше супер яко и сякфи такива ама после като я питах дали ме харесва шо'т усетих някакъв намек ии тя каза, че просто съм се заблудил...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Капитан Обвиъс ;д
    Защото има , омг.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Защото по принцип са малко хората, които приемат, че САМО приятелство между момиче и момче съществува
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Щото така се гради здрава връзка, първо приятелство, после обвързване..

защото истинското приятелство предизвиква нещо такова мейби? или поне аз така смятам.
    REGGAE BOOM <3

много доброто приятелство при момиче и момче , почти не съществува , в повечето случаи свършва тъжно за единия..

е...рядко можеш да намериш човек с когото си истински и ти е само приятел и е от другия пол..абе кво ти пука! кой каквото иска да си говори,прекалено много го мислите това...това си е ваша работа

Цитирай Първоначално написано от slabsym
    много доброто приятелство при момиче и момче , почти не съществува , в повечето случаи свършва тъжно за единия..

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Мерсии за отговорите ако още някой каже нещо ще се радвам!!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm
    е...рядко можеш да намериш човек с когото си истински и ти е само приятел и е от другия пол..абе кво ти пука! кой каквото иска да си говори,прекалено много го мислите това...това си е ваша работа
    +1 .. от приятелите ми най-добър приятел/приятелка нямам.. но един от най- добрите ми приятели е момче.. с него излизаме и си мислят същото.. въпреки че той ходи с момиче което ми е братовчедка и с нея ходи от повече от 2 години, а аз имам приятел повече от 1 година все някой ще се намери да каже че едва ли не сме нещо повече.. да не казвам че някой клюкари могат такива слухаве да пуснат че и връзката да ти съсипят и приятелството .. от такива да не ти пука.. като знаеш че сте само прияели мнението на другите да не те инт.

И аз това се питам !! Просто хората не могат да разберат,че няма нищо повече ! Имам един много близък приятел (момче) и всички си мислят , че между нас има нещо ! Но не е така , не мога дори да си представя да излизам с него ...

Цитирай Първоначално написано от NicoleTsang
    И аз това се питам !! Просто хората не могат да разберат,че няма нищо повече ! Имам един много близък приятел (момче) и всички си мислят , че между нас има нещо ! Но не е така , не мога дори да си представя да излизам с него ...
    Тогава къде е проблема?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Защото хората мислят,че приятелство между момиче и момче не може да съществува!

Цитирай Първоначално написано от Ifeelyoudude
    Да това е лошото както при моя случай харесвах една приятелка и всмисъл със нея се лигавихме беше супер яко и сякфи такива ама после като я питах дали ме харесва шо'т усетих някакъв намек ии тя каза, че просто съм се заблудил...
    Не е единствен случей почти при всеки е така, а до хората просто трябва да израстнат

Повече от фен
    винаги съм дружала с момчета . най - добрият ми приятел който е мом4е от 10 години го познавам никога не съм го харесвала . всичко си споделяме по цял ден сме навън но никога не е ставал скандал за това че единият харесва другият . винаги стават скандали за това че ВСИЧКИ ХОРА СИ МИСЛЯТ ЧЕ АЗ И ТОЙ ХОДИМ само защото сме момче и момиче приятели :XXXXX
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Голям фен Аватара на magita
    Мене са ме мислили за гадже с най-добрия ми приятел, а не могат да разберат, че сме си само приятелчета... хаха даже бяха разпитвали и др хора около нас дали наистина не сме ...

И понеже говоря доста за него всички си мислят, че не сме само приятели и имало нещо...

Не могат да приемат, че приятелство м/у момиче и момче съществува и мога да ви кажа, че е супер яко да имаш такъв приятел от противоположния пол
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Мене са ме мислили за гадже с най-добрия ми приятел, а не могат да разберат, че сме си само приятелчета... хаха даже бяха разпитвали и др хора около нас дали наистина не сме ...

И понеже говоря доста за него всички си мислят, че не сме само приятели и имало нещо...

Не могат да приемат, че приятелство м/у момиче и момче съществува и мога да ви кажа, че е супер яко да имаш такъв приятел от противоположния пол
    същата ситуация . а и поне няма се караме за гаджетата :ДДД
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Мега фен
    ^кой знае

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Защото ти пука!.. Добре, какво значение има какво говорят, на фона, че и да им обясняваш пак няма да повярват. И те не са длъжни да мислят като теб.Всеки е свободен да си мисли каквото си поиска,нали?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си