Ще ти разкажа моята история накратко.

2009 лятото започнах работа на Златни пясъци в един хотел. Тогава имах връзка от близо година, а нямах още навършени 17. С бившия не вървеше, на мене вече беше почнало да ми писва и някакси лятото и един колега ме накараха да му изневеря и се случи. Не се гордея с тази постъпка. Но наистина ми беше омръзнало с бившия ми и вече се бях замислила за раздяла. В първата почивка, която имах и се прибрах във Варна, скъсах с него, защото не можех да го гледам, беше ми гадно.

Обаче 2010 година април месец се запознах със сегашния ми приятел. Лятото пак работих в същия хотел, но знаеш ли какво, даже не се замислях за изневяра, нямах нужда от това, имах нуждата да почивам, за да се видя с моето момче. И сега още сме си заедно, въпреки че дори не сме от един и същи град и дори след около месец, два вече ще живеем заедно.

Затова ти казвам, той ако наистина държи на теб, няма да има желанието да ти изневери. Той ще си иска теб. Каквото и да му говорят. Ти и да се чудиш и да не се чудиш, той ако реши да го направи, ще го направи.

Дано съм помогнала по някакъв начин.