.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нямам време!

Моля Ви да ми помогнете ! След 11 дни баща ми има рожден ден и със сестра ми все още нищо не сме му избрали!! Нямам време и да го купя!След няколко дни отиваме на село, не знам кога ще се върнем и дали ще имаме време да му купим нещо!! Моля Ви помогнете мии!!!!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Питаш кво да му купиш ли? ;д

Еми.. семейна снимка в рамка?
    The blood that binds us ..till death unites us

Повече от фен Аватара на Madi037
    Ами какво обича той.. напримерно моят баща е ловджия и би се зарадвал на сувенир като пушка или нещо от този сорт..

Мега фен Аватара на xoxi
    Как точно искаш да ти помогнем?
    Казваш, че нямаш време да купиш подарък и искаш помощ. Ние ли да ти го купим или какво?!
    И спря да се върти за миг земята..

За именния му ден му подарихме чаша на любимия му филм!И сега за рожденния му ден да му подарим пак нещо на този филм .. не знам .. пък и той има доста неща .. Той харесва много филми и такива работи,но не мисля, че ги харесва толкова като този филм за да му подарим нещо свързано с някой др филм или каквото и да е ..
    Иначе идеята със семейната снимка ми допада,но може да чуя и на някой други идеи ..

Не казвам Вие да ми купите подаръка !! Просто питам дали някои има идея какво мога да му купя !?

Къде я слагаш тука темата... Местя ти я в У дома.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    А с колко пари разполагате?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    165321 такива теми

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    Парфюм, книга.. ако пуши може да му вземете лула, цигарета.. или луксозна запалка. Може да ги съчетаете като комплект. Все пак вие най - добре може да си отговорите на въпроса, защото познавате баща си и знаете какво харесва.
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Сребърна гривна. Ще ви трябват 30-40 лв за не много тънка гривна. Това съм намислила за моя тати и ако мислиш, че на твоя ще му допадне отивай в някоя бижутеия. Бтв не каза и с какви пари разполагате със сестра ти.
    ^^^
    Бургас <3

Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    Сребърна гривна. Ще ви трябват 30-40 лв за не много тънка гривна. Това съм намислила за моя тати и ако мислиш, че на твоя ще му допадне отивай в някоя бижутеия. Бтв не каза и с какви пари разполагате със сестра ти.
    да и това е вариант
    но тиказа че той обича филми
    ппросто му вземете сувнир свързан със друг негов любим филм

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от biolojkata95
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk
    да и това е вариант
    но тиказа че той обича филми
    ппросто му вземете сувнир свързан със друг негов любим филм
    Е щом вече са му подарили нещо на негов любим филм и ако сега го направят ще е банално, макар че съм сигурна, че той ще оцени подаръка, защото е от децата му. В крайна сметка каквото и да е той ще се зарадва.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако му подарите пак нещо свързано с тоя филм подаръка ще е от типа "Отбий номера"
    Кажи к'во друго обича баща ви?
    На моя му бях подарила бутилка червено вино в кутия,подобна на тази,но по-хубава:

А на гърлото на бутилката закачих една малка плочка като тази,но с подходящ надпис:

Също така мож да му изработите нещо.Например един албум с ваши снимки.Вземате разноцветен картон за страниците,правите го в някаква форма,лепите снимките,а около тях пишете разни пожелания.Може да добавите и разни други неща (аз,например,на един такъв албум за приятел бях залепила няколко билета от различни места,на които бяхме ходили с него).После съединявате страниците,правите няк'ва интересна корица и готово.Ако искаш напиши в Гуугъл Scrapbook и ще видиш доста интересни неща.

Може да му вземете няк'ва интересна книга ... Ако работи в офис,на бюро може един настолен календар със семейна снимка,чаша за кафе пак с такава снимка ... Така ще си мисли за вас и по време на работа.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Благодаря Ви много ! Идеите ви са страхотнии .. мерсии,че ми помогнахте да избера подарък!!Мисля да се спра на Scrapbook~a !! Благодаря Вии !!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Щом е кино манияк, помолете някой да направи колаж с любимите му герои . Например, ако харесва Джак Спароул, може да сложите главата на баща ви на мястото на главвата на Джак .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си