- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Разширяване на гръден кош
Здравейте. Кои са най добрите упражнения за разширяване на гръдния кош. Правя много набирания на тренировката но някакси не виждам желания ефект( може би поради факта че не ям много). Та искам да питам какви други упражнения да правя за разширяване на гръден кош.
П.п: как е правилно да се мери обиколката, като ръцета са вдигнати нагоре или спуснати. : )
със компресор за гуми
гръдната обиколка може да се разшири, но гръдния кош е малко трудна работа има там упражнения, но след 16 годишна възраст са с нищожен ефект...
за гръдната обиколка,
тренирай за маса, цялото тяло! друг начин няма...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
бягане,плуване,пулловър
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Баш, башПървоначално написано от firstdiesel
![]()
запиши се на плуване.
+ на успоредката прави набирания с широк хват
Да го беше питал момчето дали има успоредка или лост ?
Разбира се, че има лост и успоредка, все пак не вижда ефект от НАБИРАНИЯТА.
Пуловъра е може би най-доброто упражнение за твоята цел.
Казва,че не ходи на зала и има някви гирички по 10 кг..
Бойче,вземаш една здрава дървена скамейка и един камък около 10-15 кг удобен за хващане и правиш яко пуловър.Почти всеки ден. Ще направиш 110-115 см гръдна за 2-3 месеца![]()
Първоначално написано от DownloadVirus
успоредка и лост има на всякъде (добре де почти)
пък и да няма , все ще импровизира някъде![]()
Кога някой си разшири сериозно гръдния кош(визьирам ребра + гръдна кост + торакални прешлени) с трениране, елат да ви черпя целия форум...нищо, че на 99% нямате 18 години![]()
Черпи ни с 10 кила протеин и сме доволни!Първоначално написано от SolomonIceberg
Братле,сигурен съм че младежа не иска да разширява обема на гръдния си кош,той иска да увеличи гръдната си обиколкаПървоначално написано от SolomonIceberg
колкото до гръдния кош-той е зададен като тъста,размера на стъпалата и патката-генетично майна..разширение може да има,но е малко ..виж увеличаване на гръдната обиколка е друга бира..
Първоначално написано от SolomonIceberg
айде разширявайте си гръдния кош,искам да ме черпятт . .![]()
![]()
Бе то темата е точно "разширяване на гръден кош", не е "увеличаване на гръдната обиколка"![]()
![]()
Аз нямам голям гръден кош и широки рамене, па съм се спукал от трениране - бегови, дълги кросове, плуване, пуулоувъри, клекове, набирания, лег, раменни преси - все препоръчваните нещаПознайте дали ми се е разширил гръдния кош за 22 години тренировки
Та така за почерпката:P
Зоб + изчислен хранителен режим и виж как патката ти играе хоро![]()
е да де,ама в тоя форум се пише едно,а се има предвид друго..например " как да направя големи бицепси" всъщност значи как да увелича обиколката на ръката си ...или " как да ми порастнат перките" -разбирай как да уголемя гърба си-ако се зачетеш в заглавията,можеш да се схванеш ..и др.такиваПървоначално написано от SolomonIceberg
то е ясно че почерпка няма да има ....ама чуде се как нико не препоръча соматропиннаполседък е много модерно да се възхвалява
явно са пуснали някво менте на тънка поста..
Ммм, тя тънка, ма после скъпо излиза химиотерапиятаПървоначално написано от navar
![]()