- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми съвет , моля !
Здравейте всички !![]()
Та значи моята ситуация е такава :
Запонах се с едно момче ( 1 година по-голямо от мен ) . Станахме доста близки приятели и често излизахме заедно . Една моя приятелка , която е много близка с него , ми каза , че той много ме харесва , но проблема му е ,че съм много ниска ?!И така постепенно започнах и аз да се влюбвам в него . Започнах да му давам разни сигнали , намеци и т.н. , но той започна да се държи много грубо с мен и да ме отбягва . Писахме си по скайп и му казах,че много го харесвам . А той взе,че ме блокира .
Не знам защо се държи така , моля ви , дайте ми съвети какво да направя !
![]()
Явно не те харесва.
Моя съвет към теб...
...намери си по-свестен човек , в който да се влюбиш....
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Имаше едно момче, бях мила към него, а той се влюби в мен, обясних му как стоят нещата, но то говедото си знае свойто.. Всеки ден, веднъж сутрин и веднъж вечер ми пишеше, след месец-два видя, че няма да му пиша, но продължи, накрая не ми остана друго освен да го блокирам, защото взе да става страшничко... Познато?
Хаха , аз толкова досадна не съм билаПървоначално написано от LambOfGod
А пък и той нищо не ми е обяснавал .
![]()
Казах ти го - просто не те харесва , но няма смелоста да ти го каже в очите.Първоначално написано от NicoleTsang
Аз да ти кажа не ми е толкова до харесването. Тревожи ме,че дори не иска да говори с мен . Не ми казва здрасти,когато се срещнем . Не съм чак толкова влюбена , просто искам да сме приятели .Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
Е явно има някаква причина. Като го срещнеш го попитайПървоначално написано от NicoleTsang
![]()
Каквото и да е имало, явно вече го няма или се прави на интересен.Остави го известно време, ако има нещо той сам ще си го покаже по един или друг начин.
П.П.Rage...Оправи си подписа и без това се излагаш из целия форум с тъпи коментари, поне си оправи явната правописна грешка![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Пффф мн.важен бе чак те блоквакато се видите го попитай ако не ти каже му бий шута не ти трябва човек, който да те наранява!!!!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Зарежи тая работа...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма смисъл от такива смотани приятели!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
изобщо не му обръщай внимание, могъл е да ти каже как стоят нещата, ако не те харесва, да ти го каже, той взел, че те блокнал![]()
No need to ask
He's a smooth operator
Може да пробва тактиката "колкото по-грубо се държа с нея, толкова повече хлътва по мен и със сигурност ще ми пусне". При всички случаи няма смисъл да се занимаваш с него.
Зарежи го тоя неосъзнат глупак.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Зае*би го ! Не си заслужава ! Кат се прави на велик и на гъз ,няма смисъл да се занимаваш с него.Момчета бол,приятели сигурно също имаш бол,един по-вече или по малко ..да не ти пука![]()
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Няма смисъл да се занимаваш.. обаче това, дето казал, че си му много ниска много ме учуди.. в смисъл ясно е, че има и някъв друг проблем, ама щом те е блокирал и се държи грубо, просто няма смисъл да продължаваш така..
МОЖЕ БИ НЕ ТЕ ХАРЕСВА