.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Повече от фен Аватара на akibaki

Различни вежди

От доста време ме дразни това,че едната вежда ми някак по0различна и то доста от другата и това ми променя единия профил .. ;д искам да пусна снимка и който се занимава повече с вежди да ми помогне,дали наистина са различни,аз говоря за дясната предимно,лявата си харесвам ии как мога да уеднаквя дясната като лявата
    http://www.prikachi.com/images/170/3534170A.jpg

въ-ъъъ----ъъъъъ-ъ-ъх, ми-и-и той умръл ма!
    по темата: веждата да ти е проблема.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И мойте са леко различни,лявата ми е с по-голяма чупка от дясната.А и не може да са ти напълно еднакви и двете,поне при много мои приятелки е така,всеки казва,че не може да си ги направи еднакви,просто заради очите и самата форма на веждата .

ами аз от снимката не мога да разбера точно кав е проблема, ама и на мене едната ми вежда е леко по-повдигната, ама ко да напрая

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Почти всеки (да не кажа всеки) има подобен проблем. Да не ти пука. Пък и при теб почти не си личи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Почти всеки (да не кажа всеки) има подобен проблем. Да не ти пука. Пък и при теб почти не си личи.
    Напълно съгласна съм. Моите също са различни.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Я не се оплаквай Аз к'во да кажа като едната ми е с чупка,а другата е по-скоро права За щастие с годините,след доста неуспешни опити и доста изстъняване успях да ги докарам що-годе еднакви,но ако се загледа човек ще види,че края на едната е малко по-нагоре от края на другата ... Ама за щастие трябва човек доста да се загледа за да забележи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Трябва да се радваш...моите са толкова различни ,че едната има обла форма другата триъгълна чупка И откъдето и да ги скубя все си личи
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

и аз имах вежди с различна форма и на всичкото отторе едната беше по-високо от другата отидох на козметик и ми ги оправи и сега са си еднакви, сама си ги скубя

Фен Аватара на sweetybebi
    Град
    Благоевград
    Да наистина това не е проблем, но ако толкова те притеснява отиди на козметик

първо си остави веждите да пораснат малко ... че ....

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от plezlichkaaa
    първо си остави веждите да пораснат малко ... че ....
    толкова ли са зле
    а иначе винаги са ми били такива,сега малко съм ги пооформила де,но ако ги оставя да пораснат дали изобщо ще стабат по-големи от тези,с които винаги съм била?

ами ... не съм аз човека който ще ти казва какви са ти веждите .. лично за мен това е много важна част на лицето .. и гледам винаги да са ми изрядни но .. остави ги да пораснат и въобще не се притеснявай да ходиш с обрасли вежди .. после ще ти ги направят красиви и така..

Повече от фен Аватара на mine
    ами ... не съм аз човека който ще ти казва какви са ти веждите .. лично за мен това е много важна част на лицето .. и гледам винаги да са ми изрядни но .. остави ги да пораснат и въобще не се притеснявай да ходиш с обрасли вежди .. после ще ти ги направят красиви и така..

Това на снимката ако си ти наистина ти вярвам че веждите са много важни за теб Много са хубави

И за мен също е важна само тва си гледам като се погледна в огледалото,понякога си ги харесвам,понякога не..една приятелка ми каза,че трябвало да ги пусна,но ме предупреди,че растат много бавно и много малко хора имат търпението да ходят с обрасли вежди ти какво мислиш по въпроса? а и друго-какво същност значи да ги ''пуснеш'' да не ги оформяш отдолу ли? и като ги пуснеш стават по-дебели ли?

Повече от фен
    И на мен са така, не се притеснявай. Какви вежди има ... Твоите дори не се забелязват.

хахах аз съм естествено .. и не винаги се получава това което искаш ... понякога стават и грешки )
    Няма вчера, има само сега! Сега те искам и то на мига!!!!

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    И за мен също е важна само тва си гледам като се погледна в огледалото,понякога си ги харесвам,понякога не..една приятелка ми каза,че трябвало да ги пусна,но ме предупреди,че растат много бавно и много малко хора имат търпението да ходят с обрасли вежди ти какво мислиш по въпроса? а и друго-какво същност значи да ги ''пуснеш'' да не ги оформяш отдолу ли? и като ги пуснеш стават по-дебели ли?
    При всеки различно .. моите за 2 седмици стават ужасни бях си направила бретон веднъж.. задето си развалих веждите и трябваше да ги оставя ... не ги почистваш от никадее!! нито ги подстригваш с ножичка

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    При всеки различно .. моите за 2 седмици стават ужасни бях си направила бретон веднъж.. задето си развалих веждите и трябваше да ги оставя ... не ги почистваш от никадее!! нито ги подстригваш с ножичка
    И смяташ ли,че ще станат по-различни : ?

мога ако искаш да ти покажа какви ми бяха веждите на 16 и какви са сега сама ще прецениш после дали не могат и твоите да се променят

покажии

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Както казаха преди мен остави ги и отиди на козметик. Там ще ти направят нормална форма, не че твоята е ненормална, ама на мен ми е малко странна - заоблено чак в края..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на 4o4ina
    нищо ти няма на веждите

Веждите трябва да са като сестрички, а не като близначки.. хах, мойте също са различни.. колкото и да се старая не мога да ги докарам еднакви
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си